Προς το περιεχόμενο

The Official [Old] Off Topic Thread II

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και αφού με έπεισε ο κολλητός, έβαλα συμμετοχή. (Ανεβάζω το βιντεάκι σε λίγο.)

Βέβαια ο κανόνας ν. 13 δε μου πολύ αρέσει, αλλά τελος πάντων.

Αλήθεια, γιατί στις WebCam είμαι ΑΙΣΧΟΣ; =P Στο καθρέπτη με βλέπω αλλιώς, και στις WebCam και γενικότερα κάμερες κινητών, αλλιώς. Σε άλλες φωτογραφικές μηχανές όμως, με βλέπω νορμάλ :-((π.χ. έβγαλα φωτογραφία για αστυνομική ταυτότητα, και είμαι όπως με βλέπω στο καθρέπτη...). Τυχαίνει και σε άλλους; Μα δεν έχω καθόλου φωτοτέτοια;

• Απαντ. 46,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• status

3625

• alexzzz

2375

• otherside88

2307

• YiN

1914

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Αλήθεια, γιατί στις WebCam είμαι ΑΙΣΧΟΣ; =P Στο καθρέπτη με βλέπω αλλιώς, και στις WebCam και γενικότερα κάμερες κινητών, αλλιώς. Σε άλλες φωτογραφικές μηχανές όμως, με βλέπω νορμάλ :-((π.χ. έβγαλα φωτογραφία για αστυνομική ταυτότητα, και είμαι όπως με βλέπω στο καθρέπτη...). Τυχαίνει και σε άλλους; Μα δεν έχω καθόλου φωτοτέτοια;

Μα γιατί δε ρωτάς τον ειδικό;

Τι να ξέρουμε εμείς...:-)

• Super Moderators
Δημοσ.
Για ανανέωση διαβατηρίου μπορώ να πάω σε οποιοδήποτε γραφείο διαβατηρίων;

Διαβάζω στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Διαβατηρίων ότι τα Γραφεία Έκδοσης προωθούν τα δικαιολογητικά στην κεντρική υπηρεσία, επομένως λογικά δεν τίθεται ζήτημα για το πού θα κατατεθούν τα δικαιολογητικά.

Παρενθετικά, αιφνιδιάζομαι όταν χρησιμοποιείται το offtopic για να ρωτήσει κάποιος κάτι στα γρήγορα, χωρίς να ανοίξει νέο thread. Μας κακομαθαίνετε κύριε πρέσβη μας. Εδώ είναι για να λέμε καλημέρα, καληνύχτα και βαριέμαι... (αστειεύομαι, περίπου).

Δημοσ.

Ντάνκε για την απάντηση!

Σ' αυτή την ιστοσελίδα λέει

Ο ενδιαφερόμενος, ο οποίος επιθυμεί να εφοδιαστεί με διαβατήριο, προσέρχεται αυτοπροσώπως στο γραφείο διαβατηρίων του τόπου κατοικίας του και καταθέτει αίτηση, υποβάλλοντας ταυτόχρονα τα κατά περίπτωση προβλεπόμενα δικαιολογητικά .

και όποτε διαβάζω για τόπο κατοικίας τρώω ένα κόλλημα.

• Super Moderators
Δημοσ.
εχουν αρχισει οι εκπτωσεις στα ρουχα??? μοναστηρακι ξερει κανεις αν αρχισαν?

15 του μηνός αρχίζουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...