status Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Το οποίο ήταν ? Ότι ο πρωταγωνιστής πήδηξε ΠΟΛΛΑ μπάζα για να αγοράσει σπίτι με πισίνα κ φερράρι, κ όχι μόνο αυτό ήταν εξίσου μαζόχα που επήδουνε αφιλοκερδώς από ένα σημείο κ μετά.:Ρ
giorgos147 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Τραγουδάρα! Επίσης, ωραίο avatar! Ακούς Morrison!;
status Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Τραγουδάρα! Επίσης, ωραίο avatar! Ακούς Morrison!; Από όσο ξέρω δεν έκανε σόλο καρρίερα κύριος...να είστε ακριβής.!
vocals_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Τραγουδάρα! Επίσης, ωραίο avatar! Ακούς Morrison!; Ευχαριστώ. Εε όχι ακούω doors.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Από όσο ξέρω δεν έκανε σόλο καρρίερα κύριος...να είστε ακριβής.! δεν πρόλαβε, lol
vocals_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Ότι ο πρωταγωνιστής πήδηξε ΠΟΛΛΑ μπάζα για να αγοράσει σπίτι με πισίνα κ φερράρι, κ όχι μόνο αυτό ήταν εξίσου μαζόχα που επήδουνε αφιλοκερδώς από ένα σημείο κ μετά.:Ρ Φιλοσοφημένη σκέψη..Είσαι μεγάλο μυαλό ρε.
status Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 δεν πρόλαβε, lol Αποφάσεις ζωής είναι αυτές..Ναρκωτικά ή σόλο καριέρα;; :Ρ
Achilles Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Ότι ο πρωταγωνιστής πήδηξε ΠΟΛΛΑ μπάζα για να αγοράσει σπίτι με πισίνα κ φερράρι, κ όχι μόνο αυτό ήταν εξίσου μαζόχα που επήδουνε αφιλοκερδώς από ένα σημείο κ μετά.:Ρ Αυτά μόνο στις ταινίες γίνονται... Στην αληθινή ζωή οι γυναίκες είναι οι πρωταγωνίστριες αυτού του έργου.
status Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Αυτά μόνο στις ταινίες γίνονται... Στην αληθινή ζωή οι γυναίκες είναι οι πρωταγωνίστριες αυτού του έργου. Πηδάνε μπάζα και αποκτούν βίλα και φερράρι; στέκει κ αυτό ναι!
vocals_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Αυτά μόνο στις ταινίες γίνονται... Στην αληθινή ζωή οι γυναίκες είναι οι πρωταγωνίστριες αυτού του έργου. Ακολουθεί huge αχ βαχ.
Achilles Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Πηδάνε μπάζα και αποκτούν βίλα και φερράρι; στέκει κ αυτό ναι! Στον πλανήτη γη, μόνο αυτό στέκει.
status Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Βέβαια μετά από αυτό, ο στοίχος γλυκέ μου τύραννε, ας μην ξημέρωνε, ο στοιχογράφος εννοεί "γλυκέ μου τύραννε" (ειρωνεία), ας μην ξημέρωνε (για εσένα η επόμενη ημέρα!).
vocals_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Στον πλανήτη γη, μόνο αυτό στέκει. [ame] [/ame]
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 και για να καθαρίσουν τα αυτιά μας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.