vocals_ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Άντε γεια ρε.Σκιαχτήκαμε να ουμ εδώ μέσα.Tι να κάνω ρε να μη σου στείλω π.μ. Και όχι δεν το χω πάθει ποτέ,δεν είναι φυσιολογικό να φτύνεις αίμα. Α και κόψε το τσιγάρο.That's an order soldier!
otherside88 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 καλα eSATAκο... δε σε κοβω να την βγαζεις μεχρι τις πανελληνιες!!! αν απο τωρα φτυνεις αιμα εκεινες τις μερες τι θα κανεις?????
Lucifer Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Ρε μην αγχώνεστε δε παθαίνω τίποτα. Λίγο ο παθιασμένος ασταμάτητος επί βδομάδες βήχας, λίγο το τσιγάρο πόσο να αντέξει και αυτός ο λαιμός! Λίγο αιματάκι βγάζω όχι τίποτα κουβάδες.Ίσα ίσα να με αδειάσει και όταν πίνω νερό νομίζω πως είναι αλμυρό. Μπλίαχ. Δε το έχετε πάθει ποτέ; Πήγαινε στο γιατρό καθυστερημένε.
eSATA Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 καλα eSATAκο... δε σε κοβω να την βγαζεις μεχρι τις πανελληνιες!!!αν απο τωρα φτυνεις αιμα εκεινες τις μερες τι θα κανεις????? Θα κοιμάμαι Πήγαινε στο γιατρό καθυστερημένε. Τι ευγενικός. Κάθε δυο μέρες στο γιατρό είμαι!
Lucifer Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Ε δεν είναι αστείο, άλλο να φτύσεις μια φορά λίγο αιματάκι και άλλο συστηματικά.
Chrisxxx Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=CHMPZghHDi0[/ame] λολ
Tilemaxx Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Πρώτη φορά ακούω αίμα απο τσιγαρόβηχα. Περίεργο...
sugata Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μπα, είναι θέμα overclocking. Πρέπει να το σταματήσει για λίγο καιρό και να επαναφέρει το σύστημα στα φυσιολογικά επίπεδα.
Lucifer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Yπό αμφισβήτηση παραμένουν τα στοιχεία για το έλλειμμα και το χρέος της Ελλάδας, όπως τονίζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε έκθεση-«καταπέλτη» για την αξιοπιστία των στατιστικών στοιχείων της χώρας μας. Η Eurostat σηκώνει τα χέρια ψηλά, ενώ η Κομισιόν τονίζει ότι το πρόβλημα δεν είναι τεχνικό, αλλά θεσμικό και πολιτικό.PWN3D BY D4 GR33KZ.
pappous_soulis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 1k get για τον gang και 1024 get για τον sugata παναγία μου αρχαία 10 η ώρα... Άμα η καθηγήτρια του είναι γ&μάτη σαν αυτή που είχα και γω 1η λυκείου...
gang Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 1k get για τον gangκαι 1024 get για τον sugata Άμα η καθηγήτρια του είναι γ&μάτη σαν αυτή που είχα και γω 1η λυκείου... και έλεγα ότι δεν θα το πρόσεχε κανείς... τα σημειώνω εγώ αυτά..
washcloud Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Τι ευγενικός. Άσε τις πίπες καπταν-Μήτσο (καπνιστικές και λεκτικές), όντως δεν είν' αστείο. Βασικά αν πας σε γιατρό και τα ξέρει αυτά, οκ. Κατά τ' άλλα όμως, κοίτα τις οδηγίες του να τις τηρείς (τσιγάρα διαβάζω κι ιστορίες). Μην πας σαν τον Καφετζόπουλο στην Αστροφεγγιά.
Kryptonite Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Πρώτο πόστ του 2010!!Happy new year και μεγειά το νέο ΟΟΤΤ!Πότε γράψατε 100 σελιδάκια κιόλας ρε γμτ!Τεσπα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.