Προς το περιεχόμενο

The Official [Old] Off Topic Thread II

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• status

3625

• alexzzz

2375

• otherside88

2307

• YiN

1914

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
μπαντ = banned/bad

Ε ναι.. Αυτό είπα και εγώ. Ότι γι'αυτό το λόγο ότι διαβάζεται και σαν banned αλλά και σαν bad δεν ήταν ξεκάθαρο ότι εννοούσες banned(αυτό κατάλαβα τουλάχιστον ότι εννοείς.)

Am I clear now ?

Δημοσ.
στα αγγλικά αυτές οι 2 λέξεις δεν είναι ομόηχες

Nαι απλώς γράφοντας μπαντ ο άλλος μπορεί να διαβάσει το ν-τ ως δίφθογγο ή και όχι.Δηλαδή bad και banned αντίστοιχα.

Δημοσ.

Την άσκηση τη δίνουμε, διότι δεν είναι ανταγωνιστική η βαθμολογία, θα έλεγε ο ευρωπαϊκός εαυτός μου.

Την άσκηση δεν τη δίνουμε, διότι αυτός εγώ είμαι ο καλύτερος και πρέπει να φαίνεται... πάντα, θα έλεγε ο αμερικάνικος εαυτός μου.

Ειλικρινά, δεν έχει καμία σημασία αν της δώσεις την άσκηση ή όχι και θα φανεί ποιος ξέρει από τον τρόπο παρουσίασης της άσκησης ή από κάποιο σχόλιο μέσα στο εργαστήριο, θα έλεγε ο κακομοίρης που έχει διαβάσει φωτοτυπημένες ασκήσεις πολλές φορές.

Σκέψου ότι κάποια στιγμή θα χρειαστείς και εσύ κάποια άσκηση, απλά και μόνο να είναι γραμμένη εκεί...

Δημοσ.
Την άσκηση τη δίνουμε, διότι δεν είναι ανταγωνιστική η βαθμολογία, θα έλεγε ο ευρωπαϊκός εαυτός μου.

Την άσκηση δεν τη δίνουμε, διότι αυτός εγώ είμαι ο καλύτερος και πρέπει να φαίνεται... πάντα, θα έλεγε ο αμερικάνικος εαυτός μου.

Ειλικρινά, δεν έχει καμία σημασία αν της δώσεις την άσκηση ή όχι και θα φανεί ποιος ξέρει από τον τρόπο παρουσίασης της άσκησης ή από κάποιο σχόλιο μέσα στο εργαστήριο, θα έλεγε ο κακομοίρης που έχει διαβάσει φωτοτυπημένες ασκήσεις πολλές φορές.

Σκέψου ότι κάποια στιγμή θα χρειαστείς και εσύ κάποια άσκηση, απλά και μόνο να είναι γραμμένη εκεί...

Eγώ από ότι κατάλαβα η άλλη θέλει την άσκηση έτοιμη να την παραδώσει όπως είναι . Ε όχι ρε φίλε , fail να ουμ..

Δημοσ.

ΤΟ δευτερο μήνυμα μου εδώ και θέλω να απαντήσετε στον teo...

Fail... failure είναι να προσπαθείς όχι να είσαι καλός, αλλά να έχεις υψηλότερο βαθμό από το διπλανό σου, χωρίς αυτό να ανταποκρίνεται σε πραγματικές γνώσεις.

Δημοσ.

να την δωσω ρε συ αν ξερω πως θα κατσει να ασχοληθει να βρει πως την εχω λυσει αλλα ξερω πως δε θα γινει αυτο.... απλα θα με ενοχλει για να κατσω να της πω πως βρηκα το ενα κ το αλλο... κοιτα ειναι ασκηση 100 σελιδων περιπου που πρεπει να την παραδωσουμε την τεταρτη κ την οποια δεν εχω τελειωσει εγω καλα- καλα.... δε πιστευω πως θα προλαβει να κανει κατι... καποια αλλαγη τουλαχιστον....

Δημοσ.
να την δωσω ρε συ αν ξερω πως θα κατσει να ασχοληθει να βρει πως την εχω λυσει αλλα ξερω πως δε θα γινει αυτο.... απλα θα με ενοχλει για να κατσω να της πω πως βρηκα το ενα κ το αλλο... κοιτα ειναι ασκηση 100 σελιδων περιπου που πρεπει να την παραδωσουμε την τεταρτη κ την οποια δεν εχω τελειωσει εγω καλα- καλα.... δε πιστευω πως θα προλαβει να κανει κατι... καποια αλλαγη τουλαχιστον....

Δώσε τις σημειώσεις σου που λύνεις την άσκηση κι όχι το τελικό word που θα παραδώσεις.

Και για να είμαι ειλικρινής, αν έχεις λύση 100 σελίδων, πιστεύω πως είναι λανθασμένη.

Δημοσ.
μια συμφοιτητρια μ που δε παταγε σχεδον καθολου στο εργαστηριο κ τωρα θελει να της δωσω την ασκηση π μας εβαλε ο καθηγης ολοκληρη- ετοιμη.... :mad:

να πα να γαμηθει πες της, καλα να δωσεις τις σημειωσεις σου αλλα οχι και την εργασια σου. δεν μιλαμε για καμια ασκησουλα φανταζομαι της σειρας σωστα;

Δημοσ.
100 σελίδων; Ρε washcloud πότε έγινες καθηγητής.

χαχαχαχαχαχαχαχαα!!!!!!

να πα να γαμηθει πες της, καλα να δωσεις τις σημειωσεις σου αλλα οχι και την εργασια σου. δεν μιλαμε για καμια ασκησουλα φανταζομαι της σειρας σωστα;

100 σελιδες εργασια περιπου.... 5πανω 5κατω.....

Εσωλογιστική (ομ. 9 του ΕΓΛΣ) Κοστολόγιση και Εκμετάλλευση των Προϊόντων Bιομηχανικής Επιχείρηση Συνεχούς Παραγωγής σε δύο (2) Φάσεις Επεξεργασίας

Δημοσ.

οfftopic του offtopic /

Γεια σου Εύα ! :-)

/ οfftopic του offtopic

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...