alexzzz Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 "χ" ο ΑΜΣ αλλά είναι τόσο ζώα οι δεύτεροι που κατάφεραν να χάσουν... αν συνεχίσουμε και στα μπαράζ έτσι θα κάνουμε από νωρίς φιέστα...
Garnele Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Ίσως γιατί μιλάς καλύτερα τα γαλλικά από τα ελληνικά! :p:p Χμφ.. Φαντάσου, και δεν ξέρω γαλλικά, παραμόνο τα βασικά: -Βουλε βου κουσε αβεκ μουα ογβουά, μπον νουί και τέτοια και μπορώ να ανταπεξέλθω ΚΑΙ σε διάλογο: -Παρλε βου φρανσέ? -Νο. Επίσης, σας έχω πει για το μπλουζάκι που θέλω να τυπώσω και όλο ξεχνιέμαι και το ξεχνάω και μετά ακούω το χαη χόουπς και το θυμάμαι; ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΙΝΚ ΦΛΟΗΝΤ
Lucifer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Έλα ντε, τα αυτιά μας έχουν πάρει με αυτή τη μόδα. Από την Ιερά Οδό μέχρι το Ντέρτι FM, όλο αυτό το Umagumma βαράει.
Sellers Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΙΝΚ ΦΛΟΗΝΤ La mort par lapidation. Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish Βρε γ@μ@ς μας και εσύ δεν την ακούς τι λέει ?
giorgos147 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Χμμ. Κοίταζα τώρα το ΠΜ του Thresh στο msn. Ρε σεις, δε πάει καλύτερα στον Λούσιφερ αυτό;
vocals_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Mόλις έμαθα ότι μια κοπελιά που μ΄αρέσει έχει σχέση με άλλον.Χμ..Όσο πάει η μέρα και καλυτερεύει..
dante14023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Mόλις έμαθα ότι μια κοπελιά που μ΄αρέσει έχει σχέση με άλλον.Χμ..Όσο πάει η μέρα και καλυτερεύει.. welcome to the club.... ουτε εμενα ειναι η μερα μου σημερα.... wtf??
status Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Mόλις έμαθα ότι μια κοπελιά που μ΄αρέσει έχει σχέση με άλλον.Χμ..Όσο πάει η μέρα και καλυτερεύει.. Όχι, θα έπρεπε να κλειστεί σε μοναστήρι μέχρι να ξυπνήσεις εσύ να πας να κάνεις κατάσταση :Ρ
vocals_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Τώρα που είπε ο george για msn του thresh μου θύμισε ότι δεν έχω πολλά email από ατομάκια εδώ μέσα... Όχι, θα έπρεπε να κλειστεί σε μοναστήρι μέχρι να ξυπνήσεις εσύ να πας να κάνεις κατάσταση :Ρ M@λάκα είσαι ο χειρότερος άνθρωπος για παρηγοριά.. ααχ ρε dante..
status Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Τα μπεκ ψεκασμού φταίνε. Ή το ότι έχει βάψει το δωμάτιο με το να την σκέφτεται :Ρ
status Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Τώρα που είπε ο george για msn του thresh μου θύμισε ότι δεν έχω πολλά email από ατομάκια εδώ μέσα... M@λάκα είσαι ο χειρότερος άνθρωπος για παρηγοριά.. ααχ ρε dante.. Το ξέρω αλλά τι να κάνω, παλιοχαρακτήρας παιδί μου, παλιοχαρακτήρας:Ρ
sugata Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Αστεία αστεία, αλλά αυτό το τριήμερο το 'χει μου φαίνεται...
vocals_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Από τις καλύτερες λύσεις είναι αυτό πάντως..Κρίμας που δεν έχω κατάλληλη ηλικία ακόμη.. future alcoholic man detected
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.