vocals_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Χρύσανθος... τέλος... Ρε 2:11 ρεεεε!!!Έχω λιώωσειιι ---------- Προσθήκη στις 02:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:43 ---------- Μόλις παρατήρησα ότι τα ίδια κάνει και πιο μετά.Δεν υπάρχει το παλικάρι..
Toufas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Ορίστε;Διακρίνω μια μικρή δόση ειρωνείας; οτι και τωρα μπορεις να ακουσεις τι κανανε τοτε εννοω
vocals_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Τι είναι αυτός ρε? Αυτός που κάνει τους απανταχού τροβαδούρους του πλανήτη να γονατίζουν μπροστά στην αυτού μεγαλειότης του.
vocals_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Ζει ακόμα? Δεν τον ξέρεις ρε ? Χρύσανθος Θεοδωρίδης Απλά σε αυτό το βίντεο δεν είναι και στα καλύτερα του.
vocals_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δεν τον ήξερα, θενξ για το λίνκ. Tίποτα ρε.Άντε καληνύχτα παιδιά.Καλό σαββατοκύριακο να χουμε.
liopyr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Ρε συ giorgos147, ανέπτυξε μουσικά ακούσματα τώρα που είσαι και σε τρυφερή ηλικία. Γίνε πανκ. Τουλάχιστον. Τι βρίσκεις στην βλαχοροκιά; Θα καταντήσεις μπυρόβιος με μαλλούρα-μπότα-τσόπερ-αμάνικο-ιδρωτίλα στην Αλεξάνδρας. Κρίμα είναι. Δηλαδή.
Toufas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 luci το actifry λεει τιποτα? κατι μου χες πει αλλα ειχα το κρεας σου στο χερι και δεν μπορουσα να προσεξω. chicken wings κανει?
pappous_soulis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Ρε συ giorgos147, ανέπτυξε μουσικά ακούσματα τώρα που είσαι και σε τρυφερή ηλικία.Γίνε πανκ. Τουλάχιστον. Τι βρίσκεις στην βλαχοροκιά; Θα καταντήσεις μπυρόβιος με μαλλούρα-μπότα-τσόπερ-αμάνικο-ιδρωτίλα στην Αλεξάνδρας. Κρίμα είναι. Δηλαδή. Γκοθάς να γίνει. :Ρ
leftermann Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 είχα το κρέας σου στο χέρι;;; :confused:
otherside88 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 καλημερεςςςςς!!!!! :-D No offence αλλά ταιριάζει στη περίπτωση (btw διαβάζεται από δεξιά προς τα αριστερά) :p :p εκανα κατι καλυτερο! :p
leftermann Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 έχει κανείς να προτείνει σε μένα τον άσχετο κάνα καλό mp3 player (αυτά τα μικρά ντε), με νοιάζει κυρίως η αυτονομία και η ευκολία στην χρήση; Μέχρι κάνα 50ρικο το πολύ, δεν πάω για ipod... Επίσης θέλω να ρωτήσω, αυτά τα ρημάδια τι υποδοχή - βύσμα έχουν για ακουστικά; Το κλασσικό jack - καρφί, όπως είχαν παλιά τα γουόκμαν μας; Γιατί θέλω να το κοτσάρω σε ενισχυτή και να ακούω μούζικα από τα ηχεία (δεν είμαι εγώ για να ακούω από ακουστικούλια...) Ευχαριστώωωωω
soturin Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Tα creative zen stone είναι καλούλια, αλλά δεν τα βρίσκω στα online καταστήματα, τι γίνεται; Το jack είναι το κλασσικό που ήταν πάντα, ακόμα και στα ipod νομίζω πλέον. Δεν παίζει να χεις πρόβλημα. Και παίρνω αφορμή και ρωτώ: αφού στα αυτοκίνητα, το ηχοσύστημα ό,τι και να ναι, ηχεία έχει... γιατί δεν τα κάνουν να βγαίνει ένα αρσενικό jack να μπορείς να βάλεις ό,τι σκατά θες; Από το mp3 σου μέχρι το πικάπ που λέει ο λόγος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.