Achilles Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Κυριακή πρωί με τον γιο σου στον Ελενίδη να τσαλακώνεις τριγωνάκια, ψητό κυδώνι, προφιτερόλ (το οικογενειακό-όχι το ατομικό), πάσης φύσεως σιροπιαστά και κουλουράκια...και μάλιστα χωρίς την γυνή να σε πρήζει την οικογένεια ότι: έχεις ξεφύγει και συ κι ο γιος σου:-D:-D................ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ.- Καλημέρες...
jason_rethymno Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Κυριακή πρωί με τον γιο σου στον Ελενίδη να τσαλακώνεις τριγωνάκια, ψητό κυδώνι, προφιτερόλ (το οικογενειακό-όχι το ατομικό), πάσης φύσεως σιροπιαστά και κουλουράκια...και μάλιστα χωρίς την γυνή να σε πρήζει την οικογένεια ότι: έχεις ξεφύγει και συ κι ο γιος σου:-D:-D................ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ.- Καλημέρες... [ame] [/ame]
evabb Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 καλα όχι και καύσωνα.. απλά ζέστη είπα ζεστη πια νοηται το 0 γαμω την τυχη
otherside88 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 ζεστη πια νοηται το 0 γαμω την τυχη μα που ειστε πια???? στο βορειο πολο???? ελεος!!!! :p
evabb Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 μα που ειστε πια???? στο βορειο πολο???? ελεος!!!! :p εγω ειμαι βρυξελλες. ο Dark ειναι φιλανδια (σχετικα κοντα στον βορειο πολο)
otherside88 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 εγω ειμαι βρυξελλες. ο Dark ειναι φιλανδια (σχετικα κοντα στον βορειο πολο) πωωω δε θα την παλευα καθολου εγω εκει πανω.... θα ειχα παει απο κρυοπαγηματα....
Chrisxxx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Κυριακή πρωί με τον γιο σου στον Ελενίδη να τσαλακώνεις τριγωνάκια, ψητό κυδώνι, προφιτερόλ (το οικογενειακό-όχι το ατομικό), πάσης φύσεως σιροπιαστά και κουλουράκια...και μάλιστα χωρίς την γυνή να σε πρήζει την οικογένεια ότι: έχεις ξεφύγει και συ κι ο γιος σου:-D:-D................ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ.- Καλημέρες... Nα σε πω υπάρχει περιπτωση να με υιοθετήσεις?
Achilles Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Nα σε πω υπάρχει περιπτωση να με υιοθετήσεις? Αν είσαι δίμετρη, ξανθιά με νοοτροπία σκλάβας....πολύ ευχαρίστως.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Αν είσαι δίμετρη, ξανθιά με νοοτροπία σκλάβας....πολύ ευχαρίστως. the wonders of science!
pappous_soulis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Συννεφιά, βροχή, χαλάζι. Ωραία μέρα σήμερα.
frenzy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Συννεφιά, βροχή, χαλάζι. Φτερνίστηκε η Ορορο...
Chrisxxx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Αν είσαι δίμετρη, ξανθιά με νοοτροπία σκλάβας....πολύ ευχαρίστως. Πιο ευκολο είναι να βρεις φίλαθλο στις εξεδρες του Καυτατζογλειου παρά το μυθικό πλάσμα που περιέγραψες πανω.. Είναι πιθανό κάποτε να σκαψουν και να βρουν ορκ και ελφς αλλά ξανθια διμετρη με νοοτροπία σκλαβας ΟΧΙ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.