status Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 μαλακία... Νatalie ήθελα να γράψω... Και σου πάει..!!! :Ρ
alexzzz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Και σου πάει..!!! :Ρ ειρωνικά το λες Σβετλάνα;
status Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 ειρωνικά το λες Σβετλάνα; Κρύβε λόγια μωρή τζαζλη :Ρ
alexzzz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Ούτε η μάνα μου δεν άντεξε το macbook... της πήρα έναν compaq να βρει την υγειά της...
dermitzos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Καλά σε αυτό το kavatza.net τι γίνεται 1500 μέλη την μέρα γράφονται;Το παλιό gamato.info είναι; Έχει κόσμο ρε; Αξίζει;
klainmaingr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μουσσσσσσσστουδιούλλλλου παλίοποστε. Περισσότερα μάκ απ'όλους έχεις. Θέλει η #@ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει..
Lucifer Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 1) Τα ελβετογερμανικά είναι θλιβερή γλώσσα. 2) Μετά από μισή ώρα κύκλων πάνω από τον μέλανα δρυμό (νοιώθω σα να μεγάλωσα σε αυτό το χωριό με την πλατεία στην άκρη) προσγειωθήκαμε ζυρίχη χωρίς να φαίνεται ο διάδρομος απ' την ομίχλη. Ακόμα και τώρα, έξω από το παράθυρο βλέπω στα 3 μέτρα. 3) Η πύλη που βγήκα είναι πίσω μου, η πύλη που θα φύγω δίπλα μου, και ποστάρω από το καπνιστήριο. Χλίδα.
status Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 1) Τα ελβετογερμανικά είναι θλιβερή γλώσσα.2) Μετά από μισή ώρα κύκλων πάνω από τον μέλανα δρυμό (νοιώθω σα να μεγάλωσα σε αυτό το χωριό με την πλατεία στην άκρη) προσγειωθήκαμε ζυρίχη χωρίς να φαίνεται ο διάδρομος απ' την ομίχλη. Ακόμα και τώρα, έξω από το παράθυρο βλέπω στα 3 μέτρα. 3) Η πύλη που βγήκα είναι πίσω μου, η πύλη που θα φύγω δίπλα μου, και ποστάρω από το καπνιστήριο. Χλίδα. Ποτάνα ορφάνια, άτιμη μετανάστευση..! :Ρ
Sellers Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 3) Η πύλη που βγήκα είναι πίσω μου, η πύλη που θα φύγω δίπλα μου, και ποστάρω από το καπνιστήριο. Χλίδα. Το Μακεδονία μου θύμισες. Η πύλη που βγήκα πίσω μου, η ροδέλα αποσκευών δίπλα μου, η τουαλέτα πλάι μου, τα duty free μπροστά μου, το everest μπρος στην μάπα μου, η έξοδος ένα βήμα πριν την πύλη μου, η πύλη που θα φύγω ίδια με την πύλη που ήρθα, το καπνιστήριο έξω απο το αεροδρόμιο. Θεσσαλονίκη μου μεγάλη φτωχομάνα...
alexzzz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μουσσσσσσσστουδιούλλλλου παλίοποστε. Περισσότερα μάκ απ'όλους έχεις.Θέλει η #@ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.. μακ μπέργκερ να έχουμε να τρώμε...
status Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 μακ μπέργκερ να έχουμε να τρώμε... . ο Ο (Του φιξ ορ νοτ του φιξ;; )
alexzzz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 . ο Ο (Του φιξ ορ νοτ του φιξ;; ) μην Ακιλιάζεις κομπάρε...
Lucifer Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 το καπνιστήριο έξω απο το αεροδρόμιο. Εδώ αν κάνω 5 βήματα πέρα από την πόρτα τώρα, θα χαθώ. Θα με βρούνε σε 8000 χρόνια με τη γόπα στο στόμα και θα μελετάνε το κρανίο μου.
klainmaingr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Τουλάχιστον προσγειωθήκατε. Παίζει ενδεχόμενο να κάτσετε εκεί μέχρι νεωτέρας; Οικογενειακά ακούγεται. Γουισκια τζάκια ομίχλη και ξαναμένοι τσοπάνηδες (ν δεν έχει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.