egalps Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Ειναι φυσιολογικο καποια videos στο youtube να αργουν υπερβολικα να ανοιξουν;Ρωταω επειδη γενικα εχω καλη ταχυτητα internet αλλα καποια videos ανοιγουν με ρυθμους χελωνας.
epivitor Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Και εγω το εχω παρατηρησει αλλα κάνοντας refresh τη σελιδα μετα ανοιγει σφαιρα. Δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο.
Luxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Παιζει ρολο και ο παροχεας νομιζω. Στην forthnet συνηθως το κανει.
Chrisad Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 και σε netone το κανει, το έχω παρατηρήσει κυρίως σε βιντεο που δεν εχουν καιρο να παιχτουν η ειναι αρκετα παλια.... πιθανοτα αυτα να μεταφερονται σε μικροτερους σερβερ και για αυτο ζοριζονται περισσοτερο
Deponakias Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Παιζει ρολο και ο παροχεας νομιζω. Στην forthnet συνηθως το κανει. οχι συνηθως σκετο το κανει(συνεχεια )
Meraklis56 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 και σε hellas on line μου συμβαίνει μερικές φορές..πάει με 20kb/s και άντε να δείς βίντεο.σε μερικά άλλα πηγαίνει σφαίρα,αλλά σε ορισμένα:S
yayawoot Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Και με conn-x παρατηρειται αυτο..αν και οχι τοσο συχνα...Συμβαινει ομως..Αγνωστη η αιτια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.