@@sos@@ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 [ame= ]http://www.youtube.com/watch?v=YL2hMQyfQUg[/ame]
teo64x Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Πας παις πουτσαράς πούστης πεογλύφτης πουτσογλέντης Πατρινός, παλιάς πληρωμένης, πλέον πεθαμένης, παλιο-πουτάνας παραγιός, που πηδούσε πάντα παρά πρωκτώ πόρνες πολυτελείας παραλιακώς, που παλιά πλήρωνε πολλούς παράδες προκαταβολικώς, που πλάτσα-πλούτσα πλοία πλένει πλειοδοτώντας πίνακες Πικάσο, πηδούσε πιγκουίνους που παίζανε παγοδρομίες, που παρά πλαστικού πέους πρόβαλε πάντα προτού παλικαρίσια προσχωρήσει παλινδρομικά, πάνω που πιλάφι πίστευε πως παίρνει, παζάρευε πιάνοντας πέτσα πάσας πούτσας πεντακόσια πενήντα πέντε παλαιά πράσινα προπολεμικά πενηνταράκια, προτού πλακώσει παραπονιάρη πούστη περυσινής παραγωγής, που πηδιόταν πάντοτε πισώκωλα πέφτοντας πρηνηδόν πάνωθεν πριονιδίων, που προηγουμένως πήγε πεζό περίπολο περιπλέκοντας περισσές πλεκτάνες, περισυνέλεξε περισκελίδες περιφρονώντας περιστέρια που πετούν, πλανεύοντας πανέμορφο πιτσουνάκι πασπατεύει, πλειστάκις πλέκοντας πλεκτά, προσχεδιάζοντας προϊόν προικός που πίστευε πως παίρνει πιάνοντας πικάντικα πιάτα, προϊόντα πεινασμένης πούτσας, προ πυλών πολυτεχνείου πανικόβλητος πεοθηλάζων πλήγωνε πολλά πουτσοκέφαλα προς πείνας περίγελο, προτού παραγκωνίσει παράλογους παμφάγους πότες που πίναν περισσές παγωμένες πίλσνερ, παραπαίοντας πλησίον πινακίδας «πολυέλαιοι Πινόκιο», παραστράτησε παρά πάσαν προσδοκίαν παραμελώντας παμμεγέθη παλικαρίσια παλούκια, παραβάλλοντας πανηγυρικώς παντεσπάνι που περισυνέλεξε παρά ποταμού...
otherside88 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 αλλο..... τι γινεται??? καλε ποτε προλαβαμε κ φτασαμε στα 667 ποστ παλι???? ευτυχως π δεν ημουν εγω το 666... χωρις παρεξηγηση ε?! :p
teo64x Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Καμία παρεξήγηση. Όλοι ξέρουν ότι είμαι ο six six six ου, ου.
otherside88 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Καμία παρεξήγηση. Όλοι ξέρουν ότι είμαι ο six six six ου, ου. αληθεια???? σορυ μου διεφευγε... :p ---------- Προσθήκη στις 23:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:32 ---------- :-( ολοι εχει βγει πια???? ουτε ενας για δειγμα στο ΟΟΤ....???? μοναχουλα μου εμεινα παλι...... :-( ατιμη ζωη....
teo64x Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 ουτε ενας για δειγμα στο ΟΟΤ....???? Πάρε ένα δείγμα.
jason_rethymno Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Είδα το Cloudy.with.a.Chance.of.Meatballs .Πολύ γ@μ@#η ταινιά.την συστήνω ανεπιφύλακτα
giorgos147 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μόλις γύρισα από έξω... Καλώς σας βρήκα λοιπόν... και... Μήπως κάποιος σας μπορεί να μου βγάλει καμιά λίστα τραγουδιών για παρτάκι; Δυστυχώς, ακούω μόνον ροκ, και δεν έχω ιδέα για το τι ακούνε τα άλλα άτομα.(τίτλους κ.λπ.) ---------- Προσθήκη στις 01:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:43 ---------- Τι άβαταρ είναι αυτό βρε Wash; =P Σε έχω συνηθίσει αλλιώς ρε!
stavi Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει και το παίζει σε διπλό ταμπλό. όχι και τίποτα άλλο αλλά φοβάμαι μην με πάρουν και στο ψιλό οι profi εδώ μέσα
liopyr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Είναι επειδή αυτοί που το ακούνε τα βλέπουν όλα διπλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.