Προς το περιεχόμενο

Forum και διαγραφή λογαριασμού

Whiteyez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γιατί δεν σβήνεις με edit τα μηνύματα που έχεις γράψει;

(πρόκειται βέβαια για ημίμετρο, γιατί ότι έχουν κάνει quote άλλοι χρήστες δεν θα μπορεσεις να το σβήσεις, αλλά πόσα θα είναι αυτά; )

Αυτος είναι και ένας από τους λόγους που ο admin δεν μπορεί να κάνει delete τα μηνύματα σου.

Αλλά και να μπορούσε, σκέψου τι μπάχαλο θα άφηνε πίσω του... Να υπάρχουν μηνύματα που θα απαντάνε στο δικό σου "μήνυμα φάντασμα". Συζητήσεις μεταξύ εσένα και άλλων, που θα λείπει η ερώτηση/απάντηση σου. Νέα θέματα χωρίς συντάκτη. ΜΠΑ-ΧΑ-ΛΟ!

Δημοσ.

Για κοίτα αυτό στο forum που είσαι...

2. Σαν χρήστης συμφωνείτε ότι ο λογαριασμός σας στο φόρουμ του MacLife.gr καθώς και τα μηνύματα/θέματα που θα δημοσιεύσετε, δεν είναι δυνατόν να διαγραφούν οριστικά από την βάση δεδομένων και τις σελίδες του. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να χρησιμοποιείτε πλέον τον λογαριασμό σας, μπορεί μόνον να απενεργοποιηθεί οριστικά και να διαγραφούν τα προσωπικά στοιχεία από το προφίλ σας. Κατά συνέπεια θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεχτικοί με το περιεχόμενο των μηνυμάτων που δημοσιεύετε στο φόρουμ, ή άλλων πληροφοριών που δημοσιοποιείτε μέσω αυτού, εφόσον στο μέλλον ενδεχομένως να θελήσετε την απενεργοποίηση του λογαριασμού σας.
Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να τα σβύσεις? Ντρεπεσε για αυτά που έγραφες? Ακόμη και ανώνημος είσαι υπέυθηνος τον πράξεων σου. Αυτός δεν είναι κανόνας των φόρουμ αλλά της ζωής.

Πως τα λέω έτσι ρε πού....στη μου

Δημοσ.

Φυσικά και γίνεται. Όλα γίνονται. Τώρα εξαρτάτε απο τι script χρησιμοποιεί το forum. Αν ειναι Vbulletin οπως αυτό το forum τοτε απλώς θα κάνει ενα απλό search βάζοντας να ψάξει μονο posts απο το username σου. Μετά Select All και delete. Tίποτα άλλο...

Τώρα άλλη μία επιλογη είναι να ζητήσεις να σου αλλάξει το username σε κατι άλλο ,σε κατι που δεν το ξέρει κανείς.. έτσι στα posts σου δεν θα δείχνει οτι δημιουργήθηκαν απο τον "Whiteyez" πχ...

Δημοσ.
Για κοίτα αυτό στο forum που είσαι...

Αυτό προστέθηκε τώρα φίλε μου. Αφού το έκανα θέμα. Anyway problem solved.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...