million_voices Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 ποια προγραμματα GPS εχουν τους ποιο ενημερωμενους χαρτες για την Κρητη?
million_voices Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 τελευταιο up μπας και το δει κανενας φιλοτιμος
damdim Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δεν κάνεις καμιά ερώτηση προς Navimania μεριά;
the_eye Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 2 είναι τα καλύτερα ενημερωμένα για Ελλάδα destinator και igo.
FFighter Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 ολα τα προγραμματα ειναι καλα. οι χαρτες εξελισσονται.. εγω θα προτεινα destinator9,igo8 me NAVTEQ 2009/02, SPIRIT.
aGka8l Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 ολα τα προγραμματα ειναι καλα.οι χαρτες εξελισσονται.. εγω θα προτεινα destinator9,igo8 me NAVTEQ 2009/02, SPIRIT. βσκ για χανια εκτός πόλης και για Ρέθυμνο εντώς πόλης εχω χρησημοποιήσει το garmin μου φαίνεται καλύτερο απο το destinator που το χα βαλει και αυτο αλλα μου φάνηκε ποιο αργο
FFighter Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 βσκ για χανια εκτός πόλης και για Ρέθυμνο εντώς πόλης εχω χρησημοποιήσει το garmin μου φαίνεται καλύτερο απο το destinator που το χα βαλει και αυτο αλλα μου φάνηκε ποιο αργο το garmin εχει πολυ καλο χαρτη,αλλα εισαι δεσμιος της εταιρειας. το dest7 εχει εξισου καλο χαρτη, αλλωστε εχει τις περισσοτερες πωλησεις .μεσα στο φλαβαρη λενε θα ερθει και ο νεος χαρτης ... πολυ καλος χαρτης λενε θα ειναι και του navigon(NAVTEQ) που θα ερθει το μαρτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.