status Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Ποια η διαφορά από τις υπόλοιπες κατάρες; Είναι στα ποντιακά χελόου! :Ρ
soturin Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Nα ρωτήσω κάτι, το xp mode, είναι απλά αυτή η μπούρδα που σου βγάζει virtual παράθυρο, ή υπάρχει και τρόπος κανόνικα από τα 7; Γιατί στα 7, πάω να βάλω aoe3 και μου λέει "too palio this awesome version of windows is incombatible". Κάθομαι, ψάχνω, βάζω 10 ώρες το xp mode και βλέπω virtual παράθυρο. ΓΑΜΙΕΤΑΙ λέω, το δοκιμάζω όπως είναι στα 7 κι αν δεν μπορεί χέστηκα. Και το παιχνίδι παίζει μια χαρά. Και ρωτάω, είμαι υπερβολικός, φανατικός ή προκατειλλημένος όταν μου βγαίνει να τα λέω τα windows μη-λειτουργικό σύστημα; Και να μην έχω ίχνος σεβασμού για την εταιρία; Θες να σου πληρώνουν το λογισμικό; Θες να ναι κλειδωμένο και αποκλειστικό και να κλείνεις συμφωνίες με κατασκευαστές για προεγκατάσταση; ΔΩΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΗΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥ εσείς παίδες τι λέει; καλά;
alexzzz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 windows γενικά αλλά ιδιαίτερα seven και τα μυαλά στο μπλέντερ.... χελ γιεα
andreapaog328 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 windows γενικά αλλά ιδιαίτερα seven και τα μυαλά στο μπλέντερ.... χελ γιεα Σήμερα, 19:40 Για ξεκάρφωμα τα λέει ο αποπάνω. Σήμερα, 20:40 γουάτ δε...
teo64x Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Είναι ένας φίλος μου με τον οποίο πολλές φορές κάνουμε ένα διάλογο της μορφής: -Γεια. -Γεια. -Τι κάνεις; -Καλά, εσύ; -Καλά. -<Κάποια ερώτηση> -<Απάντηση στην ερώτηση> -<Κάποια ατάκα> -<Απάντηση στην ατάκα> Η πρώτη γραμμή λέγεται 10 το πρωί και η τελευταία 7 το απόγευμα και όλες οι προτάσεις λέγονται περίπου στην ίδια χρονική απόσταση μεταξύ τους. Μπόνους καφρίλα προστίθεται όταν ξεχνάω τι ακριβώς είπαμε (όταν μου στέλνει ένα "ναι" στις 4 το απόγευμα ξέρω γω) και τον ρωτάω σε τι αναφέρεται (λόγω του ότι δεν κρατάω λογκς και ούτε ανοιχτά παράθυρα όλη μέρα) και μου απαντάει μια ώρα αργότερα, επεκτείνοντας το διάλογο ως το prime time και βάλε.
Chrisxxx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Όταν πατε για καφε ποση ώρα παιρνάτε στην καφετερια μέχρι να πειτε: - γεια - γεια - φευγουμε; - ναι
teo64x Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Θα μπορούσε να διαδραματίζεται ένας διάλογος του στυλ: [11:30] Γεια, πάμε για καφέ στις 12; [12:46] Τώρα μου το λες; [13:58] Ε, τι να κάνω. Πάμε στις 3; [14:52] Δεν προλαβαίνω να ντυθώ ρε. Αλλά δεν είπα ότι κάθε διάλογος γίνεται έτσι. Και αναφέρομαι μόνο σε εμεσενικούς διαλόγους.
klainmaingr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 http://raraahahahromaromamagagaoohlala.com/ διαγράφονταιδιαγράφονταιδιαγράφονταιδιαγράφονταιδιαγράφονται διαγράφονταιδιαγράφονταιδιαγράφονταιδιαγράφονταιδιαγράφονται διαγράφονταιδιαγράφονταιδιαγράφονταιδιαγράφονταιδιαγράφονται
Lucifer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Κομμάταρος όμως. edit, με βλέπω να σπάω το ρεκόρ του loituma των 67 συνεχόμενων ωρών.
pappous_soulis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Το x factor είναι η πιο γαμάτη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. Μόνο και μόνο για την αρχή που παίζει μέταλ ή ροκ κομμάτια και μπαίνει ο Σάκης να προλογήσει τα σκυλάδικα. ("έτοιμοιιιιιι")
Höfdingadrapa Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Εγώ έχω να πω ότι το taking of pelham 123 έσπειρε. O Travolta γάμησε άσχημα. ...και το songaki στα κρεντιτς τα 'σπασε. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=s5EobwQI9RE[/ame]
sugata Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Βασικά και οι δυο παίζουν καταπληκτικά το ρόλο τους. Αλλά ειδικά ο Travolta ήταν απόλαυση.
Höfdingadrapa Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Ξέρετε κανένα site που να έχει σε λίστα ότι 3d animation υπάρχει; Είτε από pixar είτε από disney. Γενικά ένα site που να ασχολείται με αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.