Προς το περιεχόμενο

The Official [Old] Off Topic Thread II

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η επανάκαμψη ήτανε !! Ευχαριστώ πολύ gfilippas . Τι ζώον είμαι όμως που δεν σκέφτηκα και την επανεμφάνιση που είπε και antonl (mad at myself :mad:),αν και η επανάκαμψη ταιριάζει καλύτερα στην περίπτωση που θέλω εγώ,τέλοσπαντων. Ευχαριστώ και πάλι.:-)

• Απαντ. 46,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• status

3625

• alexzzz

2375

• otherside88

2307

• YiN

1914

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε παίδες κάνω μια άσκηση στα αγγλικά που πρέπει να συμπληρώσω μια λέξη σε κάθε κενό και έχω κολλήσει σε ένα σημείο :

In my view,experiences like this tell us (9) ................................. about the role of family life μπλα μπλα..

ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΕΞΗ ΕΚΕΙ ; ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ;ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΚΙΟΛΑΣ! Τέλοσπαντων η μόνη λέξη που σκέφτηκα είναι η only αλλά δεν ταιριάζει και πολύ στο νόημα.:-( Καμιά ιδέα ;

Δημοσ.
Ρε παίδες κάνω μια άσκηση στα αγγλικά που πρέπει να συμπληρώσω μια λέξη σε κάθε κενό και έχω κολλήσει σε ένα σημείο :

In my view,experiences like this tell us (9) ................................. about the role of family μπλα μπλα..

ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΕΞΗ ΕΚΕΙ ; ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ;ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΚΙΟΛΑΣ! Τέλοσπαντων η μόνη λέξη που σκέφτηκα είναι η only αλλά δεν ταιριάζει και πολύ στο νόημα.:-( Καμιά ιδέα ;

all ?

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Δημοσ.
τι λέμε, τι λέμε;

Μλκς να περάσει η ώρα...

In my view,experiences like this tell us (9) ................................. about the role of family life μπλα μπλα..

Κάτι όπως: precisely, exactly...

Ίσως, δεν ξέρω.

Δημοσ.

Mμμ angmar λογικά παίζει να είναι το all.Θα βάλω αυτό γιατί βαρέθηκα να σκέφτομαι.:P Αchilles δεν ταιριάζουνε τα precisely, exactly ευχαριστώ για το ενδιαφέρον πάντως.:-) Άμα σκεφτεί κανείς τίποτα άλλο ας το πει.

Δημοσ.

Το γράφω κι εδώ.

Λοιπόν:

τις τελευταίες 2 φορές που πήγα να χτυπήσω στο ebay στο τελευταίο λεπτό σούπερ ευκαιρία, μόλις έκανα κλίκ στο "place bid" η σύνδεση μου έπεσε (ενώ δεν πέφτει ΠΟΤΕ) και επανήλθε μετά από λίγο, όταν φυσικά είχε λήξει η δημοπρασία. Ξέρει κανείς τι παίζει; Είναι τυχαίο αυτό το ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ γεγονός; Μπορεί να μην είναι τυχαίο; Γιατί ορκίζομαι πως την 3η φορά που θα συμβεί, θα καταστρέψω ο,τι βρίσκεται γύρω μου και θα αυτοπυρποληθώ. Κανονικά.

Δημοσ.

"Things" θα τολμούσα να πω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...