Προς το περιεχόμενο

The Official [Old] Off Topic Thread II

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• status

3625

• alexzzz

2375

• otherside88

2307

• YiN

1914

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Απλά, για αυτά που κάνει κατ'εμέ έχει μια χαρά τιμή.

Έχεις καμιά άλλη ιδέα για mp3 player που να έχει δυνατότητα διασύνδεσης με Wi-Fi και πλοηγό; :-(

Δεν έχει ραδιόφωνο. Τελεία και παύλα. Και το πιο εξοργιστικό είναι ότι προφανώς δεν είναι επειδή δεν μπορεί να έχει αλλά επειδή "ουάου το itunes είναι τόσο εύχρηστο, one click one buy, yeaaaah"

Δημοσ.

βλεποντας αυτη τη φωτο ενα μπορω να πω!! Ευχαριστω τον Θεο π με εκανε Γυναικα!!!!

---------- Προσθήκη στις 19:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:08 ----------

ναι είσαι το δεύτερο ακάουντ του τεο :-(

:P :p :P :p

Δημοσ.
Μην το κάνεις έτσι πλαγιαστό το άντρες γιατί χύνεται έξω η αντρίλα που ξεχειλίζει.

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

η υπερβολικη δοση τεστοστερονης π κυκλοφορει στο ΟΟΤ εχει παρενεργειες μαλλον πανω μου!!! εξου κ το αχαλινωτο γελιο!!! :P

Δημοσ.

Ο μικρός sugata ανακαλύπτει τα pc.

Μικρό hint: ΠΟΤΕ ξανά δεν κάνουμε δεξί κλικ + ιδιότητες, όταν έχουμε επιλέξει όλες τις γραμματοσειρές, για να δούμε πόσο χώρο πιάνουν.

Bad, very bad idea. Καλλιό να φτιάχνουμε καινούριο φάκελο, και να τα κάνουμε copy εκεί.

Δημοσ.

ξέρει κανείς να μου λύσει μια απορία σχετικά με το ipod classic;

Έστω ότι έχω ένα ipod classic με τα 160 γιγαμπάιτια, και έναν σκληρό με 160 γιγαμπάιτια μουσικής στο πισι μου.

Τσιμπάω την μουσική και την πετάω πάνω στο άι-ποντ; Εκεί μέσα η μουσική πως ταξινομείται; Γίνονται φάκελοι, υποφάκελοι, ανθυποφάκελοι όπως τα είχα στο πισι μου; Ή τα ταξινομεί αυτό όπως γουστάρει; Με βάση τα ταγκς ασπούμε; Δηλαδή, για να ψάξω ένα άλμπουμ ελληνικό ή ξένο, ή μια συλλογή, ή ένα σάουντρακ, πως "πλοηγούμαι"; Πρέπει να τα έχω ταγκάρει ανάλογα;

Το άι-ποντ φαίνεται με κάποιον τρόπο σαν storage device, να βάλω μέσα φάκελους, να οργανώσω, να ξεχωρίσω κλπ κλπ; Ή πρέπει να φάω στην μάπα τον τρόπο που η απλ οργανώνει τις μουσικές; Αυτό θελω να ρωτήσω, ελπίζω να περιγράφω καλά.

ναι, είμαι καθυστερημένος. Δεν τα πάω καλά με αυτά τα ρημάδια του σατανά...

Ευχαριστώωωωω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...