otherside88 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Σε λάθος thread είσαι, δεν βάζουμε εδώ της παιδικές φωτογραφίες μας :Ρ χαχαχαχαχα!!! σου θυμιζει κ εσενα τον εαυτο σου μικρο ε?!? :p Θες να μου δημηουργήσεις κι άλλα ψυχολογικά τραύματα; τι ψυχολογικα καλε??? επειδη σ ειπα πως σε εκαναν οι γονεις σου??? φαντασου να εμπαινα κ σε γαργαλιστικες λεπτομερειες μια συνευρεσης αντρα- γυναικας....!! τι θα ελεγες τοτε???
Höfdingadrapa Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Το είχα πάντα απορία...πως παίρνετε σκρινσοτ από bios χωρίς να έχει φορτώσει το λειτουργικό;
status Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Το είχα πάντα απορία...πως παίρνετε σκρινσοτ από bios χωρίς να έχει φορτώσει το λειτουργικό; με φωτογραφική φυσικά:ρ
Höfdingadrapa Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 WOW magic... Δηλαδή όποιος φτιάχνει tutorial ας πούμε για το πως κάνεις format κλπ κάθεται και φωτογραφίζει την οθόνη; Hells bells.
eSATA Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 τι ψυχολογικα καλε??? επειδη σ ειπα πως σε εκαναν οι γονεις σου??? φαντασου να εμπαινα κ σε γαργαλιστικες λεπτομερειες μια συνευρεσης αντρα- γυναικας....!! τι θα ελεγες τοτε??? Ευχαρίστως να μοιραστείς μαζί μας προσωπικές σου εμπειρίες.
otherside88 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Ευχαρίστως να μοιραστείς μαζί μας προσωπικές σου εμπειρίες. δεν ειπα πως θα μοιραστω τις δικες μου εμπειριες επι του θεματος γιατι 1ον δεν αφορουν κανενα κ 2ον δεν θα ηταν σωστο... ειπα "φαντασου τι θα ελεγες αν σ εξηγουσα ακριβως πως σε συνελλαβαν οι γονεις σου στο κρεβατι (ή οπουδηποτε αλλου τελος παντων!)
gang Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 δεν ειπα πως θα μοιραστω τις δικες μου εμπειριες επι του θεματος γιατι 1ον δεν αφορουν κανενα κ 2ον δεν θα ηταν σωστο... ειπα "φαντασου τι θα ελεγες αν σ εξηγουσα ακριβως πως σε συνελλαβαν οι γονεις σου στο κρεβατι (ή οπουδηποτε αλλου τελος παντων!) και αυτό βολεύει...
akisk Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 WOW magic...Δηλαδή όποιος φτιάχνει tutorial ας πούμε για το πως κάνεις format κλπ κάθεται και φωτογραφίζει την οθόνη; Hells bells. Και εγώ είχα-έχω απορία πώς παίρνανε screenshots τα περιοδικά (Pixel) στις εποχές των home micros. Νομίζω το game σε pause, συσκώτιση δωματίου και φωτογραφική σε τρίποδο; Ας πει κανένας αν ξέρει ακριβώς!
status Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Και εγώ είχα-έχω απορία πώς παίρνανε screenshots τα περιοδικά (Pixel) στις εποχές των home micros. Νομίζω το game σε pause, συσκώτιση δωματίου και φωτογραφική σε τρίποδο; Ας πει κανένας αν ξέρει ακριβώς! Δεν λέμε τέτοιες κουβέντες πλέον...ταμπού ;ρ
Höfdingadrapa Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Σκρινσοτς τα περιοδικά; Εγώ πάντως θα το έκανα έξπορτ σε .pdf και μετά .jpg στο photoshop. Εκτός και αν γίνεται κατευθείαν μέσω του προγράμματος που έχει δημιουργηθεί το εξώφυλλο. Τώρα αν κάποιοι κάθονται και τα φωτογραφίζουν δε το γνωρίζω...όσον αφορά τα games υπάρχουν ειδικά προγράμματα που μπορείς να κρατήσεις σκρινσοτ. Προτιμώ το print screen και τη ζωγραφική!
eSATA Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 δεν ειπα πως θα μοιραστω τις δικες μου εμπειριες επι του θεματος γιατι 1ον δεν αφορουν κανενα κ 2ον δεν θα ηταν σωστο... ειπα "φαντασου τι θα ελεγες αν σ εξηγουσα ακριβως πως σε συνελλαβαν οι γονεις σου στο κρεβατι (ή οπουδηποτε αλλου τελος παντων!) Καλά αφού δεν είναι σωστό....
sugata Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 τώρα δεν ξέρω ποιας amiga ήταν αυτό το πληκτρολόγιο, αλλά απ' ό,τι βλέπεις το prtscn είναι δεξά δεξά με τον αστερίσκο. Οπότε παίζει σαν function να υπήρχε.
status Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 τώρα δεν ξέρω ποιας amiga ήταν αυτό το πληκτρολόγιο, αλλά απ' ό,τι βλέπεις το prtscn είναι δεξά δεξά με τον αστερίσκο. Οπότε παίζει σαν function να υπήρχε. Αμίγκα 2000...το λέει κ στο url..βασικά έχω το πληκτρολόγιο με τα κόκκινα "α".. Με το δεξί "Α" ήταν το function.
Höfdingadrapa Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Βασικά κάποιοι ''κύριοι'' εδώ μέσα είχαν υπολογιστάρια σε εποχές που παίζαμε με μούφες οχτάμπιτα των 10.000 δραχμών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.