thanocaster Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 όχι. φέτα ψημένη με λάδια-μοτορόιλ. τρώγεται. Αχ! Όλα λάθος τα κάνεις... Αφού το έχουμε ξαναπεί. Το μοτορόιλ παχαίνει. Μόνο WD-40 κάνει τη δουλειά...
Genatos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Να ρωτησω εδω κατι... Θελω να παω στον Σταθμο του ηλεκτρικου φαλληρο, ξερεις κανεις τι παιζει? Γιατι ακουσα οτι ειναι κλειστος λογο εργων...
gang Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 αν δεν κάνω λάθος από ταύρο μέχρι φάληρο είναι κλειστός ο ηλεκτρικός... ψάξε λίγο εδώ θα έχει κάπου ανακοίνωση ... www.oasa.gr
vocals_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 ...κι όμως, η garnele EIXΕ δίκιο (όταν της έδωσες μόνο την πρώτη πρόταση) : η λέξη facts δεν χρησιμοποιείται μόνο με την έννοια των "γεγονότων" (πεπραγμένων δηλαδή), αλλά και με την έννοια των "αληθειών" (e.g. "10 facts about being an insomniac : 1) u don't get regular sleep. 2) ..." etc ) + : (9) more (10) than +β : (εκείνο το "to time", έτσι ήταν; ή μήπως πρόσθεσες κάτι; Μάλλον όχι αν κρίνω από την αρίθμηση; Δε στέκει πάντως) H πρόταση είναι όπως την βλέπεις τίποτα δεν άλλαξα.Το facts τελικά δίκιο έχεις χωρίς την υπόλοιπη πρόταση ταιριάζει,είχα στο νου μου εγώ την υπόλοιπη και έβλεπα τις απαντήσεις σας και διάλεγα,ενώ εσείς δεν την ξέρατε..Σόρρυ garnele και liopyr.. Όσο για το more και το than άμα στην πρόταση ήθελε να κάνει σύγκριση ( που αυτό θέλει να κάνει ) ανάμεσα στο πόσο ορισμένες εμπειρίες μας λένε περισσότερα για την οικογενειακή ζωή παρά κάποιες έρευνες,τότε ναι ταιριάζουν αλλά αυτή η σύγκριση δεν μπορεί να γίνει και με το things και unlike που είπε ο λούσιφερ ;
vocals_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδιά μου λέτε κανα 2 παραδείγματα βασικής έρευνας ; Έχω βρει μόνο τις ακτίνες χ και έχει κολλήσει το μυαλό μου.. ... και τι είναι? ;;;
vocals_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%88%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BD%CE%B1_%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE
insomniaK Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 ... και τι είναι? αφού είναι στον πληθυντικό: beaucoup de pipes http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%88%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BD%CE%B1_%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE πχ θεωρητικά μαθηματικά γλωσσολογία θαλάσσια κυματική, πολύ σημαντικό.
pappous_soulis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 ;;; ceci n'est pas une pipe = this is not a pipe ... άρα τι είναι?
Lucifer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 C'est un chibook grand, naturellement.
vocals_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 πχ θεωρητικά μαθηματικά γλωσσολογία θαλάσσια κυματική, πολύ σημαντικό. That's all I wanted.Thanks.Λολ για τα θεωρητικα μαθηματικα,τα χα μέσα στη μάπα μου άλλα για κάποιο λόγο τα αγνοούσα και νόμιζα πως δεν κολλάνε εδώ.. ---------- Προσθήκη στις 17:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:12 ---------- ceci n'est pas une pipe = this is not a pipe... άρα τι είναι? C'est un chibook grand, naturellement. Answer given.
Achilles Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 C'est un chibook grand, naturellement. Νάτος ο γνώστης. 40 χρόνια πείρα...
teo64x Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 ceci n'est pas une pipe = this is not a pipe... άρα τι είναι? Είναι ζωγραφιά πίπας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.