thanocaster Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Το αγαπημένο μου κομμάτι από κιθάρα.Με ανατριχιάζει :S Πάρε ανατριχίλα με το κιλό, κι ας μην είναι παιγμένο από τον Gary: (4:45 και μετά ειδικά) EDIT: Άκυρο, το βρήκα και από τον Gary...
pappous_soulis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Piano>Ολ http://www.youtube.com/watch?v=NLpbijqEg4U kithara>Ολ Improvisation > Ολ \m/
thanocaster Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Improvisation > Ολ \m/ Ξέρω ποιος είναι ο δάσκαλός του! :lol:
freedubus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 2η απορία: θυμάται κανείς πού παίρνω τα 3 παράβολα που χρειάζονται για έκδοση διαβατηρίου; Μόνο εφορία ή και τράπεζα κλπ.; Πάει μου το ακύρωσαν εντελώς το παλιό, πρέπει να βγάλω καινούργιο εξ'αρχής.
otherside88 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 γειαααααααα!!!!!!! ειπα να χρησιμοποιησω το OOT για να πω πως βαριεμαι!!! :lol: ψεματα!!! :p ηθελα να πω απλα γεια!!!!!
status Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Παρενθετικά, αιφνιδιάζομαι όταν χρησιμοποιείται το offtopic για να ρωτήσει κάποιος κάτι στα γρήγορα, χωρίς να ανοίξει νέο thread. Μας κακομαθαίνετε κύριε πρέσβη μας. Εδώ είναι για να λέμε καλημέρα, καληνύχτα και βαριέμαι... (αστειεύομαι, περίπου). Κανονικά δε θα έπρεπε, ανάμεσα στη ψηλή κουβέντα απαντάμε που κ που κ ότι ερώτηση που θα πέσει :Ρ
giorgos147 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Πάρε ανατριχίλα με το κιλό, κι ας μην είναι παιγμένο από τον Gary: (4:45 και μετά ειδικά) EDIT: Άκυρο, το βρήκα και από τον Gary... Φακινκ εγουέισαμ!
YiN Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Κανονικά δε θα έπρεπε, ανάμεσα στη ψηλή κουβέντα απαντάμε που κ που κ ότι ερώτηση που θα πέσει :Ρ να μην ξανασυμβει παρακαλώ.
freedubus Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 2η απορία: θυμάται κανείς πού παίρνω τα 3 παράβολα που χρειάζονται για έκδοση διαβατηρίου; Μόνο εφορία ή και τράπεζα κλπ.;Πάει μου το ακύρωσαν εντελώς το παλιό, πρέπει να βγάλω καινούργιο εξ'αρχής. Aπό την εφορία τα παίρνεις όλα δερβίση μου.
giorgos147 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Aπό την εφορία τα παίρνεις όλα δερβίση μου. Χώι, χώι. Έχουμε χαζέψει ομαδικώς
leftermann Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Aπό την εφορία τα παίρνεις όλα δερβίση μου. συνήθως υπάρχουν και σε ψιλικατζίδικα ή βιβλιοπωλεία γύρω από τα αστυνομικά τμήματα που βγάζουν τα διαβατήρια, δερβίση.
freedubus Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Μισώ να ρωτάω μπάτσους για διαδικαστικά, θέλω να πάω κειπέρα και απλά να τους πετάξω το φάκελο με τα δικαιολογητικά, να φύγω, να ξαναπάω να το παραλάβω και τέλος.
leftermann Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 γιατί; Οι μπάτσοι σήμερα είναι τόσο καλοί, τόσο εξυπηρετικοί. Δεν είναι κακό, ρώτα τους.Θα το χαρούν και οι ίδιοι, θα δεις.
freedubus Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 γιατί; Οι μπάτσοι σήμερα είναι τόσο καλοί, τόσο εξυπηρετικοί. Δεν είναι κακό, ρώτα τους.Θα το χαρούν και οι ίδιοι, θα δεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.