teo64x Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 http://firstpersontetris.com/ ααααααααααααααααααααααααααααααα Και αναρωτιόμουν, πώς θα χάσω όλους τους φίλους μου;
alexzzz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Άντε πάνε πιες κανένα ποτό και για μας που δεν μπορούμε... πήγα... και γύρισα με μια μουντή διάθεση και με όλα τα προβλήματα μου στο μυαλό... δεν ήπια αρκετά ο μα'άκας... που είναι ο άλεξζζζ ρε και χάνει την ευκαιρία ποτό δεν ήθελε όμως.. ευκαιρία δεν θα πει τίποτα... θα έκανα και φωτορεπορτάζ "how to smash it" και επίσης... ήμουν γαμάτος πριν πάω για ποτό... τώρα είμαι γάμησε τα...
insomniaK Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 @ Lucifer Ω ναι!!! Αλλά όχι μόνο background και άλλα στοιχεία, πχ να αναφέρεται ο τίτλος της παρουσίασης στη λεζάντα. Εδώ πρέπει να λέει τη λύση, στο παράδειγμα, αλλά σε εμένα δεν κατεβαίνει, διότι τα activeX είναι απενεργοποιημένα (όχι από εμένα). Η απορία είναι πως μπορεί να γίνει εναλλαγή των master slides μέσα στην ίδια παρουσίαση. Όποιος μπορεί κατεβάζει το παράδειγμα και μου λέει ή κάποιος που έχει πάρει το ecdl ας κάνει την καλή να μοιραστεί τις γνώσεις του.
eSATA Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 πήγα... και γύρισα με μια μουντή διάθεση και με όλα τα προβλήματα μου στο μυαλό... δεν ήπια αρκετά ο μα'άκας...ευκαιρία δεν θα πει τίποτα... θα έκανα και φωτορεπορτάζ "how to smash it" και επίσης... ήμουν γαμάτος πριν πάω για ποτό... τώρα είμαι γάμησε τα... Βγήκες 9 γύρισες μόλις 12 και δεν ήπιες κιόλας; Όντως γάμησετα είσαι. ---------- Προσθήκη στις 00:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:20 ---------- Κι όμως αυτό δεν είναι μια απλή χαζοεικόνα. Είναι ένα GTK-based monitoring app. Μαντέψτε τι γίνετε όταν ο cpu δουλεύει full load....
PaokToTheBone Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 http://www.ootr.gr Tωρα.... Αντε γιατι ειμαι και μονος....
insomniaK Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Και φοβάσαι;;; Την ερώτηση μου, μην ξεχνάτε ε!
PaokToTheBone Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Και φοβάσαι;;; Την ερώτηση μου, μην ξεχνάτε ε! μην την ξεχνατε... insomniak 8ελω παρεα!!!
insomniaK Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Ακούω... Θες να γεμίσω με τη βραχνή ερωτική μου φωνή τα κιλομπίτια της σύνδεσης σου;
PaokToTheBone Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Ακούω... Θες να γεμίσω με τη βραχνή ερωτική μου φωνή τα κιλομπίτια της σύνδεσης σου; γιατι οχι...σε περιμενω...αντε μπες online ! skype.
gang Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Cookies και Milko για βραδινό Yeaaaaahhhh!! :p:p
pappous_soulis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Κώλε, για να μου τη σπάσεις το κάνεις
jason_rethymno Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Πίτσα Al Capone και Pepsi για βραδυνό Yeah!
gang Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Κώλε, για να μου τη σπάσεις το κάνεις όχι ρε απλά μένω μόνος!!! :-D:-D Πίτσα Al Capone και Pepsi για βραδυνό Yeah! πίτσα είχα το μεσημέρι ρε.. ντάξ οκ σταματάω
pappous_soulis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 όχι ρε απλά μένω μόνος!!! :-D:-D Όχι ρε, απλά φάκ γιού μαν!
Lucifer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Ακούω... Θες να γεμίσω με τη βραχνή ερωτική μου φωνή τα κιλομπίτια της σύνδεσης σου; Fake background? Φτιάξε ένα μεγάλο ορθογώνιο και γκρούπαρέ το με τα σταθερά στοιχεία που εμφανίζονται σε όλα τα ζλάηντζ, κόπιαρέ το σε όλες τις διαφάνειες και προσθέτεις από πάνω ό,τι θες, αλλάζεις το χρώμα του ίδιου του rectangle κτλ. Αυτό δεν εννοούσες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.