Προς το περιεχόμενο

The Official [Old] Off Topic Thread II

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• status

3625

• alexzzz

2375

• otherside88

2307

• YiN

1914

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Θα πάρω το κουτσό μου πόδι και θα πάω να τερώ το νηsos... το ερώτημα είναι ποπ κορν ή κάτι άλλο;

χμμμμ........ εγω τρωγω νατσος οποτε βλεπω ταινια.... ειμαι του πικαντικου!! :P :p

φαγητου μιλωντας παντα!!! :lol:

Δημοσ.
Θα πάρω το κουτσό μου πόδι και θα πάω να τερώ το νηsos... το ερώτημα είναι ποπ κορν ή κάτι άλλο;

πάρε και μια barf bag, έχω δει το τρέηλερ

Δημοσ.

Μια γεμάτη and non-γαμάτη μερα.

8:00-2:00 ---> Σχολείο

2:00-3:00 ---> Φροντιστήριο

4:00-5:30 ---> Αγγλικά

6:00-7:40 ---> Πήγα με έναν φίλο μου να κουρευτεί και να πάω να βγάλω εγώ φωτογραφία για αστυνομική ταυτότητα

7:45-9:05 ----> Γυμναστήριο

9:30-10:30 ---> Ιδιαίτερο Αρχαία Ελληνικά

Ιζ δις Λάιφ;

Δημοσ.

9:30-10:30 ---> Ιδιαίτερο Αρχαία Ελληνικά

απ ολα οσα ανεφερες αυτο ειναι το χειροτερο!

πως την παλευεις τετοια ωρα αρχαια?? εγω στις 4 το απογευμα που εκανα (χρονια πριν...) στο φροντιστηριο και μονο που δεν ροχαλιζα!!

Δημοσ.
15 λεπτά max το άτομο, 30 σελίδες εργασίας μαθήματος ανά άτομο minimum ( σεμινάριο τελειοφοίτων που η εργασία είναι όλο το μάθημα ουσιαστικά με κάποιες μέρες παρακολούθησης υποχρεωτικές) με 4 σελίδες βιβλιογραφίας minimum. To πρόβλημα είναι ότι δίνονται πολύ γενικά θέματα ( θέματα που συναντάς σε ένα βιβλίο 300+ σελίδων) και άντε να προλάβεις να αναπτύξεις το θέμα σε 30 σελίδες ( ποιές 30 τώρα παλεύω μην περάσω τις 40 :lol:).

Σε εργασίες των υπολοίπων μαθημάτων( εκτός σεμιναρίου) οι εργασίες είναι 15 σελίδες minimum ανά άτομο, μετράνε μόνο αν έχεις περάσει τη βάση και σου προσθέτουν max 2 βαθμούς, συνήθως 1 βαθμό + βάζουν , εννοείται ότι παρουσιάζεις κανονικά έτσι, δεν την παραδίδεις απλά.

Πάω να συνεχίσω , γεια σας :-)

ότι είναι με bold, είναι ηλίθιες, αντιεκπαιδευτικές παπαριές και τα κόκκινα αυτονόητα.

και οι 35 σελίδες power point, είναι υπερβολικά πολλές για 25 λεπτά. έστω κι αν εικόνες (Δεν παρουσιάζουμε ποτέ όλα όσα γνωρίζουμε).

Δημοσ.
απ ολα οσα ανεφερες αυτο ειναι το χειροτερο!

πως την παλευεις τετοια ωρα αρχαια?? εγω στις 4 το απογευμα που εκανα (χρονια πριν...) στο φροντιστηριο και μονο που δεν ροχαλιζα!!

Εμένα μου λες...

Δημοσ.
Πλάκα κάνεις?

Καλημέρα! eSata ζεις;

eSATA άμα δε γράφεις μαλακίες τσακίσου να πας σε γιατρό.

Ρε μην αγχώνεστε δε παθαίνω τίποτα. Λίγο ο παθιασμένος ασταμάτητος επί βδομάδες βήχας, λίγο το τσιγάρο πόσο να αντέξει και αυτός ο λαιμός! Λίγο αιματάκι βγάζω όχι τίποτα κουβάδες.Ίσα ίσα να με αδειάσει και όταν πίνω νερό νομίζω πως είναι αλμυρό. Μπλίαχ. Δε το έχετε πάθει ποτέ;:P

Ποιος χρειάζεται γιατρό, οταν έχεις το ΟΟΤ?

-Καλημέρα, μια νύσταγμενη μέρα...

Αυτό ακριβώς.

πουτάνα φυματίωση έφτυσε αίμα να σε αποκτήσει...

Σαχλέ!

Σπέρα παιδιά.Καταρχήν άμα έχει κανείς νέο από esata ας πει,γιατί ανησυχώ.

Εσύ ρε χασίκλα τι παλαβώνεις και πλακώνεις τα πμ.:P

Με συγκινείς!

Χθες δε κοιμήθηκα καθόλου. Προχθές όπως και τις προηγούμενες μέρες δύο ώρες το πολύ. Από το μεσημέρι μέχρι πριν λίγο έτρεμα από την κούραση και έκλειναν τα μάτια μου. Όσο νυχτώνει νιώθω όλο και καλύτερα όμως. Ξυπνάω...

Καλησπέρα. Τι κάνετε εσείς; Όλα καλά;

:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...