gang Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 ultimate geek showdown κι έτς? ξέρω γω... απλά με έχει πιάσει μια υπερένταση και δεν ξέρω τι να κάνω...
pappous_soulis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Φτιάξε κρέμα γιώτης, εγώ πάω να τη πέσω
gang Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Φτιάξε κρέμα γιώτης, εγώ πάω να τη πέσω και θα μα φήσεις μονάχο μου ωρέ?
giorgos147 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Τέλος η βόλτα για σήμερα... Τέλος το Σάββατο. Πφφ.
gang Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 μόλις ανακάλυψα στο ψυγείο μου ότι η μάνα μου δοκίμασε να φτιάξει πρώτη φορά σοκολατένια τούρτα με πουράκια... :-D ένα πράγμα σαν αυτό θα δοκιμάσω αύριο και θα σας πω
washcloud Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Γιατί η λέξη facts σημαίνει γεγονότα και όχι <<πράγματα>> που θέλει εδώ.Δεν γίνεται να μεταφράζεται "Κατά τη γνώμη μου,εμπειρίες σαν αυτή μας λένε για γεγονότα σε σχέση με το ρόλο της οικογενειακής ζωής[...]" ...κι όμως, η garnele EIXΕ δίκιο (όταν της έδωσες μόνο την πρώτη πρόταση) : η λέξη facts δεν χρησιμοποιείται μόνο με την έννοια των "γεγονότων" (πεπραγμένων δηλαδή), αλλά και με την έννοια των "αληθειών" (e.g. "10 facts about being an insomniac : 1) u don't get regular sleep. 2) ..." etc ) + : In my view,experiences like this tell us (9) ....................about the role of family life and attitudes to time in America (10)........... any seminar can do. (9) more (10) than +β : (εκείνο το "to time", έτσι ήταν; ή μήπως πρόσθεσες κάτι; Μάλλον όχι αν κρίνω από την αρίθμηση; Δε στέκει πάντως)
thanocaster Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Καλημέρααααα Edit: Μου τη δίνει να γράφω πριν κάνω ριφρές τον μπράουζερ
washcloud Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Έχει συνέχεια η πρόταση όμορφε, δεν τελειώνει στο λάιφ. Μην τον μπερδεύεις. ...και άλλαξε άβαταρ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Το καταλάβαμε, για να μπει καλά η χρονιά το έβαλες (ε?), αλλά λυπήσου μας ...αντικαλημέρα
thanocaster Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Έχει συνέχεια η πρόταση όμορφε, δεν τελειώνει στο λάιφ. Μην τον μπερδεύεις. ...και άλλαξε άβαταρ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Το καταλάβαμε, για να μπει καλά η χρονιά το έβαλες (ε?), αλλά λυπήσου μας ...αντικαλημέρα Το διόρθωσα μωρέ! AVATAR STAYS! :mad: @washcloud: Δεν φταίω εγώ. Πήγα να το αλλάξω αλλά ο επίτιμος πρέπει να το ξανάλλαξε... Νομίζω πως είναι εδώ στο δωμδςνεςςιβφςθφυβθθειεβαικσξηδψδσκ
status Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Το διόρθωσα μωρέ! AVATAR STAYS! :mad: @washcloud: Δεν φταίω εγώ. Πήγα να το αλλάξω αλλά ο επίτιμος πρέπει να το ξανάλλαξε... Νομίζω πως είναι εδώ στο δωμδςνεςςιβφςθφυβθθειεβαικσξηδψδσκ ΡΕΡΕΡΕΡΕΡΕΡΕΡΕ!! πρωί πρωί τον Μητσοτάκη..ου να μου χαθείς σέφτελε! :Ρ
thanocaster Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 ΡΕΡΕΡΕΡΕΡΕΡΕΡΕ!! πρωί πρωί τον Μητσοτάκη..ου να μου χαθείς σέφτελε! :Ρ σέφτελε... ΣΕΦΤΕΛΕ... ΣΕΦΤΕΛΕ
status Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 σέφτελε... ΣΕΦΤΕΛΕ... ΣΕΦΤΕΛΕ Σιγά ρε τρομάξαμε...:Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.