pappous_soulis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Γιατί, νομίζεις ότι το δικό σας από μέσα είναι ΓΛΥΚΟΥΛΙ; Όχι, και είμαι σίγουρος πως αν το δω δε θα μπορέσω να ξανακοιτάξω τον μικρό Τσακ για το υπόλοιπο της ζωής μου.
gang Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Όχι, και είμαι σίγουρος πως αν το δω δε θα μπορέσω να ξανακοιτάξω τον μικρό Τσακ για το υπόλοιπο της ζωής μου. Τσακ τον λες ρε?
dermitzos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Όχι, και είμαι σίγουρος πως αν το δω δε θα μπορέσω να ξανακοιτάξω τον μικρό Τσακ για το υπόλοιπο της ζωής μου. Τσακ από το Chuck Norris?
pappous_soulis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Τσακ τον λες ρε? Τσακ από το Chuck Norris? Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Εγώ το λέω flip flop. Είναι σύγχρονο ή ασύγχρονο?
ANHLIKOS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Ερώτηση: Εχω πάρει καινούργιο πισι εδω και λιγο καιρό, αλλά τις προάλλες πρόσεξα πως ενω τον κλείνω κανονικά αυτο συνεχίζει και δίνει ενέργεια.(π.χ. βαζω ενα mp3 μe usb και παρόλο που είναι κλειστός εξακολουθεί να το φορτίζει) Δε μου φαίνεται για φυσιολογικό αυτο, πως μπορώ να το διορθώσω? Εχω vista ακομα. Όποιος ξέρει τπτ ας το ρίξει. Ευχαριστώ.
vocals_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Αυτό ισχύει δηλαδή για σένα ; Chuck Norris wears a live rattlesnake as a condom.
vocals_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Ερώτηση: Εχω πάρει καινούργιο πισι εδω και λιγο καιρό, αλλά τις προάλλες πρόσεξα πως ενω τον κλείνω κανονικά αυτο συνεχίζει και δίνει ενέργεια.(π.χ. βαζω ενα mp3 μe usb και παρόλο που είναι κλειστός εξακολουθεί να το φορτίζει)Δε μου φαίνεται για φυσιολογικό αυτο, πως μπορώ να το διορθώσω? Εχω vista ακομα. Όποιος ξέρει τπτ ας το ρίξει. Ευχαριστώ. Από όσο ξέρω μπόλικες μητρικές δίνουν ρεύμα ακόμα και όταν είναι κλειστό το pc.
ANHLIKOS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 οχι δεν ειναι σε αναμονή. Η μητρική είναι η foxconn flaming blade gti (1366, DDR3)
gang Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Είναι σύγχρονο ή ασύγχρονο? f/f είπε ρε, όχι μετρητή...
pappous_soulis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Αυτό ισχύει δηλαδή για σένα ;Chuck Norris wears a live rattlesnake as a condom. Όχι, αυτό ισχύει για τον μεγάλο Τσακ. ---------- Προσθήκη στις 00:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:42 ---------- f/f είπε ρε, όχι μετρητή... Ναι ρε, απλά ήθελα να δω αν θα το προσέξεις...
gang Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Όχι, αυτό ισχύει για τον μεγάλο Τσακ. ---------- Προσθήκη στις 00:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:42 ---------- Ναι ρε, απλά ήθελα να δω αν θα το προσέξεις... Πες και ότι ξέρεις ρε! χχαχαχαχαχ
pappous_soulis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Σε πληροφορώ ότι έχω περάσει το εργαστήριο λογικής με 9.
gang Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Σε πληροφορώ ότι έχω περάσει το εργαστήριο λογικής με 9. το 7.5 που έβγαλα εγώ με τα δεδομένα της σχολής μου είναι τεράστιο κατόρθωμα !! πάμε μια κόντρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.