soturin Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Ρε σεις, τελικά τι τουμπανάκι είναι η τύπισσα στο men in tights?? (mega τώρα)
vocals_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Ρε σεις, τελικά τι τουμπανάκι είναι η τύπισσα στο men in tights?? (mega τώρα) την κοκκινομάλλα λες ?(Μάριον ?) Την γκόμενα του ρομπεν τέλοσπαντων..
Chrisxxx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Nαι!! κριμα που ειναι αταλαντη ως εκει που δεν παει
vocals_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Ναι λες και βλέπεις την ταινία εσύ για τις αξιοθαύμαστες ερμηνείες τις. την κοκκινομάλλα λες ?(Μάριον ?) Την γκόμενα του ρομπεν τέλοσπαντων.. Καλά ναι οκ άμα λες σότουριν για την άλλη τότε υπάρχει πρόβλημα..
Achilles Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Άσχετο: Ρε γιωτά Chrisxxx πότε επιστρέφεις Σαλόνικα;
Chrisxxx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Άσχετο: Ρε γιωτά Chrisxxx πότε επιστρέφεις Σαλόνικα; Πως σου ήρθε? Δεν ξέρω μαλλον καποια στιγμη μεσα στον Ιανουαριο μεταξυ 15-22... Εχω να παρω σημαντικες αποφασεις τις οποιες αναβάλω συνεχως..
Achilles Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Κάπου πήρε το μάτι μου πως είσαι εκτός. Και για να ρωτάω...κάτι έχω στο μυαλό μου.
Chrisxxx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Αν περιλαμβανει αλκοολ μεσα ειμαι Βασικα παιζει να σας εγκαταλειψω, να κουνησω μαντήλι, να φύγω, να πάψω να είμαι ..μονιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης... αλλά πριν γίνουν όλα αυτα μια τσιπουροκατάνυξη κανονίζεται! ---------- Προσθήκη στις 16:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:50 ---------- Chrisxx είσαι στρατό ρε? Καλός πολίτης. μακρυα απο μας!
Achilles Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Chrisxx είσαι στρατό ρε? Καλός πολίτης. Πάνε βρε Τηλέμαχε στρατό οι Ι5;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Πάνε βρε Τηλέμαχε στρατό οι Ι5; μια χαρά επεξεργαστές, τι έχουν δλδ?
Achilles Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μα τι μλκς είσαι ρε Χάρη μεσημεριάτικα...:lol:
Achilles Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Είστε γραφικοί. Φαντάζεσαι να ήμασταν όμως Πατρινοί; :fear:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.