Προς το περιεχόμενο

The Official [Old] Off Topic Thread II

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κυριακή πρωί με τον γιο σου στον Ελενίδη να τσαλακώνεις τριγωνάκια, ψητό κυδώνι, προφιτερόλ (το οικογενειακό-όχι το ατομικό), πάσης φύσεως σιροπιαστά και κουλουράκια...και μάλιστα χωρίς την γυνή να σε πρήζει την οικογένεια ότι: έχεις ξεφύγει και συ κι ο γιος σου:-D:-D:-D................ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ.-

Καλημέρες...:-)

• Απαντ. 46,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• status

3625

• alexzzz

2375

• otherside88

2307

• YiN

1914

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Κυριακή πρωί με τον γιο σου στον Ελενίδη να τσαλακώνεις τριγωνάκια, ψητό κυδώνι, προφιτερόλ (το οικογενειακό-όχι το ατομικό), πάσης φύσεως σιροπιαστά και κουλουράκια...και μάλιστα χωρίς την γυνή να σε πρήζει την οικογένεια ότι: έχεις ξεφύγει και συ κι ο γιος σου:-D:-D:-D................ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ.-

[ame]

[/ame]:-D
Δημοσ.
μα που ειστε πια???? στο βορειο πολο???? ελεος!!!! :P :p :P

εγω ειμαι βρυξελλες. ο Dark ειναι φιλανδια (σχετικα κοντα στον βορειο πολο:fear:)

Δημοσ.
εγω ειμαι βρυξελλες. ο Dark ειναι φιλανδια (σχετικα κοντα στον βορειο πολο:fear:)

πωωω δε θα την παλευα καθολου εγω εκει πανω.... θα ειχα παει απο κρυοπαγηματα....

Δημοσ.

:rolleyes: Nα σε πω υπάρχει περιπτωση να με υιοθετήσεις? :o

• Super Moderators
Δημοσ.
Αν είσαι δίμετρη, ξανθιά με νοοτροπία σκλάβας....πολύ ευχαρίστως. :-D

the wonders of science!

Δημοσ.
Αν είσαι δίμετρη, ξανθιά με νοοτροπία σκλάβας....πολύ ευχαρίστως. :-D

Πιο ευκολο είναι να βρεις φίλαθλο στις εξεδρες του Καυτατζογλειου παρά το μυθικό πλάσμα που περιέγραψες πανω.. Είναι πιθανό κάποτε να σκαψουν και να βρουν ορκ και ελφς αλλά ξανθια διμετρη με νοοτροπία σκλαβας ΟΧΙ! :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...