alexzzz Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Εκ του "θα σου δώσω τη μήτρα στο χέρι". ε βάλε και ένα σχεδιάκη από ποιο σημείο του σώματος προέρχεται... δεν είμαστε όλοι οδοντοτεχνικοί ...
teo64x Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Εγώ έψαξα μέσα μου, δε βρήκα τίποτα, άρα αυτό το πράγμα είναι από εξωγήινο.
ANHLIKOS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Χαιρετάω κάνα δεκάλεπτο έναν τρελλό έξω από το μαγαζί και είμαι ευτυχισμένος. ΝΑ! Κυρίες και κύριοι ο άνθρωπος ο απλός, ο οποίος είναι ευτυχισμένος ακόμα και με λίγα πράγματα... Εύγε νέε!
Lucifer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Αυτό το πράγμα το ασπρουλί που δείχνω, σίγουρα το έχετε πιάσει. Ή κοπανήσει με τον μονόφθαλμο φίδη.
alexzzz Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Αυτό το πράγμα το ασπρουλί που δείχνω, σίγουρα το έχετε πιάσει. Ή κοπανήσει με τον μονόφθαλμο φίδη. λαρύγγι;;;
ANHLIKOS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Αυτό το πράγμα το ασπρουλί που δείχνω, σίγουρα το έχετε πιάσει. Ή κοπανήσει με τον μονόφθαλμο φίδη. Μπάλα ποδοσφαίρου?? Για την ακρίβεια με κοπάνισε αυτή τις προάλλες...
vocals_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Κατά τη γνώμη μου,εμπειρίες σαν αυτή μας λένε για γεγονότα σε σχέση με το ρόλο της οικογενειακής ζωής που διαδραματίζονται σε [..] Λοιπόν.Βασικά λέει In my view,experiences like this tell us (9) ....................(things) about the role of family life and attitudes to time in America (10)...........(as έχω βάλει εδώ) any seminar can do. Άρα no δεν πάει το facts.
Chrisxxx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Τα μαθηματα αγγλικων ειναι δωρεαν ή θα ερθει κανας λογαριασμος περιεργος στο inbox μου?
soturin Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Κόβω γκρι χαρτόνι σε κομμάτια 0,6x1,2 και τα κολλάω για να κάνω σκάλα πίνοντας beaujolais nouveau και ακούγοντας ερασπόρτ Can you beat that? αλεξ, πιες μια γερή γουλιά και τσίμπα:
pappous_soulis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 αλεξ, πιες μια γερή γουλιά και τσίμπα: Τέτοιες μαλακίες μας δείχνεις και θα το γυρίσουμε στο τέλος.
Garnele Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Γιατί, νομίζεις ότι το δικό σας από μέσα είναι ΓΛΥΚΟΥΛΙ;
Lucifer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Έτσι έλεγα και εγώ στην αρχή, όταν πρωτοείδα τον στενό υγρό και ζεστό παράδεισο να ανοίγει αρκετά ώστε να βγάζει ζωντανά ανθρώπια από μέσα, αλλά συνήθισα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.