eSATA Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Γιατί το σβήσατε το umbrella βρε mods;.... Και έλεγα όταν γυρίσω σπίτι θα γελάσω λίγο. Απαράδεκτοι.
klainmaingr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 [ame] [/ame] Κλαίω.. ιδιαίτερα απο το 3:00 και μετά...
andreapaog328 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 μόλις συνειδητοποίησα ότι το κομπιουτεράκι μου κάνει μετατροπή απο καρτεσιανές σε πολικές συντεταγμένες και το ανάποδο...δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαρούμενος είμαι...
insomniaK Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Ασχετο αλλά στέλνω βιογραφικά δουλεια :-( λέτε αν είναι καλό να γράφω τους λόγους που θέλω τη δουλεια ή δε λέει; Τουλαχιστον για μια συγκεκριμένη που τι θελω πολύ σκέφτομαι να το κάνω.. Μήπως να το βάλω σε μια γενική κατηγορία δεξιοτητες; Π.χ. μέσα απο την ακαδημαική κατάρτιση και μπλα μπλα καλλιέργησα τα εξης χαρακτηριστικά... μπλα μπλα.. έδειξα ιδιαιτερο ενδιαφέρον σε τομείς όπως τα δίκτυα και πιστευω ότι η συγκεκριμένη θέση θα με βοηθήσει νε εμπλουτίσω τις γνώσεις μου καθως και να προσφέρω στην επιχείρηση μπλα μπλα... ή μήπως παρτε με στη δουλεια πολυχρονεμένε διευθυντή προσωπικού (που ο θεος να μου κόβει μερες και να σας δίνει χρόνια) γιατί το κινητό μου φωτογραφίζει με χ-ray και θα εχεις φωτος από ολα τα γκομενακια στη δουλεια + ξέρω το Βασιλακη το Καρα και θα έχεις πάντα 1ο τραπέζι στα μπουζουκια... Εσωκλείω ενα 500ευρω που βρήκα στο δρόμο και δεν είναι δικό μου να το δώσεις στα "ορφανα".. Θα γράψεις γράμμα ξεχωριστό που θα περιλαμβλανει όλα αυτά που λες. Ένα παρόμοιο γράμμα 3 σελίδων, μου πήρε 5 εβδομάδες να το φτάσω στην τελική του μορφή.
YiN Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Κλαίω.. ιδιαίτερα απο το 3:00 και μετά... Έκκληση στο συναίσθημα.
giorgos147 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Και αφού με έπεισε ο κολλητός, έβαλα συμμετοχή. (Ανεβάζω το βιντεάκι σε λίγο.) Βέβαια ο κανόνας ν. 13 δε μου πολύ αρέσει, αλλά τελος πάντων. Αλήθεια, γιατί στις WebCam είμαι ΑΙΣΧΟΣ; =P Στο καθρέπτη με βλέπω αλλιώς, και στις WebCam και γενικότερα κάμερες κινητών, αλλιώς. Σε άλλες φωτογραφικές μηχανές όμως, με βλέπω νορμάλ (π.χ. έβγαλα φωτογραφία για αστυνομική ταυτότητα, και είμαι όπως με βλέπω στο καθρέπτη...). Τυχαίνει και σε άλλους; Μα δεν έχω καθόλου φωτοτέτοια;
alexzzz Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 http://www.deneinaiparamithi.gr/ και προσέξτε ότι ο ρεμάλο πρωταγωνιστής λέγεται "Αδιαφόρογλου" (μάλλον Εβρήτης) ενώ ο καλός "Ευαισθητίδης".... τεμέτερων... πόντιος... ασον τεμών τα παιδία...
eSATA Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Αλήθεια, γιατί στις WebCam είμαι ΑΙΣΧΟΣ; =P Στο καθρέπτη με βλέπω αλλιώς, και στις WebCam και γενικότερα κάμερες κινητών, αλλιώς. Σε άλλες φωτογραφικές μηχανές όμως, με βλέπω νορμάλ (π.χ. έβγαλα φωτογραφία για αστυνομική ταυτότητα, και είμαι όπως με βλέπω στο καθρέπτη...). Τυχαίνει και σε άλλους; Μα δεν έχω καθόλου φωτοτέτοια; Μα γιατί δε ρωτάς τον ειδικό; Τι να ξέρουμε εμείς...
jason_rethymno Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δυναμώστε την ένταση.. κι άλλο λίγο ακόμα [ame]http://www.youtube.com/watch?v=H48JxjhayMw[/ame]
pappous_soulis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Κλαίω.. ιδιαίτερα απο το 3:00 και μετά... Όταν είδα τη φωτπγραφία απ'το σχολείο ψόφησα όμως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.