Προς το περιεχόμενο

Δεν συνδέομαι ασύρματα με το Firefox

karaap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με το καλώδιο συνδέομαι κανονικά

Οταν θέλω να συνδεθώ με το ασύρματο εντοπίζει το όνομα της σύνδεσης λέει "ασύρματη σύνδεση ενεργή" αλλά οταν πάω να ανοίξω ένα site με το Firefox δεν ανοίγει .

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχοντας συνδεθεί στο δίκτυο σου ασύρματα άνοιξε ένα τερματικό και δώσε την εντολή

και δες αν έχεις response.

Εγώ το παθαίνω αυτό που λες όταν το σήμα είναι πολύ ασθενές , με δείχνει συνδεδεμένο αλλα δεν ανοίγει σελίδες. Δώσε μας αρχικά το αποτέλεσμα της εντολή ping ώστε να δούμε αν βλέπεις internet εκτός firefox.

Επίσης όταν λες ότι δεν ανοίγει σελίδες εννοείς ότι κολλάει στο Loading της σελίδας και περιμένεις αιωνίως ή βγάζει καποιο λάθος ο Firefox? Αν ναι ποιο είναι αυτό?

Τελικά άνοιξε ο Firefox .

Εκανα αποσύνδεση και μετά σύνδεση και το σήμα ήλθε με κανονική ισχύ, ενώ πρίν έλεγε οτι η σύνδεση είναι ενεργή αλλά το σήμα ήταν πολύ αδύνατο και έτσι δεν άνοιγε ο Firefox.

Πάντως ευχαριστώ

Έχοντας συνδεθεί στο δίκτυο σου ασύρματα άνοιξε ένα τερματικό και δώσε την εντολή

και δες αν έχεις response.

Εγώ το παθαίνω αυτό που λες όταν το σήμα είναι πολύ ασθενές , με δείχνει συνδεδεμένο αλλα δεν ανοίγει σελίδες. Δώσε μας αρχικά το αποτέλεσμα της εντολή ping ώστε να δούμε αν βλέπεις internet εκτός firefox.

Επίσης όταν λες ότι δεν ανοίγει σελίδες εννοείς ότι κολλάει στο Loading της σελίδας και περιμένεις αιωνίως ή βγάζει καποιο λάθος ο Firefox? Αν ναι ποιο είναι αυτό?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...