otherside88 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 οtherside πως και γράφτηκες ινσόμνια ? Φρέκια φρέσκια είσαι απ' ότι βλέπω. Πες μας τι σε παρακίνησε να προβείς σε αυτήν την καταστροφική για την ζωή σου κίνηση. εψαχνα κατι προγραμματα καποιαα στιγμη κ επειδη ειναι κ το αγορι μου στο insomnia ειπα να γραφτω μπας κ μαθω κ τπτ για τα πραγματα π τον ενδιαφερουν αλλα μπα.... εμπλεξα με τον status κ δεστε με τωρα!!
vocals_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 εψαχνα κατι προγραμματα καποιαα στιγμη κ επειδη ειναι κ το αγορι μου στο insomnia ειπα να γραφτω μπας κ μαθω κ τπτ για τα πραγματα π τον ενδιαφερουν αλλα μπα.... εμπλεξα με τον status κ δεστε με τωρα!! ένα λολ δεν φτάνει.
status Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 εψαχνα κατι προγραμματα καποιαα στιγμη κ επειδη ειναι κ το αγορι μου στο insomnia ειπα να γραφτω μπας κ μαθω κ τπτ για τα πραγματα π τον ενδιαφερουν αλλα μπα.... εμπλεξα με τον status κ δεστε με τωρα!! Τι έκανα πάλι εγώ ρα; :Ρ
otherside88 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 ποσα χρειαζεται δλδ?! :lol: ---------- Προσθήκη στις 15:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:37 ---------- Τι έκανα πάλι εγώ ρα; :Ρ τπτ αγορι μ... μην αγχωνεσαι εσυ!!! πιες τον φραπε σου!!
Achilles Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 εψαχνα κατι προγραμματα καποιαα στιγμη κ επειδη ειναι κ το αγορι μου στο insomnia ειπα να γραφτω μπας κ μαθω κ τπτ για τα πραγματα π τον ενδιαφερουν αλλα μπα.... εμπλεξα με τον status κ δεστε με τωρα!! Χωρίς πλάκα είσαι αξιέπαινη. Ένα μπράβο μόνο και μόνο για την προσπάθεια... Μην τα θες και όλα δικά σου...γυναίκα είσαι...δεν είσαι για τεχνολογικά φόρουμ...το πολύ πολύ για το cosmopolitan... Εγώ συγκινήθηκα πάντως. :cry:
vocals_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Τι έκανα πάλι εγώ ρα; :Ρ πάντα κάνεις κάτι εσύ ρε.Έχεις τον μαλακομαγνήτη ποσα χρειαζεται δλδ?! :lol: δεν γνωρίζω και δεν απαντώ.Tα αφήνω όλα πάνω σου. τπτ αγορι μ... μην αγχωνεσαι εσυ!!! πιες τον φραπε σου!! οχοχοχοχοχοχοχο.Κάτι σαν το "ρούφα το αυγό σου.":p Ντρέπομαι για σένα στατ.Περιμένω την αντεπίθεση.Πάμε για flame topic.
otherside88 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Χωρίς πλάκα είσαι αξιέπαινη. Ένα μπράβο μόνο και μόνο για την προσπάθεια... θενξ!! Μην τα θες και όλα δικά σου...γυναίκα είσαι...δεν είσαι για τεχνολογικά φόρουμ...το πολύ πολύ για το cosmopolitan... μου αρεσει που το εγραψες κ με ασπρο... δεν ειμαι σχετη... τον παρακολουθω κ ξερω πολλα πραγματα... για το HON... :p (και για το DOTA οταν επαιζε!) Εγώ συγκινήθηκα πάντως. :cry: ψευτηηηηη!!!!!!!!!!
eSATA Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 χαιρομαι απλα που χαριζω στιγμες γελιου σε ολους σας!!!! χααχαχαχαχα :lol: Ναι, ευχαριστούμε.... facep....jpg εψαχνα κατι προγραμματα καποιαα στιγμη κ επειδη ειναι κ το αγορι μου στο insomnia ειπα να γραφτω μπας κ μαθω κ τπτ για τα πραγματα π τον ενδιαφερουν αλλα μπα.... εμπλεξα με τον status κ δεστε με τωρα!! Αν σε ρωτήσουμε ποιος, είναι και αυτό κακό και προσωπικό;
Achilles Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 ψευτηηηηη!!!!!!!!!! Όχι βρε. Αλήθεια το λέω. Αν προσπαθούσε να κάνει το ίδιο η γυναίκα μου για μένα, μπορεί από την έκπληξη και την χαρά μου να πάθαινα έμφραγμα.
otherside88 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Αν σε ρωτήσουμε ποιος, είναι και αυτό κακό και προσωπικό; και να σ πω... εδω στο OOT δεν θα τον εχετε δει σιγουρα οποτεεεε...... :p chili87.....
andreapaog328 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Με γειες το νέο μου avatar. με γεια τον τζίμη
gang Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Όχι βρε. Αλήθεια το λέω. Αν προσπαθούσε να κάνει το ίδιο η γυναίκα μου για μένα, μπορεί από την έκπληξη και την χαρά μου να πάθαινα έμφραγμα. how to kill Achilles !!! και να σ πω... εδω στο OOT δεν θα τον εχετε δει σιγουρα οποτεεεε...... :p chili87..... παιδιά όχι όλοι μαζί τα search θα καταρεύσει το Site
status Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Εγώ συγκινήθηκα πάντως. :cry: Βλέπω συγχρονίστηκε ο κύκλος σας...:Ρ
otherside88 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 παιδιά όχι όλοι μαζί τα search θα καταρεύσει το Site ελεος!!! ηρεμα εεε!!!! :p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.