Προς το περιεχόμενο

Forum και διαγραφή λογαριασμού

Whiteyez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, είμαι μέλος σε κάποιο άλλο ελληνικό φόρουμ και πρόσφατα ζήτησα να διαγραφεί ο λογαριασμός μου καθώς και ότι θέμα και μήνυμα έχω δημιουργήσει. Ο admin του μου απάντησε ότι λογαριασμοί και μηνύματα δεν διαγράφονται από το φορούμ. Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να φαίνεται ότι έπαιρνα μέρος στο συγκεκριμένο φόρουμ.

Τι μπορώ να κάνω; Νομικά είναι σωστό;

Δημοσ.

Έτσι όπως τα λέει είναι ο admin, τα μηνύματα κτλ πάνε πακέτο με τον λογαριασμό βέβαια είναι εφικτό να αφαιρέσει τα μηνύματα σου.

Δημοσ.

Ναι αλλά ο λογαριασμός είναι δικός μου και δεν θέλω να υπάρχει τίποτα που έχω καταχωρίσει στην βάση τους.

Δημοσ.
Ναι αλλά ο λογαριασμός είναι δικός μου και δεν θέλω να υπάρχει τίποτα που έχω καταχωρίσει στην βάση τους.

Στους όρους που υπέγραψες όταν γράφτηκες δέκτηκες και αυτό «Επισημαίνεται, ότι μετά τη δημιουργία ενός λογαριασμού μέλους (member account) από κάποιον χρήστη, δεν είναι δυνατή η διαγραφή του λογαριασμού αλλά μόνο η αδρανοποίησή του για λόγους ασφαλείας.»

Δημοσ.

παντως αμα το συγκεκριμενο forum ηταν warez και φοβασε γιατι εχεις γραφτει εκει ,να σε ενημερωσω οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα

Δημοσ.
Στους όρους που υπέγραψες όταν γράφτηκες δέκτηκες και αυτό «Επισημαίνεται, ότι μετά τη δημιουργία ενός λογαριασμού μέλους (member account) από κάποιον χρήστη, δεν είναι δυνατή η διαγραφή του λογαριασμού αλλά μόνο η αδρανοποίησή του για λόγους ασφαλείας.»

Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:14 ----------

παντως αμα το συγκεκριμενο forum ηταν warez και φοβασε γιατι εχεις γραφτει εκει ,να σε ενημερωσω οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα

Όχι καμία σχέση. :-)

Δημοσ.

Γιατί δεν σβήνεις με edit τα μηνύματα που έχεις γράψει;

(πρόκειται βέβαια για ημίμετρο, γιατί ότι έχουν κάνει quote άλλοι χρήστες δεν θα μπορεσεις να το σβήσεις, αλλά πόσα θα είναι αυτά; )

Δημοσ.

Είναι αρκετούτσικα, και δεν υπάρχει επιλογή edit μετά από κάποια λεπτά.

Θα το κοιτάξω νομικά το θέμα απότι φαίνεται, ευχαριστώ.

Δημοσ.
Είναι αρκετούτσικα, και δεν υπάρχει επιλογή edit μετά από κάποια λεπτά.

Χμμ

αν δεν υπάρχει επιλογή edit μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, τότε αυτό είναι μία ένδειξη, ότι δεν επιτρέπεται (ή δεν υπάρχει υποχρέωση) από τον διαχειριστή του φόρουμ να σβήνονται και με την αποχώρηση κάποιου μέλους από το φόρουμ

Θα το κοιτάξω νομικά το θέμα απότι φαίνεται, ευχαριστώ.

Φοβάμαι ότι δεν είναι τόσο απλό το θέμα, και ενδεχομένως να χρειαστεί να φτάσεις στα δικαστήρια για να βγει κάτι οριστικό.

Όπως και να έχει, αν βρεις κάτι, γράψτο και εδώ, μας ενδιαφέρει :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...