Προς το περιεχόμενο

The Official [Old] Off Topic Thread II

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γιατί η λέξη facts σημαίνει γεγονότα και όχι <<πράγματα>> που θέλει εδώ.Δεν γίνεται να μεταφράζεται "Κατά τη γνώμη μου,εμπειρίες σαν αυτή μας λένε για γεγονότα σε σχέση με το ρόλο της οικογενειακής ζωής[...]"

Κατά τη γνώμη μου,εμπειρίες σαν αυτή μας λένε για γεγονότα σε σχέση με το ρόλο της οικογενειακής ζωής που διαδραματίζονται σε [..]

:devil:

• Απαντ. 46,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• status

3625

• alexzzz

2375

• otherside88

2307

• YiN

1914

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Τώρα....εγώ, εσύ και ο πόστης.

τι καλό παιδί...

---------- Προσθήκη στις 23:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:26 ----------

Χα! Έκανα edit γιωτά. :-D

είπα και εγώ... θυμάσαι πράγματα από τότε που ήσουν στον στρατό; πάνε χίλια χρόνια

Δημοσ.
τι καλό παιδί...

Με το που είπα πόστης ήρθε και ο liopyr α.κ.α Suckης. :-D

Κληρονομικό χάρισμα έχω ο πόστης. Τι ενόραση ήταν αυτή...

Δημοσ.

Κόβω γκρι χαρτόνι σε κομμάτια 0,6x1,2 και τα κολλάω για να κάνω σκάλα πίνοντας beaujolais nouveau και ακούγοντας ερασπόρτ

Can you beat that?

Δημοσ.
Κόβω γκρι χαρτόνι σε κομμάτια 0,6x1,2 και τα κολλάω για να κάνω σκάλα πίνοντας beaujolais nouveau και ακούγοντας ερασπόρτ

Can you beat that?

Θα ανοίξω ένα λογαριασμό στην τράπεζα υπέρ εσού...

Δημοσ.

Can you beat that?

πίνω καφέ με φρέσκο κομμένους κόκκους καφέ και θυμίζω στον ακίλις την εποχή που καθάριζε τουαλέτες στα βάθη της Ινδίας...

Δημοσ.
αλεξ, πιες μια γερή γουλιά και τσίμπα:

DSC00286-1.jpg

εκ του γνωστού "τσίμπα έναν όρχι" ; γιατί από την εικόνα μόνο άκρη δεν βγάζω

Δημοσ.
πίνω καφέ με φρέσκο κομμένους κόκκους καφέ και θυμίζω στον ακίλις την εποχή που καθάριζε τουαλέτες στα βάθη της Ινδίας...

Γελάω τόσο με το ποστ αυτό που μόλις είδα τη φωτο του λούσιφερ γέλασα περισσότερο.:lol:

λίοπυρ έρχεται απάντηση(αναθεματισμένε με βάζεις και ψάχνω το φυλλάδιο βραδιάτικα #@%$&*#@)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...