Προς το περιεχόμενο

The Official [Old] Off Topic Thread II

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η ώρα 1 παρά΄δέκα, εγώ νυστάζω και ο γάτος μου έχει στρώσει παιχνίδι στο σαλόνι και χαλάει ο τόπος όλος.

Τι χρωστάω?

πολλά αλλά δεν λέγονται εδώ.!:devil::devil::-D:-D

θα πλερώσεις μωρή χαμούρα αααργκκ

• Απαντ. 46,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• status

3625

• alexzzz

2375

• otherside88

2307

• YiN

1914

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λολ κομπλεξικό παιχνίδι. (25)

---------- Προσθήκη στις 01:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:15 ----------

Λοιπόν ποτέ δεν κατάλαβα γιατί λένε αριστερό/δεξί σκόρδο/κρεμμύδι. Ποτέ όμως. Κανείς να λύσει την ακαδημαική αυτή απορία;

Δημοσ.

---------- Προσθήκη στις 01:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:15 ----------

Λοιπόν ποτέ δεν κατάλαβα γιατί λένε αριστερό/δεξί σκόρδο/κρεμμύδι. Ποτέ όμως. Κανείς να λύσει την ακαδημαική αυτή απορία;

δεν το είχα ακούσει και ποτέ μου αυτό το πράγμα..

Δημοσ.

Θα σου έλεγα τώρα αλλά έχεις χάρη που είμαστε τεχνολογικό φόρουμ :Ρ

Δημοσ.
Ρε είναι απορία ζωής. Πάντα το ακούω αλλα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στο διάβολο το λένε. Ποιο το νόημα δλδ..

Ψυχολογικό του δημιούργησα του παιδιού-νυν-στα-ξένα-προς-το-παρόν-θεσσαλονίκη...μνημονικός κανόνας είναι ρε μην σκας:)

Δημοσ.

Έχω ακούσει, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει ότι στα μαγειρία στο στρατό τα μέν πανε στην αριστερή στοίβα, τα δε στη δεξια. Ή πήγαιναν και καλά και έμεινε σαν έκφραση

Επίσης, τι τη θέλουμε τη νότια ελλάδα μου θυμίζετε;

Δημοσ.
Ώπα κάτσε.Αναφέρεσαι στο amsn : http://www.amsn-project.net/download.php ;

Δεν έχει το ίδιο interface σε λινουξ και γουιν;

Ωχ καλά με τύφλωσε ο Wash και δεν είδα το ποστ σου.. :o To ίδιο πρέπει να είναι αλλά δεν υποστηρίζει γκρουπς που έχουν φτιαχτεί για windows live :-( Εκτός αν κάνω κάπου λάθος.

Δημοσ.

Ασχετο αλλά στέλνω βιογραφικά δουλεια :-( :-( λέτε αν είναι καλό να γράφω τους λόγους που θέλω τη δουλεια ή δε λέει; Τουλαχιστον για μια συγκεκριμένη που τι θελω πολύ σκέφτομαι να το κάνω.. Μήπως να το βάλω σε μια γενική κατηγορία δεξιοτητες;

Π.χ. μέσα απο την ακαδημαική κατάρτιση και μπλα μπλα καλλιέργησα τα εξης χαρακτηριστικά... μπλα μπλα.. έδειξα ιδιαιτερο ενδιαφέρον σε τομείς όπως τα δίκτυα και πιστευω ότι η συγκεκριμένη θέση θα με βοηθήσει νε εμπλουτίσω τις γνώσεις μου καθως και να προσφέρω στην επιχείρηση μπλα μπλα...

ή μήπως

παρτε με στη δουλεια πολυχρονεμένε διευθυντή προσωπικού (που ο θεος να μου κόβει μερες και να σας δίνει χρόνια) γιατί το κινητό μου φωτογραφίζει με χ-ray και θα εχεις φωτος από ολα τα γκομενακια στη δουλεια + ξέρω το Βασιλακη το Καρα και θα έχεις πάντα 1ο τραπέζι στα μπουζουκια... Εσωκλείω ενα 500ευρω που βρήκα στο δρόμο και δεν είναι δικό μου να το δώσεις στα "ορφανα"..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...