Προς το περιεχόμενο

The Official [Old] Off Topic Thread II

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν τα κολλάω... να πα να #@%#$^... έχω στο ντουλαπάκι μου του 06 του 07 του 08 του 09 και το νέο μου απόκτημα του 10...

• Απαντ. 46,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• status

3625

• alexzzz

2375

• otherside88

2307

• YiN

1914

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Με τόσο που έκαναν τα τέλη κυκλοφορίας λογικό να είναι προαιρετικό το να το κολλήσεις σε εμφανές σημείο...μόνο σε θυρίδα τράπεζας του αξίζει να μπει.

εγω εδωσα μονο 95 ευρα.... :P:p:p

βασικα η απορια μου ειναι αν επιβαλλεται να φαινεται το χαρτι της ασφαλειας....

εγω μεχρι τωρα ηξερα πως ναι... ο γνωστος μου μου λεει οτι κατι αλλαξε και δεν χρειαζεται πλεον να ειναι σε εμφανες σημειο, αρκει να την εχεις μαζι σου...

οπως και ο chrisxxx που λεει οτι την εχει στο ντουλαπακι... ;)

ρωταω γιατι ακομα δεν εχω κολλησει το σηματακι και λεω αν δεν χρειαζεται να φαινεται η ασφαλεια, να βαλω το σηματακι στην θηκουλα.... :-)

Δημοσ.
Εγώ πάλι δεν τα κολλάω... να πα να #@%#$^... έχω στο ντουλαπάκι μου του 06 του 07 του 08 του 09 και το νέο μου απόκτημα του 10...

Κ μετά λες εμένα αρχαιολόγο...:Ρ

Δημοσ.

εγώ δεν ξέρω και δεν άκουσα τίποτα... απλά αδιαφορώ.

---------- Προσθήκη στις 16:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:28 ----------

Κ μετά λες εμένα αρχαιολόγο...:Ρ

αρχαιοκάπηλο σε λέω, όχι αρχαιολόγο.

Δημοσ.

Έτσι ακριβώς..

Ποτέ δεν έχω κολλήσει ούτε ασφάλεια ούτε τέλη... Μου τη δίνουν τα πράγματα πάνω στο παρμπρίζ (πρίζ/πρίτς)

Καλησπέρες άγχος γρίππη νεύρα αποφάσεις win.

Δημοσ.

Βλέπω στην Τατιάνα τώρα την οικογένεια του Δημάρχου που φάγανε την πρωτοχρονιά... είναι μαλάκες που τον φάγανε γιατί τον κάνουν ήρωα τώρα. Βγαίνει τώρα σαν το καλύτερο παιδί, σαν να μην έκανε τίποτα... το καθίκι.

Δημοσ.

Όποιος πιστεύει οτι ο άλεξζζζ ήταν μπλεγμένος να σηκώσει το χέρι...

Πήρα πρίν λίγο το παρακάτω καταπληκτικό σπάμ

Απο [email protected]

Θεέ μου: Αγόρασα ένα λευκό, το Apple iPhone 3Gs από αυτή την ιστοσελίδα www/ psnvip.com την έκπληξή μου! είναι γνήσια. πολύ cheaper.You να το ελέγξετε! Η ελπίδα είναι όλα πάνε καλά για σας.

Aristeides

Oh rly?

Δημοσ.
Βλέπω στην Τατιάνα τώρα την οικογένεια του Δημάρχου που φάγανε την πρωτοχρονιά... είναι μαλάκες που τον φάγανε γιατί τον κάνουν ήρωα τώρα. Βγαίνει τώρα σαν το καλύτερο παιδί, σαν να μην έκανε τίποτα... το καθίκι.

Βάλε άλτερ που λένε ότι ο Μικρούτσικος είναι πανέξυπνος,με πολλές εγκυκλοπαιδικές γνώσεις,ψαγμένος και σκεπτόμενος..

ααχα..

Αλήθεια, τι λαμογιές έκανε ο δήμαρχος ?

Δημοσ.

Αλήθεια, τι λαμογιές έκανε ο δήμαρχος ?

γυναίκες και χαρτιά... γνωστός κλέφτης και απατεώνας. Αφού πριν βγει στην φόρα ποιος τον έφαγε το μυαλό όλων πήγε σε τοκογλύφους που χρωστούσε.

Και ακούς τώρα τον αδερφό του να μιλάει για αυτόν λες και είναι άγιος...

Δημοσ.

Ρεπό είχε fire ο όμιλος. Μόνο ένα εξ αναβολής έγινε. Ότι και να γίνει πάντως θα τερματίσουμε πρώτοι. 2 αγωνιστικές έμειναν και είμαστε 6 βαθμούς μπροστά.

Κοιτάμε ήδη τα μπαράζ.

Εντιτ: Α! και κανονίζουμε και ποιος θα περάσει στα μπαράζ... χο χο χο... όποιον θέλουμε εμείς περνάμε στα μεταξύ μας παιχνίδια

Δημοσ.
Γι αυτό προτιμούμε τα μαθήματα που κάνουν 50ρηδες μειλίχιοι και ήρεμοι άνθρωποι, κι όχι αυτά που κάνουν 30ρηδες θερμόαιμοι γκαβλέουρες με νωπές ακόμη τις αναμνήσεις του αγγουριού που έφαγαν στο διδακτορικό τους. ;)

Aμ δεν τον διάλεξα, αλφαβητικά μας βάζουνε και σε όποιον καθηγητή τύχουμε, δεν είναι πτυχιακή που πας και βρίσκεις εσύ ποιόν θα έχεις επιβλέποντα. Δεν έχει δείξει δείγματα ότι κόβει ( είναι και καινούργιος στο ΤΕΙ και δεν ξέρουμε το ποιόν του) αλλά συνήθως όσο πιο νέος τόσο το χειρότερο για εμάς.:mad:

Δημοσ.
Ρεπό είχε fire ο όμιλος. Μόνο ένα εξ αναβολής έγινε. Ότι και να γίνει πάντως θα τερματίσουμε πρώτοι. 2 αγωνιστικές έμειναν και είμαστε 6 βαθμούς μπροστά.

Κοιτάμε ήδη τα μπαράζ.

Εντιτ: Α! και κανονίζουμε και ποιος θα περάσει στα μπαράζ... χο χο χο... όποιον θέλουμε εμείς περνάμε στα μεταξύ μας παιχνίδια

Ρε μαν, πώς έγινε αυτό σε μια χρονιά; Μπας και μπαίνεις καταλάθος σε άλλο γήπεδο και τους νομίζεις για δικούς σου;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...