Προς το περιεχόμενο

The Official [Old] Off Topic Thread II

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αμάν με το BSOD... Δοκίμασα αυτό, αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα; Με format λέτε να λυθεί; Δε παίζει να είναι αστοχία hardware, γιατί σε safe mode δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Δοκίμασε

start--regedit--HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Services/i8042prt

άλλαξε το "Start" σε "0" και report back. Είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα πρόσφατα.

• Απαντ. 46,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• status

3625

• alexzzz

2375

• otherside88

2307

• YiN

1914

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Δοκίμασε

start--regedit--HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Services/i8042prt

άλλαξε το "Start" σε "0" και report back. Είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα πρόσφατα.

Μπα. :-(

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Δημοσ.

Πόσο μαλακία είναι να θες να βγεις αλλά να μη προλαβαίνεις να βγάλεις την ύλη και να πρέπει να λες όχι σε 10 άτομα που σου λένε για βραδινή έξοδο?

Η μόνη παρηγοριά είναι πως σήμερα είναι η έναρξη και θα γίνεται πατείς με πατώ σε...

Δημοσ.
μπορώ να παίξω με αυτόν τον μοχλό στο pc ??(ένα ne η ένα όχι πείτε μου)

Ναι. googlare και τίποτα όμως http://www.microsoft.com/hardware/gaming/ProductDetails.aspx?pid=090

ρε φιλε άμα δεν ξέρεις για κάτι γιατί μιλάς???:mad:

θέλω και απο αυτο για παίξω στο pc(το ήξερα από την αρχή αυτό) με αυτόν τον μοχλό, μέσα όμως δεν έχει πρέπει να τον αγοράσω ξεχωριστά! pffff

thank u very much!:X

Δημοσ.
Πόσο μαλακία είναι να θες να βγεις αλλά να μη προλαβαίνεις να βγάλεις την ύλη και να πρέπει να λες όχι σε 10 άτομα που σου λένε για βραδινή έξοδο?

Η μόνη παρηγοριά είναι πως σήμερα είναι η έναρξη και θα γίνεται πατείς με πατώ σε...

Υπομονή.

Όπως λένε και οι Guns:

All we need is just a little patience.

Δημοσ.
καλά ρε τι κατεβάζουνε ολοι απο rapidshare σήμερα? απο τις 3 μου λέει ότι δεν έχει φρί σλότς...

Εμένα γίνεται το ίδιο από προχθές...

Τσι πουτ@ν@ς θα γίνεται...

Δημοσ.

Ρε παιδιά ποια είναι η κωλολέξη που περιγράφει το γεγονός ότι κάτι είχε εκλείψει στο παρελθόν αλλά <<ξαναέρχεται στο φως>> αυτήν την εποχή ? Επανα-κάτι νομίζω ότι είναι.. Έχω φάει το κεφάλι μου και δεν μπορώ να την θυμηθώ..:mad:

---------- Προσθήκη στις 20:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:49 ----------

ρε φιλε άμα δεν ξέρεις για κάτι γιατί μιλάς???:mad:

θέλω και απο αυτο για παίξω στο pc(το ήξερα από την αρχή αυτό) με αυτόν τον μοχλό, μέσα όμως δεν έχει πρέπει να τον αγοράσω ξεχωριστά! pffff

thank u very much!:X

Η ms φταίει που δεν τα χει μαζί όχι εγώ.Έτσι και αλλιώς εσύ ζήτησες να σου πούμε ένα ναι ή ένα όχι στο αν μπορείς να παίξεις με αυτό στο pc,και απ'την στιγμή που το ήξερες ότι το χρειάζεσαι ας ρώταγες αν συμπεριλαμβάνεται μαζί με το χειριστήριο.

Καλοπροαίρετα τα λέω τα από πάνω μην παρεξηγηθείς και τα πάρεις,οκ μπορεί να έκανα και γω βλακεία και έπρεπε να στο αναφέρω για κάθε περίπτωση,απλά μην ρίχνεις και το φταίξιμο σε μένα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...