Προς το περιεχόμενο

The Official [Old] Off Topic Thread II

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ποιες λεγαμε γκετες?

οι βερμαχτ υπαρχουν σε καμια φωτο? δεν νομιζω να ειχανε του γερμανικου στρατου :P

ιδού.

Είχανε και ένα σίδερο μπροστά για ξεγυρισμένα κλωτσίδια.

• Απαντ. 46,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• status

3625

• alexzzz

2375

• otherside88

2307

• YiN

1914

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Γκέτες είναι οι φουφουλοτές κάλτσες που κρατούν ζεστούς τους αστραγάλους...

Γκέτες είναι ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΕΓΩ. Ολοι το λενε: ο Γιάγκος ο Δράκος, ο Κώστας ο Γκοτζίλας, ο Νίκος ο Κάλτσας, μέχρι κι ο Μπάμπης ο σουγιάς το λέει.

Leftermann, ναι αυτές είναι. Υπήρχαν και με κορδόνια. Εγώ είχα αυτές σε μαύρες, και καφέ με κορδόνια. Θυμάμαι αυτές τις φορούσα μόνο με τη βοήθεια σακούλας γιατί δεν έμπαιναν με τίποτα. Το πέταλο το βγάζαμε, μόνο οι κάγκουρες και τα πολύ βαρέα μέταλλα το άφηναν πάνω που λέει κι ο Παυλίδης.

Δημοσ.

εγώ δεν φόρεσα ποτέ τέτοιες κυριλοκιτσαριές. Μόνο αυθεντικές στρατιωτικές αρβύλες από το Βαρδάρι, και ασπροκόκκινο νάικ.

Δημοσ.
ε ναι...!!!

Nαι βέβαια αλλά υπάρχουν και ανάλογες δερμάτινες γκέτες, και γκέτες για μπότες και μπότες ψηλές που έχουν ενσωματωμένες τις γκέτες τρόπον τινά. Γι αυτό επικράτησε οι ψηλές μπότες να λέγονται γκέτες, ή αλλιώς "spat boots".

εγώ δεν φόρεσα ποτέ τέτοιες κυριλοκιτσαριές. Μόνο αυθεντικές στρατιωτικές αρβύλες από το Βαρδάρι, και ασπροκόκκινο νάικ.

Kαι στρατόκαυλος, και ΘΡΑΣΑΣ!! \m/

Δημοσ.

εγώ πάντως έχω κάτι γαμάτες μπότες που μου τις έδωσαν όταν δούλευα σε ένα εργοστάσιο...

καφέ όχι πολύ ψηλές και σίδερο μπροστά για να κάθεσαι πάνω στο πόδι σου :P

Δημοσ.
θρασάς τίγκα, στρατόκαυλος όχι.

Aφού επιβεβαίωσες το θρασάς, οκ τότε. Σε πιστεύω.

gang αυτές είναι οι εργατικές, ειδικών προδιαγραφών. Το σίδερο μπροστά είναι για προστασία των δαχτύλων. Και οι μάρτινς τέτοιες είναι κανονικά, μη κοιτάς που έγιναν λάηφστάηλ από το πάνκ. 'Εχω ένα ζευγάρι εργατικές, αλλά είναι πολύ βαριές για νορμάλ χρήση, μόνο για κανα τέξας και αλιγκέητορ κάνουν (φοράω κ 46, επιπλέον σίδερο...).

Δημοσ.
εγώ πάντως έχω κάτι γαμάτες μπότες που μου τις έδωσαν όταν δούλευα σε ένα εργοστάσιο...

καφέ όχι πολύ ψηλές και σίδερο μπροστά για να κάθεσαι πάνω στο πόδι σου :P

Αχαλίνωτη η φαντασία μου, αλλά... πως κάθεσαι πάνω στο πόδι σου;

@ freedubus... πάντως αν κυκλοφορούσες με πραγματικές γκέτες θα ήταν υπερθέαμα...

Δημοσ.

gang αυτές είναι οι εργατικές, ειδικών προδιαγραφών. Το σίδερο μπροστά είναι για προστασία των δαχτύλων. Και οι μάρτινς τέτοιες είναι κανονικά, μη κοιτάς που έγιναν λάηφστάηλ από το πάνκ. 'Εχω ένα ζευγάρι εργατικές, αλλά είναι πολύ βαριές για νορμάλ χρήση, μόνο για κανα τέξας και αλιγκέητορ κάνουν (φοράω κ 46, επιπλέον σίδερο...).

Ακριβώς, είναι για προστασία των δακτύλων...

Πιστεύω πάντως ότι για χιόνι είναι ότι πρέπει... για καθημερινά με τπτ... ούτε στην δουλειά δεν τις φόραγα..:-)

Αχαλίνωτη η φαντασία μου, αλλά... πως κάθεσαι πάνω στο πόδι σου;

εννοώ πάνω στο σίδερο που έχει η αρβύλα μπροστά... στηρίζεσαι στο ένα πόδι που πατάει πάνω στο άλλο! :P

όπως λέει και ο τίτλος... Πλάκα μας κάνετε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...