vocals_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 .5ριξιά Πως σκατά κατάφερε και ταίριαξε τη φατσούλα με αυτό που είπε δεν μπορώ να το καταλάβω. Λολ το .5 αντιστοιχεί σε αυτή του μικρού διαστήματος. Που κράτησε λίγο δηλαδή,για όσους δεν το πιάσουν με την 1η..
evabb Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Πως σκατά κατάφερε και ταίριαξε τη φατσούλα με αυτό που είπε δεν μπορώ να το καταλάβω. Λολ το .5 αντιστοιχεί σε αυτή του μικρού διαστήματος. Που κράτησε λίγο δηλαδή,για όσους δεν το πιάσουν με την 1η.. μικρου μεγαλου δεν εχει σημασια. το λαδωσες το πιστονι;:lol:
vocals_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 τι κράτησε λίγο; εγώ δεν καταλαβαίνω λίγο καιρό ρε Μήτσο.. κάτι άκυρο που μου φτιάχνει το κέφι.. [ame] [/ame]
alexzzz Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Alexzzz!!!!!! τι κάναμε σήμερα ωρέ; σήμερα κόψαμε πίτα... χτες κάναμε 1-1 με τους δεύτερους να χάνουν και αντί να μειώνεται η διαφορά να ανεβαίνει στους 7... άλλο ένα ματς για την πρώτη φάση και βουρ για τα μπαράζ... πάμε για άνοδο φαϊρ και σου έχω κρατήσει θέση για την φιέστα
vocals_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 μικρου μεγαλου δεν εχει σημασια. το λαδωσες το πιστονι;:lol: Ω ναι. για αυτά σε γουστάρω,γι'αυτά ---------- Προσθήκη στις 22:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:15 ---------- Αλήθεια alexz κάπου είχα δει ότι παίζεις σε τοπικό(?).Ποια ομάδα αν επιτρέπεται?
alexzzz Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Αλήθεια alexz κάπου είχα δει ότι παίζεις σε τοπικό(?).Ποια ομάδα αν επιτρέπεται? τέρεν την υπογραφή μου... αλλά πλέον δεν παίζω. Εδώ και 2 χρόνια που χτύπησα την μέση μου είμαι παράγοντας.
evabb Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Ω ναι. για αυτά σε γουστάρω,γι'αυτά τοτε ειναι 3. μια γυναικα μπορει να λεει 0,5 αμα καποιος ηταν πολυ μικρο...χμ χμ χμ
evabb Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 λάδωσες και το πιστόνι ρύθμισης αερίων; high hopes:p
evabb Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Άκυρο. Άντε γιατί ξεφύγαμε... ενω γενικα ειμαστε μαζεμενοι εεε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.