Andreas2 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 μπορεί να σβηστεί αυτό το θέμα αλλά ρωτώ θα νιώθατε και εσείς το ίδιο;;;
black_widow Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 35 σελίδες power point;;; Η άλλη 100 σελίδες σε εργασία μαθήματος;;; Τι σας κάνουν;;; Πόσην ώρα έχετε για να παρουσιάσετε; 15 λεπτά max το άτομο, 30 σελίδες εργασίας μαθήματος ανά άτομο minimum ( σεμινάριο τελειοφοίτων που η εργασία είναι όλο το μάθημα ουσιαστικά με κάποιες μέρες παρακολούθησης υποχρεωτικές) με 4 σελίδες βιβλιογραφίας minimum. To πρόβλημα είναι ότι δίνονται πολύ γενικά θέματα ( θέματα που συναντάς σε ένα βιβλίο 300+ σελίδων) και άντε να προλάβεις να αναπτύξεις το θέμα σε 30 σελίδες ( ποιές 30 τώρα παλεύω μην περάσω τις 40 ). Υ.Γ. Ο καθηγητής (32χρονος διδάκτωρ) περιμένει προαιρετικά να κάνουμε και ερωτηματολόγιο, μας ανέφερε κιόλας ότι στο διδακτορικό του είχε ερωτηματολόγιο 100 ερωτήσεων. Το κακό είναι ότι οι περισσότεροι συμφοιτητές βιάστηκαν να συμφωνήσουν ότι καλό είναι να κάνουμε και έρευνα και οι περισσότεροι συμφώνησαν να παρουσιάσουν πριν τις γιορτές ( τα θέματα μας δόθηκαν αρχές Δεκέμβρη). Φαίνεται ότι μόνο εγώ έχω πρόβλημα διαχείρησης χρόνου Σε εργασίες των υπολοίπων μαθημάτων( εκτός σεμιναρίου) οι εργασίες είναι 15 σελίδες minimum ανά άτομο, μετράνε μόνο αν έχεις περάσει τη βάση και σου προσθέτουν max 2 βαθμούς, συνήθως 1 βαθμό + βάζουν , εννοείται ότι παρουσιάζεις κανονικά έτσι, δεν την παραδίδεις απλά. Πάω να συνεχίσω , γεια σας
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Αλλά στενοχωρήθηκα που η μητέρα μου πέταξε τις ετικέτες παλαιών καινούργιον φανέλων ποδοσφαίρου... oh noes, LA CATASTROPHE!
freedubus Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Ο καθηγητής (32χρονος διδάκτωρ) περιμένει προαιρετικά να κάνουμε και ερωτηματολόγιο, μας ανέφερε κιόλας ότι στο διδακτορικό του είχε ερωτηματολόγιο 100 ερωτήσεων. Γι αυτό προτιμούμε τα μαθήματα που κάνουν 50ρηδες μειλίχιοι και ήρεμοι άνθρωποι, κι όχι αυτά που κάνουν 30ρηδες θερμόαιμοι γκαβλέουρες με νωπές ακόμη τις αναμνήσεις του αγγουριού που έφαγαν στο διδακτορικό τους.
dante14023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 καλησπερες στο oot και την παρεα του! μια ερωτηση (ή ισως και 2...) ξερετε αν στο παρπριζ του αυτοκινητου πρεπει να φαινονται και η ασφαλεια και το σηματακι του 2010?? κατι ακουσα οτι η ασφαλεια δεν ειναι πλεον αναγκαιο να φαινεται..... και επισης.... το σηματακι πρεπει ντε και καλα να ειναι κολλημενο?? αν το βαλουμε σε πλαστικη θηκη δεν παιζει?? πωωω.... καιρο ειχα να γραψω.... μου λειψατε!!
Chrisxxx Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 AΠό οτι λένε πρεπει να φαίνονται και τα 2. Εγώ την ασφάλεια δεν την εχω βάλει ποτε να φαινεται και δεν ειχα πρόβλημα ποτε και το σημα δεν το εχω κολλήσει ακόμα αλλά σκέφτομαι να το βάλω σε φανερό σημείο μια θήκη ίσως...
pappous_soulis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Αλλά στενοχωρήθηκα που η μητέρα μου πέταξε τις ετικέτες παλαιών καινούργιον φανέλων ποδοσφαίρου... μπορεί να σβηστεί αυτό το θέμα αλλά ρωτώ θα νιώθατε και εσείς το ίδιο;;; Όσο υπάρχουν καθρέφτες στο σπίτι, όχι.
dante14023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 AΠό οτι λένε πρεπει να φαίνονται και τα 2. Εγώ την ασφάλεια δεν την εχω βάλει ποτε να φαινεται και δεν ειχα πρόβλημα ποτε και το σημα δεν το εχω κολλήσει ακόμα αλλά σκέφτομαι να το βάλω σε φανερό σημείο μια θήκη ίσως... οι αποριες μου προεκυψαν απο συζητηση με φιλαρακι.... και εγω ξερω οτι πρεπει να φιανονται και τα 2... chrisxxx σε εχουν σταματησει και για ελεγχο και δεν σου εχουν πει τιποτα? κι εγω το σηματακι απο τον ιουλιο που εχω το αμαξι το εχω στη θηκη και μαλιστα μπροστα απο το χαρτι της ασφαλειας.... με λιγα λογια η ασφαλεια δεν φαινεται καθολου.... βεβαια δεν με εχουν σταματησει για ελεγχο μεχρι τωρα...
andreapaog328 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 πάλι έριξα πολύ ζάχαρη στον καφέ...τι διάολο?
vocals_ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Σπέρα παιδιά.Καταρχήν άμα έχει κανείς νέο από esata ας πει,γιατί ανησυχώ. Σήμερα είδα σε ένα τοίχο γραμμένο : Fuck the patacy. και σήμα αναρχίας.. Τι σημαίνει αυτό ?
status Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 καλησπερες στο oot και την παρεα του! μια ερωτηση (ή ισως και 2...) ξερετε αν στο παρπριζ του αυτοκινητου πρεπει να φαινονται και η ασφαλεια και το σηματακι του 2010?? κατι ακουσα οτι η ασφαλεια δεν ειναι πλεον αναγκαιο να φαινεται..... και επισης.... το σηματακι πρεπει ντε και καλα να ειναι κολλημενο?? αν το βαλουμε σε πλαστικη θηκη δεν παιζει?? πωωω.... καιρο ειχα να γραψω.... μου λειψατε!! Με τόσο που έκαναν τα τέλη κυκλοφορίας λογικό να είναι προαιρετικό το να το κολλήσεις σε εμφανές σημείο...μόνο σε θυρίδα τράπεζας του αξίζει να μπει.
Chrisxxx Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Με τόσο που έκαναν τα τέλη κυκλοφορίας λογικό να είναι προαιρετικό το να το κολλήσεις σε εμφανές σημείο...μόνο σε θυρίδα τράπεζας του αξίζει να μπει. :lol::lol: Είσαι λάθος όμως αφού η τράπεζα είναι η έδρα των κλεφτών!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.