Προς το περιεχόμενο

The Official [Old] Off Topic Thread II

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• status

3625

• alexzzz

2375

• otherside88

2307

• YiN

1914

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
ultimate geek showdown κι έτς? :P

ξέρω γω... απλά με έχει πιάσει μια υπερένταση και δεν ξέρω τι να κάνω...

Δημοσ.

μόλις ανακάλυψα στο ψυγείο μου ότι η μάνα μου δοκίμασε να φτιάξει πρώτη φορά σοκολατένια τούρτα με πουράκια... :-D:-D

ένα πράγμα σαν αυτό

θα δοκιμάσω αύριο και θα σας πω ;)

Δημοσ.
Γιατί η λέξη facts σημαίνει γεγονότα και όχι <<πράγματα>> που θέλει εδώ.Δεν γίνεται να μεταφράζεται "Κατά τη γνώμη μου,εμπειρίες σαν αυτή μας λένε για γεγονότα σε σχέση με το ρόλο της οικογενειακής ζωής[...]"

...κι όμως, η garnele EIXΕ δίκιο (όταν της έδωσες μόνο την πρώτη πρόταση) : η λέξη facts δεν χρησιμοποιείται μόνο με την έννοια των "γεγονότων" (πεπραγμένων δηλαδή), αλλά και με την έννοια των "αληθειών"

(e.g. "10 facts about being an insomniac : 1) u don't get regular sleep. 2) ..." etc :P)

+ :

In my view,experiences like this tell us (9) ....................about the role of family life and attitudes to time in America (10)........... any seminar can do.

(9) more

(10) than

+β :

(εκείνο το "to time", έτσι ήταν; ή μήπως πρόσθεσες κάτι; Μάλλον όχι αν κρίνω από την αρίθμηση; Δε στέκει πάντως)

Δημοσ.

Έχει συνέχεια η πρόταση όμορφε, δεν τελειώνει στο λάιφ. Μην τον μπερδεύεις.

...και άλλαξε άβαταρ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Το καταλάβαμε, για να μπει καλά η χρονιά το έβαλες (ε?), αλλά λυπήσου μας :P

...αντικαλημέρα

Δημοσ.
Έχει συνέχεια η πρόταση όμορφε, δεν τελειώνει στο λάιφ. Μην τον μπερδεύεις.

...και άλλαξε άβαταρ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Το καταλάβαμε, για να μπει καλά η χρονιά το έβαλες (ε?), αλλά λυπήσου μας :P

...αντικαλημέρα

Το διόρθωσα μωρέ! AVATAR STAYS! :mad::mad::mad:

_.png

@washcloud: Δεν φταίω εγώ. Πήγα να το αλλάξω αλλά ο επίτιμος πρέπει να το ξανάλλαξε... Νομίζω πως είναι εδώ στο δωμδςνεςςιβφςθφυβθθειεβαικσξηδψδσκ

Δημοσ.
Το διόρθωσα μωρέ! AVATAR STAYS! :mad::mad::mad:

_.png

@washcloud: Δεν φταίω εγώ. Πήγα να το αλλάξω αλλά ο επίτιμος πρέπει να το ξανάλλαξε... Νομίζω πως είναι εδώ στο δωμδςνεςςιβφςθφυβθθειεβαικσξηδψδσκ

ΡΕΡΕΡΕΡΕΡΕΡΕΡΕ!! πρωί πρωί τον Μητσοτάκη..ου να μου χαθείς σέφτελε! :Ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...