Achilles Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 ωχ ωχ ωχ και βάι βάι βάι... Η Τρίτη είναι πολύ δύσκολη μέρα... Σμπαρακουάκ. Ώστε την Τρίτη λείπει η γυναίκα σου και ερωτοτροπείς με το τσίπουρο... Έχε χάρη που βαριέμαι...αλλιώς θα ερχόμουν να το κάνουμε παρτούζα.
leftermann Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 η γυναίκα μου εμένα δεν λείπει ποτέ ρε. Σε ρώτησα πώς το κάνεις, αλλά δεν μου είπες παλιοπόστη. Απλά την τρίτη έχουμε λαϊκή εδώ δίπλα. Οπότε παίρνω ψαράκια και λοιπά τσιπουροβόρα εδέσματα. Καθάρισέτα, ψήσετα, φάτα, πιέστα, ξες. Δύσκολα. Και το δυσκολότερο όλων είναι ότι σε λίγο πάω για δουλειά. Χικ. Έχε χάρη που βαριέμαι...αλλιώς θα ερχόμουν να το κάνουμε παρτούζα. οι δικαιολογίες σου όσο πάει και χειρότερες γίνονται
Achilles Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 οι δικαιολογίες σου όσο πάει και χειρότερες γίνονται Πρέπει να έπεσε το ζάχαρο.....για αυτό γράφω μλκς.
leftermann Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 αυτό είναι το κακό με εμάς τους γλυκατζήδες. Οι ισνουλίνες μας είναι πιό ισχυρές από των άλλων, πολύ τούρμπο ναούμε, οπότε πρέπει κάθε 1 ώρα τοπολύ να χτυπάμε καναδυοτρειστεσσερειςπέντε σοκολατίσες, για να κρατάμε το ζάχαρό μας σε φυσιολογικά επίπεδα... ...έτσι ώστε να μην λέμε μαλακίες
Achilles Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Σε χρωστάω μια τάπα.....σαν αυτή που μου 'ριξες στο spoiler.
klainmaingr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ 30 1. Φαίνεται ότι ξεχάσατε το πλήκτρο Caps Lock ενεργοποιημένο. Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το και γράψτε το μήνυμα σας με πεζούς χαρακτήρες.
μοσκίτω Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ 30 Κιλά;Ηλικία γκομενακίων;Μέρες Φλεβάρη;Τι; Εμπνευσμένοι οι πεζοί.
klainmaingr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Κιλά;Ηλικία γκομενακίων;Μέρες Φλεβάρη;Τι; Εμπνευσμένοι οι πεζοί. Εσυ θα έπρεπε να ξέρεις. Τι απέγινε το άλλο account? Την παλεύετε ρε όλοι; 29
μοσκίτω Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Εσυ θα έπρεπε να ξέρεις. Τι απέγινε το άλλο account? Την παλεύετε ρε όλοι; 29 1. Δεν γνωρίζω πράμα.Θα προσπαθήσω να φανταστώ όμως!2. Οικειοθελής απενεργοποίηση bla bla (ναι μου τη σπάει η μικρή ημερομηνία εγγραφής κλπ) 3. Ναι, αμέ.Γιατί όχι; ΟΚ.Το χω το 1 =ρ
andreapaog328 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Την παλεύετε ρε όλοι; όχι βέβαια...
Tilemaxx Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Για να ποστάρουμε εδω μέσα μάλλον όχι...
Chrisxxx Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Ξερουμε εναλλακτικό messenger περα από των Windows που να χρησιμοποιεί groupakia? Γιατί το amsn δεν εχει O windows live κανει disconnect καθε φορά που μιλαμε σε γκρουπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.