sugata Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Ναι, καλή λύση είναι. Αλλά όχι μόνος. Το έκανα έτσι την Παρασκευή. Μαλακία. Καλύτερα 1-2 ακόμη, να γελοιοποιηθεί και το θέμα. Πόσο είσαι ρα; Και κάτι off-topic : με τη Βιβή τι έγινε τελικά, απάντησε;
giorgos147 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 M@λάκα είσαι ο χειρότερος άνθρωπος για παρηγοριά.. Και μένα κάτι τέτοια μου λέει, και θέλω να τον δείρω.
status Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Και μένα κάτι τέτοια μου λέει, και θέλω να τον δείρω. Βασικά άμα γουστάρετε ένα γλυκό ψέμα παρά μια πικρή αλήθεια its fine by me αλλά πάλι στο ίδιο σημείο θα φτάσετε
vocals_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Ναι, καλή λύση είναι. Αλλά όχι μόνος. Το έκανα έτσι την Παρασκευή. Μαλακία. Καλύτερα 1-2 ακόμη, να γελοιοποιηθεί και το θέμα. Πόσο είσαι ρα; Και κάτι off-topic : με τη Βιβή τι έγινε τελικά, απάντησε; 15 sir.. just WHAT-THE-FUCK ?
dante14023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 εγω δεν εχω προβλημα ηλικιας αλλα να ανοιξω μπουκαλι μονος μου δεν λεει.... και δεν εχω και southern στην καβα.... τελειωσε... να παρει...
evabb Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Τώρα που είπε ο george για msn του thresh μου θύμισε ότι δεν έχω πολλά email από ατομάκια εδώ μέσα... M@λάκα είσαι ο χειρότερος άνθρωπος για παρηγοριά.. ααχ ρε dante.. εδω που τα λεμε εχει δικιο
teo64x Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Mόλις έμαθα ότι μια κοπελιά που μ΄αρέσει έχει σχέση με άλλον.Χμ..Όσο πάει η μέρα και καλυτερεύει.. Οι 5-6 πρώτες φορές που θα σου συμβεί αυτό είναι δύσκολες. Μετά θα συνηθίσεις. Έχω PhD στο να παρηγορώ.
vocals_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Βασικά άμα γουστάρετε ένα γλυκό ψέμα παρά μια πικρή αλήθεια its fine by me αλλά πάλι στο ίδιο σημείο θα φτάσετε Όχι ρε καμμένο αλλά ένα οκ πάμε για άλλα καλό θα τανε.. βέβαια με άλλα θα "ξυπνήσει" ο άλλος..Όπως : παλιοάχρηστε,ζώον που δεν ξες να ρίξεις μια γκόμενα,μωρε βόιδι. Εμένα αυτά με "πιάνουν"
andreapaog328 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Οι 5-6 πρώτες φορές που θα σου συμβεί αυτό είναι δύσκολες. Μετά θα συνηθίσεις. Έχω PhD στο να παρηγορώ. σηκώνει τρελό φίξντ αυτό αλλά λέω να το αφήσω να περάσει...
vocals_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Οι 5-6 πρώτες φορές που θα σου συμβεί αυτό είναι δύσκολες. Μετά θα συνηθίσεις. Έχω PhD στο να παρηγορώ. Νταξ άμα έχεις και PhD. p.s. Μου χει ήδη συμβεί καμιά 4αρια φορές.Don't worry από αυτά έχουμε εμπειρίες έχουμε
evabb Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Όχι ρε καμμένο αλλά ένα οκ πάμε για άλλα καλό θα τανε.. βέβαια με άλλα θα "ξυπνήσει" ο άλλος..Όπως : παλιοάχρηστε,ζώον που δεν ξες να ρίξεις μια γκόμενα,μωρε βόιδι. Εμένα αυτά με "πιάνουν" πολυ πιθανο οτι και με τα αλλα παλι εδω θα ειμαστε
status Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 εδω που τα λεμε εχει δικιο Πες τα ρε πες τα για να μην λέμε ότι εγώ είμαι ο κακός :Ρ
vocals_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 εδω που τα λεμε εχει δικιο πολυ πιθανο οτι και με τα αλλα παλι εδω θα ειμαστε Πες τα ρε πες τα για να μην λέμε ότι εγώ είμαι ο κακός :Ρ Άντε από δω ρε όλοι μαζί.Γίνατε εξπέρ όλοι.Ουστ ρε ουστ!
evabb Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Πες τα ρε πες τα για να μην λέμε ότι εγώ είμαι ο κακός :Ρ απλα δικαιος. οταν λεει οτι του εχει συμβει 4 φορες ηδη. ε ενταξει τι να πουμε; μπραβο αγορι μου; προφανως παει σαν χελωνα και αντε να κοψουμε κινηση και αντα να δουμε αααν με κοιταει και οσο εσυ κοιτας ο αλλος της φτιαχνει τα υδραυλικα ---------- Προσθήκη στις 20:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:48 ---------- Άντε από δω ρε όλοι μαζί.Γίνατε εξπέρ όλοι.Ουστ ρε ουστ! γτ ποσο εισαι;12;
vocals_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά κάτι άκυρο.Λέω να πάω για αυτό το μόνιτορ.Τι λέτε,έχει εμπειρία κανείς από χρώματα κλπ.Για ταινίες και games είναι καλό ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.