Physics_Rulez Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Να ρωτήσω κάτι, στα τορρεντάδικα στις ταινίες σ αυτές που γραφει "PROPER TS XviD" τι ποιότητα είναι? http://en.wikipedia.org/wiki/Pirated_movie_release_types
eSATA Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Υπάρχει περίπτωση να καταφέρω να κατεβάσω ένα αρχείο από RS; Από χθες προσπαθώ και όλο ερρορ πετάει. Ποιες ώρες είναι πιο χαλαρό;
Höfdingadrapa Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Έχω να κατεβάσω από Σεπτέμβρη-Οκτώβρη από ράπιντ. Τα φρι σλοτς όσο πάνε και μειώνονται προφανώς για διαφημιστικούς σκοπούς. Υπάρχουν και τα τόρεντς δόου.
eSATA Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Έχω να κατεβάσω από Σεπτέμβρη-Οκτώβρη από ράπιντ. Τα φρι σλοτς όσο πάνε και μειώνονται προφανώς για διαφημιστικούς σκοπούς. Υπάρχουν και τα τόρεντς δόου. Έχω βρει κάτι συγκεκριμένο που είναι σπάνιο για τορρεντς γαμώ.
jason_rethymno Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 TS Ιάσωνα. http://techblog.gr/gadgets/sony-walkman-nwz-x1061-x105/ Κάτι τέτοιο ξέρω 'γω; Γκουγκλ ιζ γιορ φρεντ. Αξουαλι δε όνλι τρου φρεντ γουι ολ χαβ. Γκουγκλ λοβζ εβρισινγκλμαδερφακινουαν. http://en.wikipedia.org/wiki/Pirated_movie_release_types Ωχ ωχ ρόμπα έγινα σορρυ γκαιζ
washcloud Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Υπερ-βολικέ jason.......Ο Ηouftosthnpapa δεν έδωσε λινκ για 'σένα.................για τον Γιώργο έδωσε
giorgos147 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Εσάς ποια η γνώμη σας για το I-Pod Touch 3rd γενιάς;
jason_rethymno Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Υπερ-βολικέ jason.......Ο Ηouftosthnpapa δεν έδωσε λινκ για 'σένα.................για τον Γιώργο έδωσε Α καλα έγινε μπερδεγουειμπορδουμ
soturin Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Υπάρχει (ναι, θα ζητήσω πολλά) κάποια ρεαλιστική λύση να συμμορφωθεί η μπαχαλοσυλλογή μουσικής μου με tags και τα συναφή, αλλά με ποιο αποτελεσματικό τρόπο από το να διαβάζει metadata και paths. Mε κάποια ηχητική ανάλυση ξέρωγω. Σε linux προτιμότερο
eSATA Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Εσάς ποια η γνώμη σας για το I-Pod Touch 3rd γενιάς; Τσάμπα λεφτά.
giorgos147 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Τσάμπα λεφτά. Απλά, για αυτά που κάνει κατ'εμέ έχει μια χαρά τιμή. Έχεις καμιά άλλη ιδέα για mp3 player που να έχει δυνατότητα διασύνδεσης με Wi-Fi και πλοηγό;
eSATA Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Απλά, για αυτά που κάνει κατ'εμέ έχει μια χαρά τιμή. Έχεις καμιά άλλη ιδέα για mp3 player που να έχει δυνατότητα διασύνδεσης με Wi-Fi και πλοηγό; Δεν έχω όχι. Αλλά πραγματικά χρειάζεσαι πλοηγό;
giorgos147 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δεν έχω όχι. Αλλά πραγματικά χρειάζεσαι πλοηγό; Αν έχει Wi-Fi, να μην έχει και έναν Browser;
eSATA Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Αν έχει Wi-Fi, να μην έχει και έναν Browser; Α καλά άλλο πλοηγό κατάλαβα εγώ. Μωρέ άμα σου αρέσει πάρτο απλά εγώ έχω τραυματικές εμπειρίες με ακριβά mp3 players. Γι αυτό από δω και πέρα μουσική μόνο από το κινητό...
pappous_soulis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Υπάρχει (ναι, θα ζητήσω πολλά) κάποια ρεαλιστική λύση να συμμορφωθεί η μπαχαλοσυλλογή μουσικής μου με tags και τα συναφή, αλλά με ποιο αποτελεσματικό τρόπο από το να διαβάζει metadata και paths. Mε κάποια ηχητική ανάλυση ξέρωγω. Σε linux προτιμότερο Καφέ να φτιάχνει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.