examartin49 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 καλη χρονια σε ολους!και ξαφνικα ενω τοσα χρονια ηταν ολα καλα με τον ηλεκτρονικο μου υπολογιστη και ειχα και το NOD για τους ιους με καρφωνεται ενα παραθυρο στην οθονη που γραφει (secourity tool) και λεει να στειλω μερικα δολλαρια για να βγαλει 41 ιους που εχω . βρε προσπαθω να το κλεισω μα τιποτα ολο και ξαναβγαινει,και με τα εχει μπερδεψει ολα. ξερει καποιος τι να κανω?ευχαριστω.
Ethnikos14 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Θα βάλεις το όνομα του τάχα προγράμματος στο google και θα υπάρχουν σίγουρα κάποια forum που να λένε πως να το βγάλεις. Πάντως το πρόγραμμα δεν μπήκε μόνο του εσύ κάτι έκανες!!!!
isay Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 καλη χρονια σε ολους!και ξαφνικα ενω τοσα χρονια ηταν ολα καλα με τον ηλεκτρονικο μου υπολογιστη και ειχα και το NOD για τους ιους με καρφωνεται ενα παραθυρο στην οθονη που γραφει (secourity tool) και λεει να στειλω μερικα δολλαρια για να βγαλει 41 ιους που εχω . βρε προσπαθω να το κλεισω μα τιποτα ολο και ξαναβγαινει,και με τα εχει μπερδεψει ολα. ξερει καποιος τι να κανω?ευχαριστω. "Ξαφνικά" δεν έγινε. Απλά δεν πρόσεξες και έκανες εγκατάσταση. Διάβασε ΕΔΩ τι ακριβώς είναι το security tool και μετά διάβασε ΕΔΩ πως θα το αφαιρέσεις (με το MalwareBytes Anti-Malware)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.