status Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Βασικά κάποιοι ''κύριοι'' εδώ μέσα είχαν υπολογιστάρια σε εποχές που παίζαμε με μούφες οχτάμπιτα των 10.000 δραχμών. Κρύβε λόγια, εμένα ζωγραφίζεις. :Ρ ---------- Προσθήκη στις 14:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:45 ---------- προνομιούχοι γαρ? Σόϊ στην Γερμανία γαρ.
Höfdingadrapa Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 προνομιούχοι γαρ? Ο λούσι λέει στη Κένυα διψάνε.
sugata Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 αααα, ο θείος καλή φάση αυτό. και μένα μου έστελνε που και που τίποτις από τα ξένα. Φάση είχε, και μαλακία να ήταν αυτό που θα σου έστελνε, το έβλεπες και έλεγες ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ. Σε τέτοια φάση [ame] [/ame]
status Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 αααα, ο θείος καλή φάση αυτό. και μένα μου έστελνε που και που τίποτις από τα ξένα. Φάση είχε, και μαλακία να ήταν αυτό που θα σου έστελνε, το έβλεπες και έλεγες ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ. Το μόντεμ μόνο, την Α500+ την πήραμε από ένα κομπιουτερομάγαζο στην λεωφόρο κνωσσού..δίπλα στο σπίτι μου δηλαδή..τα μόνα 200 μέτρα στη ζωή μου που δεν θα ξεχάσω ποτέ! ---------- Προσθήκη στις 14:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:49 ---------- Μεγάλη μέρα που μπήκε στο χρονοντούλαπο το amstrad cpc464 σου μιλάω.! :Ρ
akisk Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Πφφφφ amiga 2000. Σιγά τα ωά. Να μου πεις για την A500, οκ : D
status Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Πφφφφ amiga 2000. Σιγά τα ωά. Να μου πεις για την A500, οκ : D Respect the 68k.! 7.09Mhz οφ ρο πάουα λέμε! :Ρ
akisk Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Πφφφφφ ίδιες ήταν εσωτερικά, μόνο που η 2000 θύμιζε 286, ενώ η A500 είχε και μια ομορφιά βρε αδερφέ!!
status Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Πφφφφφ ίδιες ήταν εσωτερικά, μόνο που η 2000 θύμιζε 286, ενώ η A500 είχε και μια ομορφιά βρε αδερφέ!! Η Α2000 είναι το τελευταίο μου απόκτημα, μπορεί να μοιάζει με 286 αλλά καμία σχέση η Α500+ ε ήταν ο συνοδυπόρος μου στα εφηβικά μου χρόνια οπότε ότι κ να πω λίγο είναι,
otherside88 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Καλά αφού δεν είναι σωστό.... εσυ δηλαδης το θεωρεις σωστο κοριτσι πραμα να καθομαι να λεω για τα προσωπικα μ απο δω κ απο κει??? τι ιδεα θα σχηματιζες μετα??? ε???? :p
eSATA Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 εσυ δηλαδης το θεωρεις σωστο κοριτσι πραμα να καθομαι να λεω για τα προσωπικα μ απο δω κ απο κει??? τι ιδεα θα σχηματιζες μετα??? ε???? :p Αν είναι για εκπαιδευτικούς σκοπούς..την καλύτερη.
status Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 εσυ δηλαδης το θεωρεις σωστο κοριτσι πραμα να καθομαι να λεω για τα προσωπικα μ απο δω κ απο κει??? τι ιδεα θα σχηματιζες μετα??? ε???? :p Έχεις δίκιο, περίμενε μέχρι τα 50+ χρόνια σου για να τα κάνεις best seller..
otherside88 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Αν είναι για εκπαιδευτικούς σκοπούς..την καλύτερη. εκπαιδευτικους σκοπους τους λετε τωρα???? σορυ αλλα δε πιανει... δοκιμασε κατι αλλο...
eSATA Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Πάρτε ένα τραγούδι να σπάσει ο πάγος. [ame] [/ame]
leftermann Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Tα creative zen stone είναι καλούλια, αλλά δεν τα βρίσκω στα online καταστήματα, τι γίνεται; Το jack είναι το κλασσικό που ήταν πάντα, ακόμα και στα ipod νομίζω πλέον. Δεν παίζει να χεις πρόβλημα. Και παίρνω αφορμή και ρωτώ: αφού στα αυτοκίνητα, το ηχοσύστημα ό,τι και να ναι, ηχεία έχει... γιατί δεν τα κάνουν να βγαίνει ένα αρσενικό jack να μπορείς να βάλεις ό,τι σκατά θες; Από το mp3 σου μέχρι το πικάπ που λέει ο λόγος Θένξ Σώτο. Ο Σκρουτζ τα βρήκε σε μερικά (λίγα) καταστήματα. Λες να το έκλεισαν το μαγαζί; Έχω δει πατενταρισμένο αυτό που λες σε στερεοφωνικό αυτοκινήτου.
otherside88 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Πάρτε ένα τραγούδι να σπάσει ο πάγος. μπορω να πω χαλια επιλογη τραγουδιου!!! ακου αυτο κ πες μου!! :p [ame]http://www.youtube.com/watch?v=AqfJntbTR7c[/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.