Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 ψιτ, ψιτ..Τάσε... Σου αρέσει το dnd? όχι; χεστήκαμε:Ρ Δυστυχώς δεν υποστηρίζει Ελληνικούς χαρακτήρες.! i rofled hard!
pappous_soulis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 πας παις πουσ... blah blah blah? Πας παις πουτσαράς πούστης πεογλύφτης πουτσογλέντης Πατρινός,παλιάς πληρωμένης, πλέον πεθαμένης, παλιο-πουτάνας παραγιός, που πηδούσε πάντα παρά πρωκτώ πόρνες πολυτελείας παραλιακώς, που παλιά πλήρωνε πολλούς παράδες προκαταβολικώς, που πλάτσα-πλούτσα πλοία πλένει πλειοδοτώντας πίνακες Πικάσο, πηδούσε πιγκουίνους που παίζανε παγοδρομίες, που παρά πλαστικού πέους πρόβαλε πάντα προτού παλικαρίσια προσχωρήσει παλινδρομικά, πάνω που πιλάφι πίστευε πως παίρνει, παζάρευε πιάνοντας πέτσα πάσας πούτσας πεντακόσια πενήντα πέντε παλαιά πράσινα προπολεμικά πενηνταράκια, προτού πλακώσει παραπονιάρη πούστη περυσινής παραγωγής, που πηδιόταν πάντοτε πισώκωλα πέφτοντας πρηνηδόν πάνωθεν πριονιδίων, που προηγουμένως πήγε πεζό περίπολο περιπλέκοντας περισσές πλεκτάνες, περισυνέλεξε περισκελίδες περιφρονώντας περιστέρια που πετούν, πλανεύοντας πανέμορφο πιτσουνάκι πασπατεύει, πλειστάκις πλέκοντας πλεκτά, προσχεδιάζοντας προϊόν προικός που πίστευε πως παίρνει πιάνοντας πικάντικα πιάτα, προϊόντα πεινασμένης πούτσας, προ πυλών πολυτεχνείου πανικόβλητος πεοθηλάζων πλήγωνε πολλά πουτσοκέφαλα προς πείνας περίγελο, προτού παραγκωνίσει παράλογους παμφάγους πότες που πίναν περισσές παγωμένες πίλσνερ, παραπαίοντας πλησίον πινακίδας «πολυέλαιοι Πινόκιο», παραστράτησε παρά πάσαν προσδοκίαν παραμελώντας παμμεγέθη παλικαρίσια παλούκια, παραβάλλοντας πανηγυρικώς παντεσπάνι που περισυνέλεξε παρά ποταμού... Μια κοινωνική προσφορά από το slang.gr. Ancient names junkie here.Κάνε την αλλαγή.Ναι.Μπορείς. Τα σπάει το Τηλέμαχος. Σαν την μάνα της κολλητής που από Δήμητρα τη φωνάζουν Τούλα. Γιατί το κάνετε αυτό στα καταπληκτικά σας ονόματα; Ε ναι. Δε μπορεί να παίρνεις ένα όνομα σαν το Άδωνης και να το κάνεις Μπουμπούκος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μια κοινωνική προσφορά από το slang.gr. πολύ Π ρε πούστη μου
gang Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Καλά εσύ ο από πάνω έχεις καεί λέμε ορέ πέθανα στο γέλιο
eSATA Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Υπάρχει περίπτωση να καταφέρω να κατεβάσω κάτι αυτή την ώρα από rapid ως απλός ή να μην προσπαθώ τσάμπα;
vocals_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Υπάρχει περίπτωση να καταφέρω να κατεβάσω κάτι αυτή την ώρα από rapid ως απλός ή να μην προσπαθώ τσάμπα; Τσάμπα..Προσπαθώ και γω εδώ και μια ώρα να κατεβάσω την μεταμόρφωση του Φραντς Κάφκα,αλλά χωρίς επιτυχία.
Tilemaxx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Υπάρχει περίπτωση να καταφέρω να κατεβάσω κάτι αυτή την ώρα από rapid ως απλός ή να μην προσπαθώ τσάμπα; Υπάρχει και ο θείος...
eSATA Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Υπάρχει και ο θείος... Ένα μικρό αρχειάκι θέλω. Δύσκολο να βρεθεί σε θειούς.
andreapaog328 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 παίζει να βρώ πουθενά κάτι που να εξηγεί πχ. τι είναι ο ξαδερφός του μπατζανάκη του θείου μου με τον παππού μου? κατί τέτοιο συγγένειες δλδ...
Tilemaxx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Ένα μικρό αρχειάκι θέλω. Δύσκολο να βρεθεί σε θειούς. Έχεις PM
liopyr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 προτούπαραγκωνίσει παράλογους παμφάγους πότες που πίναν περισσές παγωμένες πίλσνερ, παραπαίοντας πλησίον πινακίδας «πολυέλαιοι Πινόκιο» :lol:
liopyr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3106884&postcount=642
jason_rethymno Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δεν παίζεται ο τύπος! http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=353833
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.