Προς το περιεχόμενο

The Official [Old] Off Topic Thread II

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• status

3625

• alexzzz

2375

• otherside88

2307

• YiN

1914

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλημερες!!

ξερω, ειναι πρωι ακομα αλλα θα ρωτησω... :P

γινεται το τροφοδοτικο μου να ειναι τοσο στο οριο ωστε οταν αλλαζω το dvdrw (αλλαγη, οχι προσθηκη 2ου) να μην ανοιγει το πισι μου καθολου???

επισης..... πως γινεται να παιρνει ο υπνος το dvdrw μου κατα τη διαρκεια μιας εγκαταστασης ωστε να μου πεταει παραθυρο installation failed σε διαφορετικα σημεια ης εγκαταστασης??

1 φορα στο 72% και την αλλη στο 85%.....

any ideas?

Δημοσ.
το σκεφτηκα απειρες φορες!! πιο απο τα 2 ομως?

το τροφοδοτικο ή το ντουβουντου?? :lol:

Και δεν το βάφεις όλο να τελειώνεις μια και καλή; :lol:

Έτυχε να παίξω με wii χτες... καλά που δεν είχα αγοράσει ένα τόσο καιρό...

Χμμμ... Μάλλον δεν έπαιξες το Rayman Raving Rabbids... (το πρώτο όχι τις... αποτυχημένες συνέχειες)

Δημοσ.

Αμάν με το BSOD... Δοκίμασα αυτό, αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα; Με format λέτε να λυθεί; Δε παίζει να είναι αστοχία hardware, γιατί σε safe mode δεν έχει κανένα πρόβλημα.

post-99457-12906305233_thumb.jpg

Δημοσ.
Σταματήστε να σπαμμάρετε το offtopic με τεχνολογικές αηδίες παρακαλώ.

Αν θέλεις προσπέρασε το μήνυμα, διάβασε το αλλά μη του δώσεις σημασία, κάνε ένα ειρωνικό σχόλιο, αλλά μην απαγορεύεις κάτι που επιτρέπετε. :-)

Η επιλογή για το αν θα υπάρξει τέτοιο μήνυμα, είναι στην κρίση των συντονιστών. Δε βλέπω να υπάρχει πρόβλημα.

Αυτά :-)

Δημοσ.
Αν θέλεις προσπέρασε το μήνυμα, διάβασε το αλλά μη του δώσεις σημασία, κάνε ένα ειρωνικό σχόλιο, αλλά μην απαγορεύεις κάτι που επιτρέπετε. :-)

Η επιλογή για το αν θα υπάρξει τέτοιο μήνυμα, είναι στην κρίση των συντονιστών. Δε βλέπω να υπάρχει πρόβλημα.

Αυτά :-)

Δεν νομίζω να το εννοούσε αλλά το πήγαινε στην πλάκα.Αυτό κατάλαβα. Τέλοσπαντων καλημέρα παιδιά! :-) Ξύπνησα πριν 1 ώρα ,έφαγα και πάω να διαβάσω.Έξω έχει σκατόκαιρο,έχω και πολλά για διάβασμα,έχω ξεμείνει και από όρεξη και κέφια..

Ευτυχώς που παίζει ΙΟΝ αμυγδάλου στο ντουλάπι..

[ame]

[/ame]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...