Sellers Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Sellers, μου ήρθε μια ιδέα, για βάλε ένα κασσετόφωνο να γράφει όταν πέσεις να κοιμηθείς, και μετά πόσταρε τί έγραψε, όταν με το καλό ξυπνήσεις... Μου έχουν πει άτομα που με έχουν ακούσει να κοιμάμαι, ότι κάνω πολύ ανήσυχο ύπνο και ότι σε ζητάω πολύ. Ειδικά μετά τις 4 που βγαίνουν οι ενοχλητικοί 40ρηδες. Μην κολλάς όμως. Της ηλικίας θα είναι. Και όχι, δεν βάζω emoticon Τι νόμιζες; Ότι θα έχει εδώ; Θα ψάξεις πολύ ακόμα...
thanocaster Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Μαλάκα. Έχω πήξει στη δουλειά και μου στέλνει ένας φίλος αυτό: Πώς να δουλέψω τώρα;
giorgos147 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Τι παπ_ριά είναι αυτή στο Htc Magic με την οποία βρίσκει BarCodes; =P Τουλάχιστον δουλεύει σε Universal πράγματα όπως Grand theft auto =P
pappous_soulis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Μαλάκα. Έχω πήξει στη δουλειά και μου στέλνει ένας φίλος αυτό: Πώς να δουλέψω τώρα; Πάντως εμένα μου'φτιαξε το κέφι.
dermitzos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Τι παπ_ριά είναι αυτή στο Htc Magic με την οποία βρίσκει BarCodes; =PΤουλάχιστον δουλεύει σε Universal πράγματα όπως Grand theft auto =P Τι λέει το HTC; εντυπώσεις;
andreapaog328 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 αύριο γράφω, πάω να τον πάρω με το κεφάλι ψηλά...
vocals_ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δεν υπάρχει το τραγούδι! http://www.youtube.com/watch?v=U9LhBcPBtzo αλήθεια!!! Όντως πολύ ωραίο. Να απαντήσω με ένα ακόμη (πιο ωραίο εννοείται) τραγουδάκι που μου ξανακόλλησε τις τελευταίες βδομάδες. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=GyzKFLRA4dM[/ame] Να σημειώσω ότι εδώ εκτός του ότι δεν υπάρχει το τραγούδι,δεν υπάρχει και η φωνή του τραγουδιστή όπως και το βίντεοκλιπ.
teo64x Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Να σημειώσω ότι εδώ εκτός του ότι δεν υπάρχει το τραγούδι,δεν υπάρχει και η φωνή του τραγουδιστή όπως και το βίντεοκλιπ. Εγώ θα το πάω ένα βήμα παραπέρα και θα πω ότι δεν υπάρχει ούτε το φόρουμ.
vocals_ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Εγώ θα το πάω ένα βήμα παραπέρα και θα πω ότι δεν υπάρχει ούτε το φόρουμ. Και βέβαια δεν υπάρχει.Τώρα το συνηδειτοποίησες ? Α και δεν πιστεύω να έχεις καμιά σαχλή φαντασίωση ότι υπάρχεις και εσύ ..
Chrisxxx Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Γιατι ειναι πτυχιο ΑΕΙ είναι επιθυμητό προσον σε εταιρια που θέλει υπάλληλο σε τηλεπωλησεις; οεο; Το τραγουδι δεν υπάρχει το ακουτε δεν το ακουτε ..
vocals_ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Ακόμα και ανύπαρκτος είμαι γαμάτος. Σε καταλαβαίνω.. ---------- Προσθήκη στις 15:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:32 ---------- Γιατι ειναι πτυχιο ΑΕΙ είναι επιθυμητό προσον σε εταιρια που θέλει υπάλληλο σε τηλεπωλησεις; οεο; [ame] [/ame]
thanocaster Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Πάντως εμένα μου'φτιαξε το κέφι. Μα και μένα... Ποιος δουλεύει τώρα.... αύριο γράφω, πάω να τον πάρω με το κεφάλι ψηλά... Έτσι! Συγκινούμαι όταν βλέπω τέτοια θέληση από τον Έλληνα φοιτητή! Ακόμα και ανύπαρκτος είμαι γαμάτος. I second that, και, μάλιστα, θα τολμούσα να το πάω ένα βήμα παραπέρα και να πω πως ένας οποιοσδήποτε άλλος άνθρωπος θα λύγιζε από το βάρος της γαμιστερότητάς σου, αλλά όχι εσύ. Είναι τόσο μεγάλο το ψυχικό σου σθένος που το αντέχεις. :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.