Προς το περιεχόμενο

The Official [Old] Off Topic Thread II

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
όχι. φέτα ψημένη με λάδια-μοτορόιλ. τρώγεται.

Αχ! Όλα λάθος τα κάνεις... Αφού το έχουμε ξαναπεί. Το μοτορόιλ παχαίνει. Μόνο WD-40 κάνει τη δουλειά...

• Απαντ. 46,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• status

3625

• alexzzz

2375

• otherside88

2307

• YiN

1914

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να ρωτησω εδω κατι...

Θελω να παω στον Σταθμο του ηλεκτρικου φαλληρο, ξερεις κανεις τι παιζει?

Γιατι ακουσα οτι ειναι κλειστος λογο εργων...

Δημοσ.

αν δεν κάνω λάθος από ταύρο μέχρι φάληρο είναι κλειστός ο ηλεκτρικός...

ψάξε λίγο εδώ θα έχει κάπου ανακοίνωση ... www.oasa.gr

Δημοσ.
...κι όμως, η garnele EIXΕ δίκιο (όταν της έδωσες μόνο την πρώτη πρόταση) : η λέξη facts δεν χρησιμοποιείται μόνο με την έννοια των "γεγονότων" (πεπραγμένων δηλαδή), αλλά και με την έννοια των "αληθειών"

(e.g. "10 facts about being an insomniac : 1) u don't get regular sleep. 2) ..." etc :P)

+ :

(9) more

(10) than

+β :

(εκείνο το "to time", έτσι ήταν; ή μήπως πρόσθεσες κάτι; Μάλλον όχι αν κρίνω από την αρίθμηση; Δε στέκει πάντως)

H πρόταση είναι όπως την βλέπεις τίποτα δεν άλλαξα.Το facts τελικά δίκιο έχεις χωρίς την υπόλοιπη πρόταση ταιριάζει,είχα στο νου μου εγώ την υπόλοιπη και έβλεπα τις απαντήσεις σας και διάλεγα,ενώ εσείς δεν την ξέρατε..Σόρρυ garnele και liopyr..

Όσο για το more και το than άμα στην πρόταση ήθελε να κάνει σύγκριση ( που αυτό θέλει να κάνει :P ) ανάμεσα στο πόσο ορισμένες εμπειρίες μας λένε περισσότερα για την οικογενειακή ζωή παρά κάποιες έρευνες,τότε ναι ταιριάζουν αλλά αυτή η σύγκριση δεν μπορεί να γίνει και με το things και unlike που είπε ο λούσιφερ ;

Δημοσ.

Ρε παιδιά μου λέτε κανα 2 παραδείγματα βασικής έρευνας ; Έχω βρει μόνο τις ακτίνες χ και έχει κολλήσει το μυαλό μου..

... και τι είναι?

;;;

Δημοσ.
... και τι είναι?

αφού είναι στον πληθυντικό: beaucoup de pipes

πχ

θεωρητικά μαθηματικά

γλωσσολογία

θαλάσσια κυματική, πολύ σημαντικό.

Δημοσ.
πχ

θεωρητικά μαθηματικά

γλωσσολογία

θαλάσσια κυματική, πολύ σημαντικό.

That's all I wanted.Thanks.Λολ για τα θεωρητικα μαθηματικα,τα χα μέσα στη μάπα μου άλλα για κάποιο λόγο τα αγνοούσα και νόμιζα πως δεν κολλάνε εδώ..

---------- Προσθήκη στις 17:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:12 ----------

ceci n'est pas une pipe = this is not a pipe

... άρα τι είναι? :P

C'est un chibook grand, naturellement.

Answer given.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...