Προς το περιεχόμενο

The Official [Old] Off Topic Thread II

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Χρύσανθος... τέλος...

Ρε 2:11 ρεεεε!!!Έχω λιώωσειιι :lol:

---------- Προσθήκη στις 02:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:43 ----------

Μόλις παρατήρησα ότι τα ίδια κάνει και πιο μετά.Δεν υπάρχει το παλικάρι..:lol:

• Απαντ. 46,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• status

3625

• alexzzz

2375

• otherside88

2307

• YiN

1914

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Ορίστε;

Διακρίνω μια μικρή δόση ειρωνείας;

οτι και τωρα μπορεις να ακουσεις τι κανανε τοτε εννοω

Δημοσ.
Τι είναι αυτός ρε?

Αυτός που κάνει τους απανταχού τροβαδούρους του πλανήτη να γονατίζουν μπροστά στην αυτού μεγαλειότης του.

Δημοσ.

Ρε συ giorgos147, ανέπτυξε μουσικά ακούσματα τώρα που είσαι και σε τρυφερή ηλικία.

Γίνε πανκ.

Τουλάχιστον.

Τι βρίσκεις στην βλαχοροκιά; Θα καταντήσεις μπυρόβιος με μαλλούρα-μπότα-τσόπερ-αμάνικο-ιδρωτίλα στην Αλεξάνδρας.

Κρίμα είναι. Δηλαδή.

:P

Δημοσ.

luci το actifry λεει τιποτα? κατι μου χες πει αλλα ειχα το κρεας σου στο χερι και δεν μπορουσα να προσεξω. chicken wings κανει?

Δημοσ.
Ρε συ giorgos147, ανέπτυξε μουσικά ακούσματα τώρα που είσαι και σε τρυφερή ηλικία.

Γίνε πανκ.

Τουλάχιστον.

Τι βρίσκεις στην βλαχοροκιά; Θα καταντήσεις μπυρόβιος με μαλλούρα-μπότα-τσόπερ-αμάνικο-ιδρωτίλα στην Αλεξάνδρας.

Κρίμα είναι. Δηλαδή.

:P

Γκοθάς να γίνει.

Δημοσ.

καλημερεςςςςς!!!!! :-D :-D

No offence αλλά ταιριάζει στη περίπτωση:-D (btw διαβάζεται από δεξιά προς τα αριστερά)

1212601371161ko0.jpg

:P :p :P :p εκανα κατι καλυτερο!

:P :p :P

Δημοσ.

έχει κανείς να προτείνει σε μένα τον άσχετο κάνα καλό mp3 player (αυτά τα μικρά ντε), με νοιάζει κυρίως η αυτονομία και η ευκολία στην χρήση; Μέχρι κάνα 50ρικο το πολύ, δεν πάω για ipod...

Επίσης θέλω να ρωτήσω, αυτά τα ρημάδια τι υποδοχή - βύσμα έχουν για ακουστικά; Το κλασσικό jack - καρφί, όπως είχαν παλιά τα γουόκμαν μας; Γιατί θέλω να το κοτσάρω σε ενισχυτή και να ακούω μούζικα από τα ηχεία (δεν είμαι εγώ για να ακούω από ακουστικούλια...)

Ευχαριστώωωωω

Δημοσ.

Tα creative zen stone είναι καλούλια, αλλά δεν τα βρίσκω στα online καταστήματα, τι γίνεται;

Το jack είναι το κλασσικό που ήταν πάντα, ακόμα και στα ipod νομίζω πλέον. Δεν παίζει να χεις πρόβλημα.

Και παίρνω αφορμή και ρωτώ: αφού στα αυτοκίνητα, το ηχοσύστημα ό,τι και να ναι, ηχεία έχει... γιατί δεν τα κάνουν να βγαίνει ένα αρσενικό jack να μπορείς να βάλεις ό,τι σκατά θες; Από το mp3 σου μέχρι το πικάπ που λέει ο λόγος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...