Προς το περιεχόμενο

The Official [Old] Off Topic Thread II

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• status

3625

• alexzzz

2375

• otherside88

2307

• YiN

1914

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Κυριακή πρωί με τον γιο σου στον Ελενίδη να τσαλακώνεις τριγωνάκια, ψητό κυδώνι, προφιτερόλ (το οικογενειακό-όχι το ατομικό), πάσης φύσεως σιροπιαστά και κουλουράκια...και μάλιστα χωρίς την γυνή να σε πρήζει την οικογένεια ότι: έχεις ξεφύγει και συ κι ο γιος σου:-D:-D:-D................ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ.-

Καλημέρες...:-)

καταραμένε... Στην κόλαση να πας ρε. Και σιγά μην δώσω την κόρη μου στον κοιλιόδουλο τον γιό σου ρε. Σιχτιρ.

Καβάτζωσες κάνα ψιλαδάκι για τον συμπέθερο τουλάχιστον; Ε, φανταστικέ συμπέθερε;

Δημοσ.
Καβάτζωσες κάνα ψιλαδάκι για τον συμπέθερο τουλάχιστον; Ε, φανταστικέ συμπέθερε;

Προλαβαίνεις,δεν προλαβαίνεις.....:-)

Δημοσ.
καταραμένε... Στην κόλαση να πας ρε. Και σιγά μην δώσω την κόρη μου στον κοιλιόδουλο τον γιό σου ρε. Σιχτιρ.

όχι επιμιξίες στο ινσόμνια, μια οικογένεια είμαστε :Ρ

Δημοσ.

Δεν προλαβαίνω. Κοπάνισα τα τσιπουράκια μου και είμαι έτοιμος να πέσω σε λήθαργο. Τα λέμε κατά τις 7...

Καναλάρχα, δεν το είχα σκεφτεί έτσι...

Δημοσ.
Δεν προλαβαίνω. Κοπάνισα τα τσιπουράκια μου και είμαι έτοιμος να πέσω σε λήθαργο. Τα λέμε κατά τις 7...

Αυτό που κατάλαβα είναι πως άμα βρεθούμε θα πεθάνουμε και οι δυο από το φαΐ και το πιοτό. :-)

Δημοσ.
Δείξε μου ένα σχετικό ποστ κ το συζητάμε, εγώ τσίμπησα μια τροφικιά δηλητηρίαση ελαφριάς μορφής κ έριξα έναν ύπνο μέσα στο οβάλ γραφείο εχθές το βράδυ!

Εγώ προχθές έφαγα ληγμένο απο το κυλικείο, και μόλις έφτασα σπίτι έριξα ενα τσερλιό πρώτης τάξεως...

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγώ προχθές έφαγα ληγμένο απο το κυλικείο, και μόλις έφτασα σπίτι έριξα ενα τσερλιό πρώτης τάξεως...

screenshot or it didn't happen...

...oh wait!

Δημοσ.

Κάτσε, υπάρχουν κ 2ο κλασσάτα τσιρλιά; :Ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...