Προς το περιεχόμενο

The Official [Old] Off Topic Thread II

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• status

3625

• alexzzz

2375

• otherside88

2307

• YiN

1914

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Απλά να σε ενημερώσω ότι εγώ το "κοιτάω" τα τελευταία 6-8 χρόνια... και ακόμα μαθαίνω.

Απλά είναι ότι καλύτερο και το top επαγγελματικό εργαλείο.

Δημοσ.

Πέρασα εργαστήριο Μικροηλεκτρονικήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηης ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :-D:-D:-D:-D

Δημοσ.

μόλις συνειδητοποίησα ότι το κομπιουτεράκι μου κάνει μετατροπή απο καρτεσιανές σε πολικές συντεταγμένες και το ανάποδο...δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαρούμενος είμαι...:-D

Δημοσ.

Ασχετο αλλά στέλνω βιογραφικά δουλεια :-( :-( λέτε αν είναι καλό να γράφω τους λόγους που θέλω τη δουλεια ή δε λέει; Τουλαχιστον για μια συγκεκριμένη που τι θελω πολύ σκέφτομαι να το κάνω.. Μήπως να το βάλω σε μια γενική κατηγορία δεξιοτητες;

Π.χ. μέσα απο την ακαδημαική κατάρτιση και μπλα μπλα καλλιέργησα τα εξης χαρακτηριστικά... μπλα μπλα.. έδειξα ιδιαιτερο ενδιαφέρον σε τομείς όπως τα δίκτυα και πιστευω ότι η συγκεκριμένη θέση θα με βοηθήσει νε εμπλουτίσω τις γνώσεις μου καθως και να προσφέρω στην επιχείρηση μπλα μπλα...

ή μήπως

παρτε με στη δουλεια πολυχρονεμένε διευθυντή προσωπικού (που ο θεος να μου κόβει μερες και να σας δίνει χρόνια) γιατί το κινητό μου φωτογραφίζει με χ-ray και θα εχεις φωτος από ολα τα γκομενακια στη δουλεια + ξέρω το Βασιλακη το Καρα και θα έχεις πάντα 1ο τραπέζι στα μπουζουκια... Εσωκλείω ενα 500ευρω που βρήκα στο δρόμο και δεν είναι δικό μου να το δώσεις στα "ορφανα"..

Θα γράψεις γράμμα ξεχωριστό που θα περιλαμβλανει όλα αυτά που λες.

Ένα παρόμοιο γράμμα 3 σελίδων, μου πήρε 5 εβδομάδες να το φτάσω στην τελική του μορφή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...