Προς το περιεχόμενο

The Official [Old] Off Topic Thread II

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εκ του "θα σου δώσω τη μήτρα στο χέρι".

ε βάλε και ένα σχεδιάκη από ποιο σημείο του σώματος προέρχεται... δεν είμαστε όλοι οδοντοτεχνικοί ...

• Απαντ. 46,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• status

3625

• alexzzz

2375

• otherside88

2307

• YiN

1914

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Χαιρετάω κάνα δεκάλεπτο έναν τρελλό έξω από το μαγαζί και είμαι ευτυχισμένος.

ΝΑ! Κυρίες και κύριοι ο άνθρωπος ο απλός, ο οποίος είναι ευτυχισμένος ακόμα και με λίγα πράγματα...

Εύγε νέε! :-D

Δημοσ.
Αυτό το πράγμα το ασπρουλί που δείχνω, σίγουρα το έχετε πιάσει. Ή κοπανήσει με τον μονόφθαλμο φίδη.

λαρύγγι;;;

Δημοσ.
Αυτό το πράγμα το ασπρουλί που δείχνω, σίγουρα το έχετε πιάσει. Ή κοπανήσει με τον μονόφθαλμο φίδη.

Μπάλα ποδοσφαίρου??

Για την ακρίβεια με κοπάνισε αυτή τις προάλλες...

Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου,εμπειρίες σαν αυτή μας λένε για γεγονότα σε σχέση με το ρόλο της οικογενειακής ζωής που διαδραματίζονται σε [..]

:devil:

Λοιπόν.Βασικά λέει In my view,experiences like this tell us (9) ....................(things) about the role of family life and attitudes to time in America (10)...........(as έχω βάλει εδώ) any seminar can do.

Άρα no δεν πάει το facts.

Δημοσ.
Κόβω γκρι χαρτόνι σε κομμάτια 0,6x1,2 και τα κολλάω για να κάνω σκάλα πίνοντας beaujolais nouveau και ακούγοντας ερασπόρτ

Can you beat that?

αλεξ, πιες μια γερή γουλιά και τσίμπα:

DSC00286-1.jpg

hedgehogepicwin.jpg?1245896560

Δημοσ.

Έτσι έλεγα και εγώ στην αρχή, όταν πρωτοείδα τον στενό υγρό και ζεστό παράδεισο να ανοίγει αρκετά ώστε να βγάζει ζωντανά ανθρώπια από μέσα, αλλά συνήθισα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...