eSATA Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 την ανοησια δεν την εκανες εσυ....η ανοησια ξεκιναει απο τοτε που οι γονεις σου εκαναν το λαθος να πανε στο πολεμο χωρις κρανος.... Με συγκλονίζεις...
status Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Με συγκλονίζεις... Έχει δίκιο η κοπέλα ρε, επίσης δεν θα έπρεπε να γιορτάζεις εσύ τα γενέθλια σου, αλλά οι γονείς σου.:Ρ
otherside88 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Με συγκλονίζεις... αχου το μωρεεε!!! συγκλονιστηκε?! γιατι καλε?? δε το ηξερες??????? :p
gang Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 ρε κόψτε τις μαλακιές πρωί πρωί και πείτε έναν τρόπο για να διαβάσω...
status Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 ρε κόψτε τις μαλακιές πρωί πρωί και πείτε έναν τρόπο για να διαβάσω... Έναρξη, ρυθμίσεις, πίνακας ελέγχου, συνδέσεις δικτύου, δεξί κλικ στην "Τοπική σύνδεση Χ", απενεργοποίηση. :Ρ
gang Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Έναρξη, ρυθμίσεις, πίνακας ελέγχου, συνδέσεις δικτύου, δεξί κλικ στην "Τοπική σύνδεση Χ", απενεργοποίηση. :Ρ υπάρχει και το κρεβάτι ρε...
otherside88 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Έναρξη, ρυθμίσεις, πίνακας ελέγχου, συνδέσεις δικτύου, δεξί κλικ στην "Τοπική σύνδεση Χ", απενεργοποίηση. :Ρ χαχαχαχα καλοοο!! πολυ καλο!!! να ενας τροπος να διαβασεις!!!! :lol:
status Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 υπάρχει και το κρεβάτι ρε... Και το σκύλο ολόκληρο, και την πίτα χορτάτη δεν γίνεται...oww wait!
otherside88 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 υπάρχει και το κρεβάτι ρε... το κρεβατι δε συστηνεται στο να διαβασεις... εκτος κ αν αναφερεσαι στην προηγουμενη συζήτηση μας που ναι μπορω να πως ειναι κ ενα μερος κι αυτο για ατυχείς συλλήψεις.... :lol:
eSATA Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 αχου το μωρεεε!!! συγκλονιστηκε?! γιατι καλε?? δε το ηξερες??????? :p Θες να μου δημηουργήσεις κι άλλα ψυχολογικά τραύματα;
status Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Σε λάθος thread είσαι, δεν βάζουμε εδώ της παιδικές φωτογραφίες μας :Ρ
akisk Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 BIOS ver.F1 BIOS ver.F2 Θέλω πίσω το Munaul mode μου!Πώς να προφέρεται άραγε;; χμμμ
gang Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 αν δεν έχω σκοπό να διαβάσω συνεχίζω τον ύπνο μου... έχουμε ξενύχτι το βράδυ.
status Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 BIOS ver.F1 BIOS ver.F2 Θέλω πίσω το Munaul mode μου!Πώς να προφέρεται άραγε;; χμμμ Νόμιζα ότι οι Spectrum δεν είχαν bios... (Manual γράφετε:Ρ) Μπορεί κ όλο το rev να είναι για αυτό το ορθογραφικό.! :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.