Προς το περιεχόμενο

The Official [Old] Off Topic Thread II

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
....ο αφεντικός είπαμε είναι ακόμα μπαντ, έτσι;

ναι αλλά υπάρχουν βάσιμες υποψίες για άλλο account :P

• Απαντ. 46,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• status

3625

• alexzzz

2375

• otherside88

2307

• YiN

1914

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μπαντ?! τι εννοεις???? :P :p

---------- Προσθήκη στις 21:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:31 ----------

:P :p :P :p :P :p

---------- Προσθήκη στις 21:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:32 ----------

να ρωτησω κατι ασχετο??? θα δινατε ποτε ολοκληρη ασκηση π εχετε ξοδεψει μερες κ εχετε σπασει το κεφαλι σας για να την λυσετε σε καποιον αλλο ετσι απλα γιατι αυτος δε την καταλαβαινει υποτιθεται?? (ενω ξερετε πως απλα δεν εχει ασχοληθει??? )

Δημοσ.
να ρωτησω κατι ασχετο??? θα δινατε ποτε ολοκληρη ασκηση π εχετε ξοδεψει μερες κ εχετε σπασει το κεφαλι σας για να την λυσετε σε καποιον αλλο ετσι απλα γιατι αυτος δε την καταλαβαινει υποτιθεται?? (ενω ξερετε πως απλα δεν εχει ασχοληθει??? )

Εγώ επειδή είμαι μαλάκας ναι.

Δημοσ.

Μόνο αν ήτανε συγγενής 1ου βαθμού ή απλά ήθελα καμιά χάρη. :P

Ρε παίδες γράφω αρχαία αύριο και έχω βαρεθεί τη ζωή μου.Θα πάω και θετική και δεν με πολυενδιαφέρει , αλλά ντάξει δε βαριέσαι..Είναι και πολλά και έχω μάθει μόνο μετάφραση και κλίση ρημάτων/ουσιαστικών (αλλά όχι και πολύ ψαγμένα πράματα :o).

Δημοσ.

Το έκανα πέρυσι σε regular βάση, αλλά τους έβαζα και να ασχοληθούν με το ζόρι.

Ποιος; Μίλα ρε!

Δημοσ.
ανάλογα ποιός είναι ο άλλος

μια συμφοιτητρια μ που δε παταγε σχεδον καθολου στο εργαστηριο κ τωρα θελει να της δωσω την ασκηση π μας εβαλε ο καθηγης ολοκληρη- ετοιμη.... :mad:

Δημοσ.
μια συμφοιτητρια μ που δε παταγε σχεδον καθολου στο εργαστηριο κ τωρα θελει να της δωσω την ασκηση π μας εβαλε ο καθηγης ολοκληρη- ετοιμη.... :mad:

Ε τότε όχι.Με τίποτα όμως. Ρίξτης και κανα μπινελίκι που τα ξύνει και τα θέλει όλα έτοιμα.

---------- Προσθήκη στις 21:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:46 ----------

...come again vocals?

Ρε συ γράφοντας μπαντ δεν εννοούσες banned ? Ε φαινότανε για bad άμα πήγαινες να το μεταφράσεις στα αγγλικά,δεν ήταν ξεκάθαρο δηλαδή τι ήθελες να πεις.

Αυτό.

Δημοσ.

μπαντ = bad

μπαν = ban

edit: με πρόλαβε ... πάω να συνεχίσω την ΓΑΜΩεργασία

Δημοσ.
Ε τότε όχι.Με τίποτα όμως. Ρίξτης και κανα μπινελίκι που τα ξύνει και τα θέλει όλα έτοιμα.

αυτο θα κανω στο τελος αν συνεχισει... δλδ ελεος!!! τι το περασαμε εδω ρε?! φιλανθρωπικο ιδρυμα????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...