vocals_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Σε έχω για την πλάκα μου... Ωχ ωχ ωχ..Να τονίσω ότι ήμουνα και χορτάτος τότε. ---------- Προσθήκη στις 22:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:38 ---------- vocals, μάκης τριανταφυλλόαυτά που λέμε είναι από το ημερολόγιο του γνωστού σχεδιαστή αχκλάνης. αχα..Το γοογλαρα μόλις και το βρήκα.Είχε παιχτεί τέτοιο πράμα ρε ? Ημερομηνία παίζει και ηχητικό απόσπασμα έτσι..? Μια απορία που τη σκεφτόμουνα αλλά τη λέω τώρα.Αλεξ εσύ είσαι στη φωτό ?
sugata Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 τα πάντα όλα παίζουν. είχε γίνει μεγάλο θέμα τότε. θαρρώ ότι ήταν ίδια εποχή με τα του κροκολή (νομίζω πως ήταν αυτός)
Members gsarig Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Members Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Σουσέλ... τί μου θυμίσατε... είχε γίνει τόσο μεγάλο σουξέ τότε, και σε μια εργασία για ένα μάθημα διαφήμισης που είχαμε στο Πάντειο, είχε τύχει να μας ζητήσουν να δημιουργήσουμε και να προωθήσουμε ένα προϊόν, και συγκεκριμένα ένα αναψυκτικό. Ε, μαντέψτε πώς το ονομάσαμε: Juicell "Σε φυλακίζει στη γεύση του" αστοκαλό, συγκινήθηκα...
vocals_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=A8GyHvBogrI[/ame] Δεν ξέρω γιατί,αλλά μου θυμίζει diablo.. ο_Ο
washcloud Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Ε μήπως μεταφράζεται "Κατά τη γνώμη μου,εμπειρίες σαν αυτή μας λένε περισσότερα για το ρόλο της οικογενειακής ζωής και των συμπεριφορών(έτσι μεταφράζεται το attitudes εδώ ?) στα βάθη του χρόνου στην Αμερική από όσα οποιαδήποτε έρευνα μπορεί. " Ναι, συμπεριφορών (οικογενειακών). Εκείνο το "to time" πάντως, δεν ξέρω αν είναι κανένα expression που έχει τύχει να μην έχω ακούσει ΠΟΤΕ (ρε πούστη μου;!), αλλά συνεχίζει να βγάζει (το) μάτι (μου)......Άμα ρωτήσεις καμμιά native speaker καθηγήτρια στο φροντιστήριο που πιθανώς πας, ρίξε μια ενημέρωση τί είπε... (ναι, κα'να τέτοιο νόημα βγαίνει προφανώς από την πρόταση......Ίσως σημαίνει όχι "βάθος χρόνου", αλλά "to date", δηλαδή "μέχρι τις μέρες μας"....) (έρευνα = σεμινάριο) ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΙΠΑ ΡΕ, ΕΙΝΑΙ! Το ποιντ ήταν ότι ΕΙΧΑ δίκιο για και το φακτς. Αλλά βέβαια, κανείς σας δεν με προσέχει! Κανείς. ='( ....ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; σταματάω πριν πουν ότι έχω και 'γω περίοδο ναι ρε, το 'χα πιάσει....εσύ όμως το λογοπαίγνιο; "για και"; γουάου σα να ήταν αληθινά οργισμένο το ποστ
vocals_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Ναι, συμπεριφορών (οικογενειακών). Εκείνο το "to time" πάντως, δεν ξέρω αν είναι κανένα expression που έχει τύχει να μην έχω ακούσει ΠΟΤΕ (ρε πούστη μου;!), αλλά συνεχίζει να βγάζει (το) μάτι (μου)......Άμα ρωτήσεις καμμιά native speaker καθηγήτρια στο φροντιστήριο που πιθανώς πας, ρίξε μια ενημέρωση τί είπε...(ναι, κα'να τέτοιο νόημα βγαίνει προφανώς από την πρόταση......Ίσως σημαίνει όχι "βάθος χρόνου", αλλά "to date", δηλαδή "μέχρι τις μέρες μας"....) (έρευνα = σεμινάριο) Θα ρωτήσω αύριο και θα σε ενημερώσω να δούμε τι σκατά είναι το to time. Το seminar το μετέφρασα ως έρευνα(ενώ ξέρω ότι η μετάφραση του είναι σεμινάριο,οκ βγάζει μάτι) γιατί η ετυμολογία του σεμιναρίου,σύμφωνα από δω, είναι η εξής : 1. σειρά μαθημάτων κατά τα οποία, με διαλέξεις και συζητήσεις, γίνεται σε βάθος επεξεργασία ορισμένων θεμάτων, κάτω από επιστημονική καθοδήγηση. 2. επιμορφωτικά, ενημερωτικά μαθήματα, συνήθ. για ομάδες εργαζομένων αλλά και ευρύτερων ομάδων του πληθυσμού, επάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα . Άρα λέω το σεμινάριο που κολλάει εδώ ;
washcloud Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 ...σε κάποιο σεμινάριο τύπου "οικογενειακού προγραμματισμού" κτλ;
status Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 ...σε κάποιο σεμινάριο τύπου "οικογενειακού προγραμματισμού" κτλ; άδειασε κανένα εισερχόμενο ρε:Ρ
Chrisxxx Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δεν υπάρχει το τραγούδι! [ame]http://www.youtube.com/watch?v=U9LhBcPBtzo[/ame] αλήθεια!!!
Sellers Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 σταματάω πριν πουν ότι έχω και 'γω περίοδο Σου λένε ότι γρκινιάζεις? Να το κοιτάξεις αυτό τώρα που είναι νωρίς. Εγώ για σένα νοιάζομαι. ναι ρε, το 'χα πιάσει....εσύ όμως το λογοπαίγνιο; Ε μήπως ήταν δύσκολο λογοπαίγνιο? Μήπως είχει πολλά μηνύματα μέσα ξέρω'γω? Λέω...
washcloud Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Sellers, μου ήρθε μια ιδέα, για βάλε ένα κασσετόφωνο να γράφει όταν πέσεις να κοιμηθείς, και μετά πόσταρε τί έγραψε, όταν με το καλό ξυπνήσεις...
pappous_soulis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δεν υπάρχει το τραγούδι! http://www.youtube.com/watch?v=U9LhBcPBtzo αλήθεια!!! Κι όμως υπάρχει! Μόλις το άκουσα! Sellers, μου ήρθε μια ιδέα, για βάλε ένα κασσετόφωνο να γράφει όταν πέσεις να κοιμηθείς, και μετά πόσταρε τί έγραψε, όταν με το καλό ξυπνήσεις... Καλύτερα να βάλει μια κάμερα να γράφει. Paranormal activity και τα σχετικά. Μπρρρρ...
status Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Πρώτο μήνυμα από HTC magic Καλημέρα! ΜΕγιές!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.