gang Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Κώλε, για να μου τη σπάσεις το κάνεις όχι ρε απλά μένω μόνος!!! :-D:-D Πίτσα Al Capone και Pepsi για βραδυνό Yeah! πίτσα είχα το μεσημέρι ρε.. ντάξ οκ σταματάω
pappous_soulis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 όχι ρε απλά μένω μόνος!!! :-D:-D Όχι ρε, απλά φάκ γιού μαν!
Lucifer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Ακούω... Θες να γεμίσω με τη βραχνή ερωτική μου φωνή τα κιλομπίτια της σύνδεσης σου; Fake background? Φτιάξε ένα μεγάλο ορθογώνιο και γκρούπαρέ το με τα σταθερά στοιχεία που εμφανίζονται σε όλα τα ζλάηντζ, κόπιαρέ το σε όλες τις διαφάνειες και προσθέτεις από πάνω ό,τι θες, αλλάζεις το χρώμα του ίδιου του rectangle κτλ. Αυτό δεν εννοούσες;
alexzzz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Ήρθα στην δουλειά με διλήμματα... να βάλω orange fm ή δίεση; να κάνω ζεστό ή κρύο καφέ; να εγκαταστήσω και να παίξω fm ή open ttd; τι ζητάω ρε γαμώτο... μια μέρα ανεμελιάς... τόσο δύσκολο είναι;
leftermann Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 πω πω Άλεξ! Θέλεις να αλλάξουμε σκοτούρες ρε φίλε; Πληηηζ.
alexzzz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 πω πω Άλεξ! Θέλεις να αλλάξουμε σκοτούρες ρε φίλε; Πληηηζ. όχι... τα δικά μου προβλήματα δεν μου αρέσει να τα φορτώνω σε άλλους... τελικά έκανα κρύο καφέ, έβαλα orange και παίζω open ttd... έκλεισα και τον server γιατί έκανε πολύ θόρυβο. θα σηκώσω και 5 τηλέφωνα... μετά θα κλείσω και το κέντρο.
leftermann Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 όχι, δεν σκόπευα απλά να φορτωθώ τα προβλήματά σου. Θα σου φόρτωνα πρώτα τα δικά μου Πάντως χαίρομαι που έλυσες όλα όσα σε απασχολούσαν
alexzzz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 με υπομονή όλα τα προβλήματα λύνονται λέφτερ... έτσι και εγώ με τα δικά μου...
Chrisxxx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Εγώ που ξύπνησα στη 1 και δεν είχα τι να κανω; τι να πω;
leftermann Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 συμφωνώ βρε. Πλακίτσα κάνω. έντιτ: Ωχ! Να τα πραγματικά προβλήματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.