Προς το περιεχόμενο

The Official [Old] Off Topic Thread II

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιοι από εσάς δε πάτε τα I-Pods touch;

Θέλω media player γαμώτο, αλλά δε βρίσκω κάτι που να έχει και πλοήγηση στο ιντερνετ εκτός του Ipod... Και δε θέλω τόσο πολύ Ipod γιατί ο μισός πληθυσμός της Ελλάδας, δε τα συμπαθεί. =P

• Απαντ. 46,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• status

3625

• alexzzz

2375

• otherside88

2307

• YiN

1914

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Ποιοι από εσάς δε πάτε τα I-Pods touch;

Θέλω media player γαμώτο, αλλά δε βρίσκω κάτι που να έχει και πλοήγηση στο ιντερνετ εκτός του Ipod... Και δε θέλω τόσο πολύ Ipod γιατί ο μισός πληθυσμός της Ελλάδας, δε τα συμπαθεί. =P

Πάρε iPhone :P

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να καταφέρω να κατεβάσω ένα αρχείο από RS;

Από χθες προσπαθώ και όλο ερρορ πετάει. Ποιες ώρες είναι πιο χαλαρό;

Δημοσ.

Έχω να κατεβάσω από Σεπτέμβρη-Οκτώβρη από ράπιντ. Τα φρι σλοτς όσο πάνε και μειώνονται προφανώς για διαφημιστικούς σκοπούς. Υπάρχουν και τα τόρεντς δόου.

Δημοσ.
Έχω να κατεβάσω από Σεπτέμβρη-Οκτώβρη από ράπιντ. Τα φρι σλοτς όσο πάνε και μειώνονται προφανώς για διαφημιστικούς σκοπούς. Υπάρχουν και τα τόρεντς δόου.

Έχω βρει κάτι συγκεκριμένο που είναι σπάνιο για τορρεντς γαμώ.

Δημοσ.
TS Ιάσωνα.

http://techblog.gr/gadgets/sony-walkman-nwz-x1061-x105/

Κάτι τέτοιο ξέρω 'γω; Γκουγκλ ιζ γιορ φρεντ. Αξουαλι δε όνλι τρου φρεντ γουι ολ χαβ. Γκουγκλ λοβζ εβρισινγκλμαδερφακινουαν.

Ωχ ωχ ρόμπα έγινα σορρυ γκαιζ:-D

Δημοσ.

Υπάρχει (ναι, θα ζητήσω πολλά) κάποια ρεαλιστική λύση να συμμορφωθεί η μπαχαλοσυλλογή μουσικής μου με tags και τα συναφή, αλλά με ποιο αποτελεσματικό τρόπο από το να διαβάζει metadata και paths. Mε κάποια ηχητική ανάλυση ξέρωγω.

Σε linux προτιμότερο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...